Sezatoarea canadiana (186)
Raspunsuri - Pagina 15
gbutucica spune:
jessie si mamaana, multumesc frumos de mare ajutor mi-ati fost , si sa stiti ca mai pun intrebari daca mai am , sper din suflet sa plec din rahatul asta de tara desi ea e frumoasa......
poate vom fi , sper sa fim , vecine
edit:Intalneala placuta!!!!!!
Doloress spune:
Mikion pai cea mai apropiata statie e Angrignon si de acolo iei autobuzul 195 pana la stata Notre-Dame / 19-e Avenue in Lachine. E destul de lung traseul. Mai usor e cu trenul, insa daca nu circuli cu trenul de obicei e complicat acum. Eu cred ca vin pe jos.
Intr-adevar, terasele din Lachine sunt micute, de multe ori am vrut sa merg cu copilul si carutul si m-am lasat pagubasa. Dar sunt cochete si frumoase. Pentru tatici si copii recomand parcul Rene Levesque din apropiere, e olimba de pamant in mijlocul apelor, o oaza de liniste si verdeata, e superb.
Gbutucica, Ralu bafta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
ralu80 spune:
Saru-mana Doloress, sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos tun.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
zavalita spune:
daca depui cererea de imigrare pe partea franceza platesti pt primul dosar, (atat am platit si eu), eu am folosit plata cu cardul
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/fr/immigrer-installer/travailleurs-permanents/demande-immigration-general/couts-projet/frais-paiement.html
pt al doilea dosar- taxa de rezidenta permanenta, nu cea de procesare
aici am trimis si eu mai multe poze, vezi sa-ti placa pozele, o sa le foloseasca pt cardul de rezidenta permanenta pe care ti-l dau cam intr-o luna jumate de la sosire. trebuie sa platesti la banca transilvania, au un formular special
http://www.canadainternational.gc.ca/romania-roumanie/visas/fees-frais.aspx?lang=eng
mikiion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Mikion pai cea mai apropiata statie e Angrignon si de acolo iei autobuzul 195 pana la stata Notre-Dame / 19-e Avenue in Lachine. E destul de lung traseul. Mai usor e cu trenul, insa daca nu circuli cu trenul de obicei e complicat acum. Eu cred ca vin pe jos. Intr-adevar, terasele din Lachine sunt micute, de multe ori am vrut sa merg cu copilul si carutul si m-am lasat pagubasa. Dar sunt cochete si frumoase. Pentru tatici si copii recomand parcul Rene Levesque din apropiere, e olimba de pamant in mijlocul apelor, o oaza de liniste si verdeata, e superb. Gbutucica, Ralu bafta! Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -11+ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Scriu repede ca sunt la servici. Cu 173 Metrobus n-o fi bine? Pt. ca asa imi da Google ca ajung in 45 de minute. O ia si pe autostrada o portiune.....
cge spune:
Oana, eu o sa vin cu Anca.
Roxana, poate o aduci si tu pe Isa ca sa se joace.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
iselin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zavalita am gasit niste meet-up-uri unde diversi se intalnesc si practica engleza sau franceza, ma intereseaza...dar se intalnesc numai seara vad |
Ce este asta Zavalita? Sunt grupuri religioase sau cum?
Doloress spune:
Mikiion pai nu stiam de unde vii, de asta am calculat de la Angrigon. Dar daca vii mai din centru, cred ca este autobuz mai rapid. Cum iti zice Tout azimuts, e bun asa.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
oanagabriela spune:
Ultima strigare
Intilnire Montreal
Participante: cge +1 copil, Doloress, mikiion, mimitete, oanagabriela, pitilache +1 copil, Podeanu, Simonna +1 adult + 1 bb, zavalita, ione,
Data: vineri, 30 iulie
Ora: 17:30
Pasta Andrea
1718 Boul St Joseph
Lachine, QC H8S2N2
Total: 11 adulti + 2 copii + 1 bb --> rezultat : voi schimba rezervarea in interior, pe numele "Gabriela"
Eu nu pot intra pe DC de la servici, deci nu mai am cum sa citesc aici. Daca aveti ceva sa-mi de comunicati, va rog sa-mi trimiteti un email pe yahoo.
Pe miine