Bobocei de sept-oct, la soare (301)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Pimafucort, dar incearca intai gelul cu aloe.

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Nu am apucat sa citesc nimic nimic dar am si eu o intrebare
Sunt necajita lui Deiu i-a aparut pe spate unde se termina coloana o iritatie de la transpiratie cred eu dar de 2 zile s-a extins si pe fundulet.L-am dat cu Bephantene insa vad ca nu ii trece.
Cu ce asa putea sa il dau?
Multumesc mult.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Sudocrem....de la Sensiblu
eu am aruncat toate celelalte unguente destinate iritatiilor ..de cind am trecut pe Sudocrem

Sanatate multa!

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Lidia merci cu asta incerc ca asta folosesc si eu de mult timp insa se pare ca nu merge...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Buna seara

Ada multa sanatate!! Sa treceti cu bine de noaptea asta. Ma gandesc si eu la voi

Clau ma bucur ca v-ati simtit bine la nunta.
Ma intrebai mai demult daca a stat Radu la tuns. Ete ca acum nu mai vrea nici el. Cum ma apropii cu masina de tuns de el incepe..Auuu..au.au..desi nici nu l-am atins
Vreau sa-l mai tund iar..i-a crescut parul..si nu ma lasa..am incercat si cu foarfeca..la fel..auuuu au

Diana vad ca ti-au raspuns fetele..oricum nu ma pricepeam la iritatii..n-am avut pana acum. Pupam Deiu sa-i treaca repede.
Intrebai despre mancare pe caldurile astea...Radu mananca ca deobicei..foarte bine.Poate la voi inca il mai chinuie maselutele.

Ange clatite cu budinca? yamiiii. Am prestat si eu o placinta cu mere ieri..ca ai mei baieti se bat pe ea.Pupam Crinul

Noi suntem bine..veseli si voiosi.
Avansam cu operatiunea olita..Deja fuge la olita cand ii vine sa faca..daca plecam de acasa tine si nu face si 3 ore pana il pun eu sau pana ajungem acasa. Dupa ce face pipi..se ridica..si-l auzi..gataaa..hopa....gataaa.. si trage de chilotel in sus.
E un dulce. Il laud ca mi-e tare drag ca a invatat asa repede.
Cand este prin curte..ii scot olita afara..si-l vad cum fuge spre ea cand ii vine sa faca. Trebuie sa fiu pe faza sa-i dau chilotelul jos..ca daca nu se aseaza pe ea cu chilotelul cu tot. Vreau prea multe nu ?sa isi dea si chilotelul jos?

Alte noutati - a invatat sa spuna Sarut mana lui tataie si mamaie sau cand ne intalnim cu cineva in varsta Spune Sa'u mana

Gata..ca l-am laudat destul..sau cum ar spune Radu..gataaaa..hopaa
Va doresc o noapte linistita. Somn usor!!

Mergi la inceput

Claudinna merci sa vad daca reusesc sa procur gelul.
Mimihoo merci e cu cortizon crema?
Mi-a mai recomadat cineca Locoid ati auzit de ea e ok??

Diana

Mergi la inceput

Cristina nici noi nu am avut pana acum nici o problema de piele chiar statea super bine la capitolul asta insa acum cu cladurile astea mari se pare ca a transpirat rau si i-a stat transpiratia exact acolo unde se termina scutecul ...
Bravo pt olita.Deiu sta pe ea dar nu face nimic face insa dupa ce se ridica ...ma refer la pipi.Il mai las sa vedem cand o vrea.

Diana

Mergi la inceput

dya, ...mda, are hidrocortizon si neomicina. Il folosesc rar si doar dc este neaparata nevoie. Dau seara si pana a doua zi nu mai are nimic.
Poti sa mai incerci apa termala avene si Epitelin, un unguent din plante facu la timisoara. Se gaseste in farmacii. sau poti sa mai incerci unt de shea.

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Mimihoo merci mai il las maine si daca tot nu vad nici o imbunatatire maine seara ii iau si eu pimafucort.Am gasit acum pe net ca si locoid e tot cu cortizon.
O sa cumpar si Epitelin sa am in casa.
E prima data cand are o iritatie asa pronuntata care sa il tina de ceva zile si sa nu treaca cu Sudocrem.E si ciudat pozitionata pe spate jos in jurul osului coccis si acum in loc sa treaca s=a extins in jos pe fese.Eu altceva nu am in casa ca nu am folosit nu a fost nevoie.

Diana

Mergi la inceput

da, pare de la transpiratie, pui mic!
sa treaca repede!

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Sa incepem saptamana cu capitol nou.
Si evident si

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput