Licurici de ianuarie-februarie 2009 (114)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Sincera sa fiu am citit din Dolto si sunt f dezamagita, mi se apre ca exagereaza...

Citez:
" Se stie in general, un baiat vorbeste mai tarziu ca o fata. Fetele sunt atat de vorbarete pentru ca nu au cocosel. Trebuie si ele sa se faca remarcate prin ceva"

e super jignitor pentru parintii de fetite.
sau daca iti saruti si dragalesti copilul prea mult se identifica cu un catelus, iar cand cresc devin agresivi, pt ca ei confunda sarutarile cu un fel de canibalism.

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Mai MIere, who the f...is Dolto asta?? am pierdut io ceva din conversatie p'aici? pai saracu asta, dolto, cine-o fi, cred k are EL o prbl cu cocoselul daca pune prbl asa! daca numai atat il caracterizeaza...si daca aia crede el k ii caracterizeaza esential pe baietei - la o varsta la care inca sunt niste ingeri asexuati, mostly (k fel de a se privi si de a privi in jur).
Cumva, indirect, nici pt parintii de baietei nu e in regula cum bate campii personaju' ala.

Edit: gata, am vazut, e o ea....gizas!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/zicea-ca-iubeste-copiii-sub-5-ani-115625.html

Ati citit articolul din Cancan despre Ciprian?

Mergi la inceput

Carmen_Marieta, mai ai nevoie de lucrusoare pt bb 2? noi tinem tarcul Elizei p'aici asa, aiurea, la noi alt bb sigur-sigur nu mai apare, asa k ti-l dam cu draga inima! doar sa veniti voi sa-l luati.

...deci astept semn de la tine sa stabilim amanuntele!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sunt convinsa ca Dolto la vremea ei a adus o adevarata "revolutie" in ceea ce priveste relatiile parinti-copii, dar personal nu ma identific f mult cu curentul promovat de ea, sunt chestii cu care sunt partial de acord, dar cu altele disagree profund, mi se par perimate. O sa mai citesc si maine dc am timp, deocamdata am spicuit cateva chestii care ma interesau si nu pot sa spun ca le consider valabile pt timpurile noastre si pentru modul in care au evoluat relatiile dintre parinti si copii. In fine, asta e parerea mea. Mai degraba ma identific cu curentul promovat de Dr. Sears si teoriile lui mi se par mai viabile si mai potrivite felului in care doresc sa-mi cresc si educ copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata mamici,

Ira multumesc de intentie, dar tarc am. Am avut nevoie de scoica, poate un carucior sport, ca asta poe care il are stefan da semne de "ramolire" si hainute mici... de la nastere pana pe la 6 luni, ( eu pe cele mici le-am dat unei vecine care avea nevoie de ele).
Miere ma bucur ca s-au mobilizat repede. Pupici tie si lui Aidan..
IrinaC pe unde esti? Ce fac baietii?

O zi buna tuturor.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am dat si eu sms la irnica C da nu raspunde

am si eu inca o intrebare;

unul din bbii la care dau lucrurile lui robert a fost in tura pt care nu a ajuns vacinul bcc(tuberculoza) in spital

l-a facut ieri la 4 luni fara cateva zile

faza e ca joi ar fi programati sa faca infanrixul de 4 luni
o doctora le-a zis ca nu se poate, ca tr sa treaca o luna intre vaccinuri
alta le-a zis ca e ok

voi ce stiti de asta?

ps- robert e tot la faza de nspe treziri pe noapte
de azi am reluat homeopatele (ca le-am intrerupt pe per concediului la recomandarea medicului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

si despre orl am deschis topic aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154553

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Porumbita, asa este, trebuie sa treaca min. 30 zile intre vaccinuri. Unele se fac deodata, altele la min. 30 zile. Nu e o problema daca se amana Infanrixul de 4 luni. Se pot amana pana la cateva luni bune, fara probleme.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

E depasita Dolto, dar a fost tare la vremea ei si a revolutionat intr-adevar perceptia asupra copilului.

Evident ca s-au schimbat multe de atunci, dar tipa ramane o referinta in domeniu.....intotdeauna cand e vorba despre ea se spune ceva de genul "teorie revizuita, inspirata din Dolto"....Asa ca mai bine citeste carti actuale, scrise de psihologi din timpurile noastre, care actualizeaza teoriile lui F. Dolto, decat sa citesti originalul:)

Eu ma revolt de cate ori aud cate o remarca la adresa diferentelor de genul asta fetite-baieti....din pacate chiar si in ziua de azi, chiar si in tari civilizate mentalitatea oamenilor mai trebuie sa evolueze....

Mergi la inceput

Carmen, ok!

Porumbita, da, pauza intre vaccinuri! min 1 luna! asa stiu si eu

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput