Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (61)
Raspunsuri - Pagina 13
pogonici1977 spune:
vvvvvvv vreau sa te intreb ceva
dar tu ai facut candva FIV sau inseminare???...ca nui tot una
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
speranta2008 spune:
Buna dragile mele
Mirela2 - multumesc tare mult. Ai grija de tine si bb.
Danuk - esti o scumpa. Intradevar minuni se intampla dar nu credeam ca Bunul Dumnezeu se va uita si la mine 
Criss 2081- multumesc
.
pentru micut
Ioanact - ce iti fac printesele? Cred ca cea mare o iubeste tare mult pe bebelina. Multumesc tare mult
Anita75 -
noce -
pentru micut si pentru tine
sandaa- sunt tare fericita. iti multumesc
maria 08 - iti voi trimite PM. Multumesc
vvvvv - sa stii ca inainte nu credeam ca se poate sa ramai natural dupa ce faci un FIV. Dar rugaciunile catre El, mila lui Dumnezeu e atat de mare ... Cred ca nu iti vine sa crezi ca ai minunea si acum faci si botezul...
Va pup pe toate
In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
cami_antonia spune:
sperantaaaaaaaaaaaaaaaaaa
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIII ENORME DRAGA MEAAAAAAAA
M-AM GANDIT LA TINE MULTA VREMEEEEE
MA BUCUR ENORM
AI VAZUT
TI-AM ZIS SA NU PIERZI NADEJDEA
PUPICI PE BURTICA SA SE IA SI LA NOI SI SA NE MAI SCRII
SA NE RUGAM PT BEBE SILUAN!
la multi ani bebelusilor de noce si de criss
maria 08 ce mai faci draguta mea
am tot zis ca ne vedem si nu am mai apucat
eu am lipsit din cauza de fetita
va rog sa va rugati si pt fetita mea
io-a trecut raguseala
dar o doar deasupra funduletului si mi-e frica sa nu aibe ceva la coloana
sunt cam disperata
offffffff
sper sa nu fie nimic grav
multumim
ANTONIA IOANA TEODORA
Livsy spune:
Buna seara, dragele mele si Ciprian,
Am zis sa nu ma dati la disparuti... incep cu partea cea mai frumoasa, Speranta, FELICITARI din tot sufletul!!! 

Maicuta Domnului sa iti ajute in continuare, sa ai bebe sanatos si la termen! Doamne Ajuta!
Mamieea, ce bucurie! Felicitari si multa sanatate celei mici si voua tuturor, Dumnezeu sa va aiba in paza pe toti! 

Bebelu, multumim ca ne scrii ca sa ne povestesti despre Nike, esti o draguta, sarcina usoara in continuare si te asteptam oricand ai timp sa mai povestim 

Nike, ma rog pentru tine si pentru Bebe!!!! 
Maicuta Domnului sa va aiba in paza!
Cami, multa multa sanatate fetitei, te rog, nu te mai ingrijora atat de mult, ca probelemele nu se termina niciodata, dar uneori ele sunt ispite... sper sa nu fie ceva grav! 
Pe 12 august voi veni la mare si sper sa ne vedem!.... Doamne Ajuta!!!
Va indemn si eu, cu smerenie, sa ne rugam pentru bebe Siluan, ca multa putere are rugaciunea facuta cu inima curata si inmultita! Dumnezeu sa-i ajute micutului si parintilor sai!
Criss 
, iti multumesc ca treci pe la noi si nu ne-ai uitat... sper sa ne vedem macar un piccc cand vin pe 12! Vorbim... te imbratisez strans-strans si cu mult dor!
Victorita, multi pupici si multe urari de bine, Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze in continuare!!! Doamne Ajuta!! Ce fericiti sunteti ca in curand o sa-l botezati pe baietelul vostru!!! 

Mara, esti o draguta ca de obicei! PETRECERE FRUMOASA la mare!! 
Chiar asa, cu ce e plina luna plina?!?! 
Sandaa, 
, ma bucur de fiecare data cand ne scrii, ca mereu iti aduci aminte de mine[:-)], esti o draguta, Bunul Dumnezeu sa iti rasplateasca!! Tu ce mai faci?
Anadomnica, ce frumos scrii!! Doamne Ajuta pentru tot, draga noastra! 

Caciantoni, eu iti multumesc pentru tot ce faci pentru noi si sper ca intr-o zi vei veni si cu un comentariu in plus... sa ne anunti ca ai fost binecuvantata si ca vei fi mamica! Doamne Ajuta!! 

Lili_G, 

Ioanact, LA MULTI ANI!!!!!! sa fiti fericiti, fericiti, fericiti, sanatosi si plini de nadejde in Bunul Dumnezeu intotdeauna si sa va traiasca minunile de fetite pe care vi le-a daruit El! 

Multi pupici si
tuturor!!!! Pogonici, Anita, Laurra, Noce absolut tuturor fetelor care ne scriu si care nu ne scriu, care se roaga pentru noi toate din umbra sau "pe fata", multumiri tuturor si sa dea Dumnezeu multe binecuvantari!
Nu in ultimul rand, LA MULTI ANI!! puilor sarbatoriti, Criss si Noce , sa va traiasca puisorii, sa fie sanatosi si sa va aduca muuuulte bucuriiiiiii!!! 

Doamne Ajuta!
sandaa spune:
Multumim speranta2008 pentru vorbele frumoase pe care ni le-ai scris fiecaruia. Sa te ajute Dumnezeu.
Cami multa sanatate micutei. Maicuta Domnului sa o ocroteasca. Ne rugam pentru ea.
Victorita ma bucur mult ca ne scrii. Este cuminte copilul? Multa fericire iti doresc alaturi de el si de sot. 
Maria08 Maicuta Domnului sa te ajute. 
Livsy ma bucur ca ai aparut si ne scrii as frumos ca de obicei. Maicuta Domnului sa fie cu tine. 
Ioanact multa sanatate printeselor. Multa fericire alaturi de ele si de toata familia si LA MULTI ANI desi iti urez cu intarziere
Caciantoni multumim pentru postare. Foarte folositor din toate punctele de vedere. Sa te ajute Maicuta domnului.
criss LA MULTI ANI ii urez cu intarziere puiutului tau. Sa va bucurati de el.
Nike Doamne ajuta!
Pogonici, deeva noce, lili si toate fetele multi 
si post usor
As vrea sa va intreb daca stiti ceva de parintele Iustin Parvu.
Doamne ajuta!
ramonacopil spune:
Fetelor poate stie cineva sa-mi spuna despre parintele Doru Cristoi. Vine din 2 in 2 saptamani la noi in Arad.
Mami de ingeras din ceruri
danuk spune:
sanda, parintele iustin parvu este bine...vesel si sanatos!
nu mai sta la chilia de la Manastirea Petru Voda, ci a coborat la manastirea de maici, are o camaruta la spital (stareta, maica Iustina, il ingrijeste indeaproape). Sta pana pe la doua noaptea de vorba cu oamenii (intotdeauna ma intreb de unde are atata putere...dar stiu ca il intareste Dumnezeu). El spune ca, din septembrie, nu o sa mai primeasca pe nimeni pentru ca tot ce a avut de spus oamenilor, a spus deja...dar imi aduc aminte ca a mai facut astfel de promisiuni, si dupa cum il stiu - cred ca va continua sa vorbeasca cu oamenii pana in ziua in care Dumnezeu il va chema la El.
O sa ajung acolo in curand, revin cu vesti!
speranta
cum ai spus fiecareia cate o vorba buna, draguta de tine. Sa ai o sarcina usoara si frumoasa si un bebe sanatos tun!
pogonici1977 spune:
ce bucurie sa aflu ca parintele iustin vb cu lumea
sai dea dumnezeu sanatate si putere sa poata vb in continuare cu poporul
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si ciprian......sinaxarul de azi.......
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august03.htm