As dori sa-mi spuneti cat m-a costa o tranversare cu feribotul pentru creta si cum ajung cu masina pana acolo....trebuie sa plec saptamana viitoare si inca nu am aflat un drum complet si costurile acestuia...
depinde de unde pleci.
ai aici orar si in functie de selectie ai si pret: http://ferries-greece.com/?gclid=CKefjM3i-aICFRU03wodH0-bkA
Roxana
daca nu ai GPS incearca sa faci un traseu cu viamichelin
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
Presupun ca pleci din Bucuresti cu masina. Drumul e lung si obositor. Daca sunt mai multi soferi si conduc prin rotatie - poate reusiti sa faceti drumul dintr-o bucata. Daca nu, va trebui sa va ganditi la o oprire si cazarea aferenta.
Am fost acum multi ani intr-o excursie cu autocarul si am luat ferry-ul din Pireu. Verfica daca exista din Salonic, ar fi mult mai aproape. Cu costurile nu pot sa se ajut pt ca erau incluse in pretul excursiei
.
Plecarea este din Bucuresti si din pacate va fi un singur sofer....sotul meu , bietul de el
multumesc de informatie, numai k ca nu am reusit sa gasesc plecare catre creta din athena sau salonic...Noi vrem sa ajungem in Creta dar nici macar nu stim de unde trebuie sa luam ferryboat-ul 
| Citat: |
| citat din mesajul lui iosifmonica multumesc de informatie, numai k ca nu am reusit sa gasesc plecare catre creta din athena sau salonic...Noi vrem sa ajungem in Creta dar nici macar nu stim de unde trebuie sa luam ferryboat-ul ![]() |
Noi am plecat din Pireu.
vezi pe http://www.ferries.gr/booking/
in partea dreapta alege "For all ferry schedules between
Greek islands & mainland " alege "roud trip" -presupun ca vreti sa va si intoarceti
, plecare PIRAEUS si sosire HERAKLIO - cate persoane, cate masini, in ce zile...si iti da orarul, costuri...ce mai vrei.
Daca e un singur sofer...cautati o cazare pe drum.
| Citat: |
| citat din mesajul lui iosifmonica multumesc de informatie, numai k ca nu am reusit sa gasesc plecare catre creta din athena sau salonic...Noi vrem sa ajungem in Creta dar nici macar nu stim de unde trebuie sa luam ferryboat-ul ![]() |