Licurici de ianuarie-februarie 2009 (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, LEDITIA!!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

LA MULTI ANI! LEDI Iti trimit un brat de flori virtuale, multi pupici, multa fericire si sper sa ai o zi speciala sa te distrezi

Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

axis, fetelor, nu stiu ce si cum va fi, dar azi, la ora 10, m-a sunat sotul sa imi spuna ca i-a zis seful local sa isi faca bagajele... Ca-l da afara, adica... Pentru o greseala facuta intr-un desen acum 3 luni, pe care nu a remediat-o, desi a avut destul timp la dispozitie... Ca decizia lui este irevocabila... Ca sa plece de azi, acum...

Daca se intampla chestia asta, ne luam ADIO de la chirie si Braila...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Off, Selene, imi pare tare rau pentru voi.
Am avut si eu vremuri cand scotoceam buzunarele pentru cativa lei sa iau o panine.....e groaznic...
Sper sa se aranjeze lucrurile cat mai repede si sa gasiti solutii alternative pt a trece peste aceasta criza

Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronica75

Off, Selene, imi pare tare rau pentru voi.
Am avut si eu vremuri cand scotoceam buzunarele pentru cativa lei sa iau o panine.....e groaznic...
Sper sa se aranjeze lucrurile cat mai repede si sa gasiti solutii alternative pt a trece peste aceasta criza

Fotografii noi si vechi

vero, oricum urma sa intre in concediu, insa e asa de nervos acum... De impactul psihic ma tem cel mai mult, stii tu, barbatul e capul familiei, el trebuie sa aiba in primul rand serviciu...

De stat, mergem la mama, desi nu stiu ce facem cu lucrurile de aici, ca sunt destule, mobila si asa, deci lucruri mari, grele.

Si decizia sefului e abuziva, nu tu preaviz, nu tu trecere in somaj, numai hai, marsh, dispari.

Cica daca nu pleaca el de bunavoie, il sileste el si-i mai si scrie in CM neindeplinirea sarcinilor de serviciu...

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

La multi ani Ledi, scumpa noastra! Sa fii sanatoasa in primul rand si sa te bucuri de cei dragi! Sa ai putere si sa-ti dea DD numai motive de bucurie de acum inainte!

Axis, eu i-am schimbat obiceiurile ptr ca la mare nu statea deloc la masa cu noi, alergam cand eu, cand sotul prin tot restaurantul dupa el...jucariile nu-i mai jungeau la masa..trebuia sa fie mereu ceva nou si interesant..nu tinea cu nimicuri...
Carne nu mananca, ou numai in amestecuri (sufleuri, etc), branza nu (doar cascaval)...iar restul numai fitze...Si cam tot ce mananca (chiar daca-i place), mai mult de cateva lingurite nici vorba.

Mami de Ioana, Filip si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

LADI la multi ani; sa iasa soarele si pe strada vostra;

selene spune-i ca nu merge asa usor cu datul afara chiar si pt neindepinire de sarcini; trebuie intai vreo 2-3 atentionari scrise si abia dupa dat afara (iti scriu asta din postura de angajator)
sa nu semneze de buna voie dc nu vrea sa piarda somajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

La multi ani! Ledi Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata, de acum incolo. Te pupam si te imbratisam cu drag.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Ledi, laaaa muuuulti aniiiiiii!

sa fii fericita alaturi de familie si multa sanatate!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

LADI la multi ani; sa iasa soarele si pe strada vostra;

selene spune-i ca nu merge asa usor cu datul afara chiar si pt neindepinire de sarcini; trebuie intai vreo 2-3 atentionari scrise si abia dupa dat afara (iti scriu asta din postura de angajator)
sa nu semneze de buna voie dc nu vrea sa piarda somajul

Porumbita, spus, spus, acum tot dau telefoane, tot citesc...

Seful asteapta cererea de desfacere a contractului de munca prin acordul partilor pana la sfarsitul programului (16) si iubi se teme ca, daca nu face acea cerere, asta chiar o sa-i scrie asa ceva in cartea de munca, de-l face incompetent si nu-l mai angajeaza nimeni.

Mergi la inceput