Produse romanesti in cosul de cumparaturi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

eu sunt din Cluj si nu cumpar produse de Napolact...in primul rand ei nu scriu pe eticheta ce contine produsul, doar vag si texte de genul " ca pe vremea lui tataie" etc...

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

DA! Eu am o mare problema cu lipsa ingredientelor pe eticheta. Mi se trage de la studiul amanuntit al iaurturilor din perioada diversificarii.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Karligutza, pai da plicul ala de la dr. oetker ce crezi ca are in el? ai ghicit: amidon. Mersi de reteta o s-o incerc pentru crema aia de nuci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
Si-atunci cine consuma President?

Fitzosii de Bucuresti...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Fitzosi si nu chiar la curent, "buy local" e masura anti-criza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

cate ceva despre un iaurt "ca odinioara" de la Napolact pe care multi parinti il ofera cu drag copilasilor

http://www.ecomagazin.ro/iaurt-natural-doar-in-reclama/
http://www.urbaniulian.ro/2008/08/19/reclama-inselatoare-la-iaurtul-ca-odinioara-de-la-napolact-plin-de-e-uri-si-chimicale/

nu spun ca altele din comert sunt mai bune...

cel putin iaurt si kefir ne putem face acasa:-))

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hmm..nu m-am gandit niciodata ca ma poate considera cineva "cu fitze" doar pentruca eu cumpar President (si inca am o preferinta, pachetul de 125g Gourmet care mi se pare mie ca are un gust super ).

bine ca nu e si guestus pe topic

"buy local" daca si numai daca dpdv calitativ este la fel de bun la un pret egal sau mai mare, mai pe romaneste, as da si 10 ron pe un pachet romanesc daca ar fi la fel de bun ca si presidentul. Si ca sa pun paie pe foc, daca aveti ocazia sa gustati unt moldovenesc (Basarabia) veti vedea ca este mult mai bun decat cel romanesc. Au inclusiv unt de ciocolata ceva ce in ro nu se gaseste!!

Si tot asa.. eu cumpar Purcari la 25 de ron sticla (in loc de Cotnari, Murfatlar, etc), sampanie Cricova si Kagor! Ia sa va aud cati beti Ciuc si refuzati Heineken?

dar sa lasam caloriile la o parte, hai sa vedem cine cumpara si altceva decat mancare, uite eu am avut deja doua Dacii (desi...sincer imi permiteam si jeep de 25 mii) si un matiz, e? ce masini conduceti? 10 ani de mancat president in loc de napolact nu creaza deficit nici pe jumatate cat achizitionarea unei masini straine.

la pantofi cumpar si eu marelbo si evident neaosul GUBAN, astea pe langa importatele geox, clarks si altele de gen.

la haine: eu nu dau hainele de la yokko nici macar pe M&S, iar dpdv calitativ sunt cel putin la fel de bune.

la produse de renovat casa: am folosit vopsele produse in ro, de o firma ro specializata pe lacuri si vopsele, faianta sanex si aproape toate materialele brute romanesti.

and last but not least: care fumati, ce fumati? 10 ron pe un pachet de kent sau vogue inseamna cam 3 l de lapte autohton sau 300g de sunca Meda (romaneasca, f buna, recomand!)

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Hmm..nu m-am gandit niciodata ca ma poate considera cineva "cu fitze" doar pentruca eu cumpar President

Ba da, in gluma...
Si mi-as lua si eu Dacia...dar nu mai apuc, ca toate merg la nemti. Asa ca, de necaz, am optat pentru VW. Sa vada si nemtii ce-i aia sa mearga masinile lor la export...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

...ar trebui sa exporte si niste nemti impreuna cu masinile...Doamne cand "prindeam" un inginer neamt sa-mi lucreze pe cate un proiect, parca-l prindeam pe Dumnezeu de-un picior!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Karligutza, pai da plicul ala de la dr. oetker ce crezi ca are in el? ai ghicit: amidon. Mersi de reteta o s-o incerc pentru crema aia de nuci

si chiar citisem la un moment dat ce ascunde praful minune de la dr.oetker! (si ce NU ascunde! ) si ma holbasem binisor chiar la amidon din cartofi modificat genetic! chiar uitasem si credeam ca eu fac tiramisu fara amidon! scuze! sa incerci crema aia de nuci in tiramisu.. e bestiala!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Noi folosim asa:
- lapte: Napolact
- unt: Napolact
- branza: Napolact

De ce Napolact si nu Brailact?

Pai eu sunt clujeanca, sotul e brailean, acum stam aici din motive de serviciu. Al lui.

Adaug si eu pe lista: Guban, Sanex, Ursus, Unisol, Dobrogea...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput