Sezatoarea canadiana (186)
Raspunsuri - Pagina 13
zavalita spune:
eu as veni la intalnire dar cum ma intorc de acolo si la ce ora? eu sunt cu wakley fear...
am gasit niste meet-up-uri unde diversi se intalnesc si practica engleza sau franceza, ma intereseaza...dar se intalnesc numai seara vad...iar eu chiar am o spaima inca, nu glumesc de cum si pe unde ma intorc acasa...
jessie spune:
Zavalita, de curiozitate, ce varste au tipele din grupul tau? Ca si eu cand am mers la un curs la universitate, cu colegi de 20 de ani, m-am mirat tot asa ca tine ca nu se salutau, nu vorbeau intre ei. La fostul job insa, era exact invers, si toti erau canadieni, dar toti trecuti de 30 de ani.
Eu inclin sa cred ca are de-a face cu varsta...
zavalita spune:
pai mai mult de 22-25 nu cred ca au. au absolvit facultatea de curand si acum isi cauta de munca, intre timp fac si cursul asta de franca...deci e lecuibil? yessssssss
cge spune:
MamaAna, ma bucur ca v-a placut mamaliga.
Fetele, la intalnirea de vineri seara, vine cineva cu copiii?
Oana, este un parc in apropriere?
Vor mai fi tatici cu copii in parc ?
Noi inca nu stim cum ne organizam.
Si eu lucrez intre quebecosi, si mi-am gasit locul.
Chiar m-au asteptat sa ma intorc din vacanta, stiau sigur ca le voi aduce ceva.
Au terminat 2 cozonaci intr-o juma' de ora.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
mimitete spune:
cge, sint parcuri in apropiere.
zavalita, am uitat unde stai dar daca stai in NDG, CSL sau Montreal-Ouest te pot aduce eu acasa ca sa nu-ti mai fie frica.
zavalita spune:
wow, merci mimitete, eu stau in NDG. Daca poti, eu una sunt pentru.
ce bine, apuc sa va cunosc in sfarsit.
si ce terasa ramane: andrea sau cealalta? si ce ora?
jessie spune:
Zavalita, hai ca si eu ma bucur ca am nimerit-o!
Mi-aduc aminte ca tare dezamagita am fost si eu, noroc ca dadusem de canadieni sociabili pana atunci, si n-am putut generaliza.
Important e sa nu o iei personal, si sa incerci sa te bagi si tu in seama cu ele. N-ai ce pierde!
Podeanu spune:
Simonna, eu mi-am preschimbat caseta video de la cununie si botez la Costco.A fost ceva oferta prin februarie , asa am aflat si eu ca ei preschimba. M-a costat $35 ptr o caseta de 2 ore. Prima oara mi l-au facut aiurea (si dureaza pina la 2 luni de zile) dar am returnat-o si a doua oara au facut-o perfect.
Un prieten insa mi-a spus (evident dupa) ca stie el pe cineva care face mult mai ieftin. Ma interesez si-ti zic.
Oana, pune-ma pe lista vineri , in caz ca reusesc sa ajung sa nu stau in bratele cuiva
zavalita spune:
aha, am citit din urma. ramane deci la pasta andrea, eu sunt o andreea btw. dar ora care e? 17: 30 sau 18? vine cineva mai devreme?
eu n-am datele contului comun daca va vorbiti acolo, so plz.
arturicii spune:
Hello
Azi si-au luat baietii (si Sabina desigur) costume de Halloween, de la Giggles, cu 5$. Au un raft plin ptr copilasi si unu ptr adulti, toate la pret redus.
Noi am ajuns azi intamplator, cautand culori ptr pictat pe fata si m-am gandit sa va spun ca poate va intereseaza,
Adresa este:
7143 Newman Blvd,
LaSalle • Quebec
H8N 2K3
Ioana & PYS