Asigurare sau abonament de sanatate private?

Asigurare sau abonament de sanatate private? | Autor: Madi

Link direct la acest mesaj

Buna seara,

Am trecut de curand prin doua experiente in spitalele de stat pentru copii: prima data acum aproape 4 luni la Gomoiu, pentru o pneumonie, si acum o saptamana, la Bals pentru enterocolita.
Problema e ca nu cred ca as mai rezista la o a treia experienta de acest gen, asa ca ma gandesc sa ii fac copilului si mie, daca e cazul, asigurare medicala privata sau abonament care sa includa cumva si spitalizare la un spital privat sau rezerva in spital de stat.

Asa ca va rog sa imi impartasiti din experienta proprie sau daca aveti informatii referitoare la astfel de asigurari/abonamente.
Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Buna,ai primit vre-un raspuns, macar pe pm? si pe mine ma intereseaza subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Din pacate, nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Madi, io zic sa pui mana pe tel. si sa suni la clinicile pivate (medicover, medlife,...poti sa sari peste cmu , nu stiu euroclinic in ce masura are pediatrie,...)si sa ceri info privind abonamentele lor, posibilitate de internare in caz ca...

Eu am avut la Ana in primul an abonam kidcard la medicover, dar nu erau atunci posibilitati de internare in regim privat. poate intre timp si-au facut ceva rezerve in spitalele de stat. Mai acum cateva luni m-au sunat de la medicover sa-mi faca ceva oferta de asigurare parca (??!), dar nu stiu cum mi-au tot notat mailul ca oferta lor n-a ajuns la mine, desi m-au sunat de nu stiu cate ori sa verifice .

Cand afli optiunile, sa-mi zici si mie (daca am timp, sun si eu).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

pe mine ing ma tot suna pt asigurare medicala privata pt pitic dar inca nu stiu detaliile. dupa data de 10 august ma voi intalni cu ei sa vedem ce si cum, dar puteti sa sunati la ei si dc aveti timp de intalnire sa vedeti ce zic...

Mergi la inceput

Mami de Ana multumesc de raspuns
Am sunt la Medlife, dar am inteles ca in afara de card si niste reduceri, ei nu ofera abonamente de sanatate decat la corporate.

Mai stiu si de cei de la Medicover, care tot asa, au niste abonamente in care sunt incluse consultatii la ei, analize, etc, dar nu si internare in sistem privat.

A mai sunat sotul meu la Asirom, si acolo asigirarea de sanatate se ofera numai la copii de peste 16 ani.

O sa ma interesez si la ING.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Incearca si la Sanador. Noi am avut abonament simplu pt consultatii si analize (cca 850 ron pe an), parca si salvare non-stop dar fara internare. in urma cu vreo 2 ani.

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

noi am avut la Medlife, acum cativa ani cand eram inca in RO. plateam destul de mult, dar aveam asigurat aproape tot. nu mai stiu amanunte, nu ne-am folosit de asigurare decat de cateva ori ptr analize. nu a fost nevoie.
asigurau pe atunci toata familia, inclusiv copii mici, nou nascuti.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

noi am avut la Medlife, acum cativa ani cand eram inca in RO. plateam destul de mult, dar aveam asigurat aproape tot. nu mai stiu amanunte, nu ne-am folosit de asigurare decat de cateva ori ptr analize. nu a fost nevoie.
asigurau pe atunci toata familia, inclusiv copii mici, nou nascuti.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

M-am nascut pentru succes!

Aveati asigurata si spitalizarea? Era un abonament facut personal sau prin firma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

cei de la cmu deschid acum un spital pentru copii. Nu stiu cat costa aboamentele, cand m-am interesat la un moment dat, ajungeam la 500 eur pt toti, cel mai scump.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 8+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput