Licurici de ianuarie-februarie 2009 (114)
Raspunsuri - Pagina 21
alinuk spune:
Ariel
ne vom ruga si noi pt micul pufulete
Dumnezeu sa fie alaturi de ei!
am facut o mica donatie in cont si am scris la voi acolo la randunici daca va putem ajuta cu ceva...
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Carmen_Marieta spune:
Porumbita CVM este prescurtarea de la citomegalovirus, o analiza pe care o facem in primul trimestru.
Alinuk nu am apucat sa dau un PM sau SMS ![]()
, sa-ti multumesc de scoica, este superba, Radu e foarte incantat, si a ramas incantat si de Andu mik.
A zis ca rar intalnim persoane ca voi...
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
16+
cami_antonia spune:
FETELE CARE ATI AVUT ROSU IN GAT SI RAGUSEALA LA CEI MICI CE LE-ATI DAT?
sunt tare suparata ca de azi dimineata antonia e ragusita
si nu vrea sa manance mai nimic
offfffff
e prima data si nu stiu ce trebe facut
se da ceva in gat?
pyc spune:
Fetelor sunt in vacanta!!! Strang casa, astept sa se usuce hainele pe care le-am spalat azi noapte (3 masini de spalat:) .... le calc un pic, asa pe fuga....bagajele....si am plecat! Sper sa reusesc sa plec pe la 8 seara:)Va doresc si voua vacanta placuta celor care plecati in august.....si serviciu usor celor care lucreaza!
Am vrut sa va zis si eu cu baia si cu dezbracatul......noi facem baie cu Paul, nu zilnic impreuna, dar macar de 2 ori pe saptamana tot ne balacim. Nu incapem toti 3 in vana....asa ca baie ori cu mama, ori cu tata! Nu pare interesat inca de goliciunea noastra, remarca tzitzicile mele si le arata cu degetul spunand "tzitzi!"....si apoi repede isi ridica tricoul sa-si arate tizitzicile lui:) La fel face cand vede buricul sau piciorul....repede arata pe el si e foarte fericit ca are si el:)
La WC mergem tot in grup....el pe olita, eu pe WC....dupa care face "tai-tai pipi Bubu, tai-tai pipi mama!" (cand tragem apa).
Incerc insa sa-i prezervez intimitatea (nu-mi suna romaneste prezervez, traduc din franceza:)...adica olita sta tot timpul in baie si apropiu usa sau daca ma lasa o si inchid....iar pe la 2 ani si jumate nu vom mai face baie impreuna si o sa incerc sa nu-mi mai arat goliciunile in toata spendoarea lor in fata lui!
O chestie de evitat insa: sa nu le spuneti copiilor ca diferenta dintre fetite/baieti e ca baietii au putzica si fetele NU. Asa incepe complexul de inferioritate al fetelor, iar baietii se cred mai cu mot (ca ei au ceva in plus...).
E de preferat adevarul, adaptat varstei....adica si fetele au "putzica" lor, doar ca nu se vede, ca e in burtica etc etc Si baietii au "tzitzici" etc etc.
Si evitati formularile gen "tu faci mancare cu mama, ca esti fetita....fratele merge cu tata sa repare masina, ca el e baietel".....sau tata merge la serviciu sa aduca bani, mama face mancare....
Trebuiesc incurajati in aceeasi masura sa faca activitati de baieti sau de fete....ulterior oricum vor avea tendinta sa aleaga activitati specifice.....Au si fetele dreptul sa aiba masinute si robotei, cum au nevoie si baieteii sa se joace cu papusile.
Mai ales tatici ar trebui educati, ca mamicile sunt in gneral:) Dar pe cati tatici nu i-am auzit spunand baiatului "pai tu te joci cu papusile?? ca fetele??" (sau varianta "tu plangi ca fetele??")...sau "ai parul scurt ca un baietoi" la adresa fetitelor:)
Si nici cu bunicii/bunicele nu imi e rusine la capitolul asta.....

fericita de