Astazi ar fi fost ziua de nastere a primei mele fetite... chiar azi de Sfantul Ilie... vreau sa ma rog impreuna cu voi pentru sufletul ei pur si nevinovat... si sa traiesc in continuare cu speranta ca de acolo de Sus, de langa Dumnezeu, ea are grija in continuare de surioara ei si de noi, si vreau sa stie ca mamica ei nu a uitat-o si nu o va uita niciodata!
Dumnezeu sa te aibe in paza ingerasul meu scump!
Daniela, nu stiam ca aveti un inger care va vegheaza de acolo, de sus! Sunt sigura ca nu ati uitat-o si ca ea va zambeste din cer!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Dumnezeu sa o odihneasca si ingerii sa ii vegheze somnul!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Of, Daniela, niciodata n-am stiut cand s-a nascut ingerasul tau mult iubit.
Ma voi ruga si eu pt ea, azi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
Daniela, nu am stiut ca esti si tu mama de inger.......
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine!
nu am mai simtit nicioadata in ultimii ani nevoia de a imapartasi cu cineva aceasta durere, dar ieri, fiind si singura acasa, am vrut sa ma rog impreuna cu voi...
Fetita mea a trait doar 3 luni, e un ingeras-bebe care ne-a vegheat mereu in ultimii ani!