Prietene la bine si la greu - 35
Raspunsuri - Pagina 19
DianaR spune:
La multi ani ginerica! Sa cresti mare si frumos si sanatos!
Monis, sper ca sa va simtiti totusi bine la mare pana la urma... Aici e frig si ploua de 2 zile, brrrrr...
Am vazut moldovencele mici!
Lili, , i-am spus lui Monis deja de concurs. Membrii cu conturi facute dupa anuntarea concursului nu pot vota (tocmai ca sa evite frauda) doar daca scriu nu stiu cate mesaje.
Pupici la puiutii bolnaviori!
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
Diana cu Vlad(16.05.04)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
croitoreasa cea viteaza
lylyana.ion spune:
neata!
sunt cu ochii-n buzunare
Lavi, a adormit intr-un final la 1, pe la 3 alergam un tantar care s-a strecurat pe langa plasa, iar la 7 ne-am trzit cu un 38, administrat iar 2 ml e nurofen. acum e cu mama sa il culce
Raluci, sa dea Dd sa iasa odata si fara chinuri mari, cred ca se vede si nr 6 deja voi ati ramas la 3?
Di, felicitari pt concurs, asta e finalul finalului sau mai voteaza juriul?
nu-mi dau seama cine ar putea avea tel lui Ralu_seby
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
lylyana.ion spune:
xoricel Dominic
mami de xoricel, nu ne mai spui nimic de voi?
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion neata! Raluci, sa dea Dd sa iasa odata si fara chinuri mari, cred ca se vede si nr 6 deja voi ati ramas la 3? nu-mi dau seama cine ar putea avea tel lui Ralu_seby |
dap la 3 a ramas, ma bucur ca a mai luat o pauza, vedem ce urmeaza
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
ionelamaria spune:
Buna
La cum e vremea afara imi vine sa spun buna dimineata, ca juri ca abia s-a luminat, dar pana scriu eu mesajul e seara
Noi suntem bine, am citit mai pe diagonala, si acum am pretentia sa o iau de la capat cu cititul temeinic... dar nu promit ca si reusesc...
Suntem acasa, singurei ( ca deobicei)... In W-end am fost sa-l sarbatorim 9 daca se poate numi asa) pe bunicul ( tatal meu) ca a fost ziua lui. L-am scos putin la iarba verde in familie. Saracutul... in 4 ore deja era rupt de lume din cauza oboselii... Avem poze... dar sunt prea triste sa le pun pe net... nu avem niciuna in care sa nu se vada clar ca macar cineva plangea in hohote. De aici si incapacitatea mea de a lega 2 cuvinte de sambata si pana acum... E tare greu.
Mihnea s-a purtat exemplar la plimbare, a dormit, a papat , s-a jucat i iarba... s-a catarat pe bunicul, l-a tras de par... l-a certat... si bunicul a ras cu el... ceea ce pe noi ne-a facut sa plangem in hohote de saracul copil nu mai intelegea nimic....
Am incercat si mancare la borcanele ( luata pe fuga din farmacie... nu aleasa cu grija cum era planul ) , mancare ce mie mi se parea iacs-cahhh... dar lu' fiu'meu... TRADATORUL... nu i s-a parut a fi rea... na ca nu-s gospodina... nu l-am dat pe spate cu mancarea mea ( nici nu am sperat sa fiu gospodina)
Amsa pun pe contul nostru pozici cu Mihnea cazut la datorie (dupa marea plimbare, l-am lasat cu o matusa si am urcat sa-l ducem pe tata in salon... iar piciul peu a dormit o banca in curtea spitalului... ca un om beat)
Gata, trimit... si incep sa recitesc sa va scriu si voua cate ceva
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
buna dimi
noi am bagat o mini plaja pana la 10, acu ne-am retras in umbre . va trimit un val racoros (desi marea era ca un lac azi...)
Laura nu te sun azi, ca nu vin, vedem maine, vreau sa vin intr-o zi cand nu mergem dimineata la plaja ca sa avem timp macar de-un cico. Acu Iulianis doarme si pe la 1 mancam noi, pe la 2 el etc etc. Daca nu iesim la plaja, pe la un 11 as putea sa vin, ar fi ok si pt voi?
all
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
laviniablaga spune:
Scriu dp tel rares cazut in cap din patut pe parchetul gol.sunt la sp reghin ne trim la tg mures pentru investigatii suplimentare.rares e in soc.a vomitat de 2ori si lesinat.eu sunt singura ca sotul e trimis la brasov la regionala.mi-e frica de mor!sunt cea mai rea mama
ionelamaria spune:
sper sa nu se inchida subiectul pana scriu eu mesajul
Madam k, si noi suntem pe suc de fructe proaspat stors de ceva vreme... mai ales de cand bebe imi refuza mancarea solida din motive de caldura (SAU EU ASA CONSIDER... NU CRED SA FIE O COINCIDENTA)
Laluacum, citind mesajul tau am realizat ca azi merg dupa analizele piciulinului .... uitase4m... Inca un motiv sa ma bucur ca v-am gasit.
Ma bucur ca Ari nu a racit de la AC... ca pe caldurile astea imi va fi imposibil fara Ac in masina...sper ca nici Mihnea sa nu raceasca de la el
Floricik, habar n-am daca ti-am spus ca ma bucur ca te-ai intors... de tine imi amintesc mereu ca trebuia sa cam nastem odata... si toate nasteam numai tu nu.... da uite ce minune bine dospita ai.
Lumi, deci nu sunt sanse sa ne vedem in formula "completa" la programul sotilor astia ai nostri.. ma bucur ca a fost bine in concediu... si imi pare rau de racelile pe care le-ati cules.. Cu centrala cum fu pana la urma?
Madam k ma tot uit la mesajul ala cu pupaturi 9 pe care nu l-am editat) si nu inteleg ce e gresit... la mine nu s-a stricat nimic... poate pt ca am monitor de 19????!!!! Hm!
DanKutza, citeam de vitaminele date printesei tale si de pofta de mancare obtinuta cu ajutorul lor. Ma intrebam 9 asta pentru mine, ca nici Mihnea nu e un mancacis in alea diversificarii) cum ati hotarat sa dati fetei vitamine... poate mi-a scapat mie... analize? sau cum?
Tina, pai ce spui tu despre mancare piticului tau e SF pentru mine. Eu ma declar Mega-multumita data Mihnea papa 50ml fructe, 50-100 legume si 100 iaurt... culmea e ca , desi iaurtul era favorit cand l-am introdus, aseara l-a refuzat .
Cu amr-ul
monis, deci voi sunteti la mare... vreau si eu!!! na... eu vreau oriunde numai acasa nu Esti o mami curajoasa sa pleci singura cu masina... De caldurile de la mare mi-a si mie teama... umezeala aia care face aerul irespirabil ma ingrozeste... Vorbeam in parc zilele trecute cu o mamica de bebe de vreo 2 ani... ea imi spunea ca acum e cel mai usor... sa vezi ce ne asteapta... Ma gandeam ca de fapt.... mama mea are dreptate.... eu ii spuneam ca sper la noptti dormite linistita pe la 4 ani ai lui Mihnea (adica sa pun capul pe o perna fara grija)... si ea mi-a raspuns ca.... sper prost... asa ceva ( nopti linistite) nu voi mai avea niciodata... nici cand va fi mare si insurat si ....dar ca asta e meseria de mama... cea mai frumoasa.
lavi,ia nu te mai gandi tu la soacra... ca nu cu ea te-ai maritat... sotul sa te iubeasca si coilul si tu pe ei... sa ai cativa prieteni adevarati ( nu multi dar buni) , sa ai amici simpatici si sa fii respectata pentru ceea ce esti si munca ta ... restul... e cancan
raluci, s-a rezolvat problema cu sanul? si la mine se mai blocheaza cate unul... si asa mai doare... dar pun copilul mai mult la sanul ala... bag pompita... dus cald inainte de alaptat/pompat 9 ca la caldurile astea dus fierbinte imi lipseste).. sper ca ai vesti bune
Acum am citit ca s-a si rezolvat
Licurici, tare rau imi pare ca nu ati ajuns acasa cu bucurie... ci cu tristete. e bine ca macar relatia cu tatal tau a fost fireasca... si printesa a fost bine. cat despre "exclusivul la san" eu cred ca a fost o pauza buna pentru amandoua.
AMR 15-20 zile ( inca nu stim exact data la care se intoarce tati) Tare e mare amr-ul asta...
Lavi, ce frumos ca te-a cerut oficial e la tata!!!!!!!!!!! uuuu
Doamne Lavi... sper sa fiti bine... Uff! Doamne!!! Nu esti o mama rea! Si Mihnea a cazut in cap, pe parchetul gol, cu mine in camera... doar ca nu a avut nicio reactie nasoala dupa... dar putea sa fie nasol... Sper sa fie doar o sperietura... stau cu ochii pe voi
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
Lavi tinem pumnii sa nu fie nimica grav cu Rares mic!!! Hai, fii tare, ca nu esti mama rea
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)