nu mai gasesc lapte de corp DARDIA in farmacii!

nu mai gasesc lapte de corp DARDIA in farmacii! | Autor: karligutza

Link direct la acest mesaj

fiti dragute, stie cineva unde se mai gasesc produsele din gama DARDIA, lapte de corp (fara parfum, fara coloranti, fara fara fara.. f.bun pt.noi, pt.Adeluta de fapt...) crema de corp si unguent?

am fost foarte multumiti de laptele de corp DARDIA dar din pacate nu mai gasesc pe piata produsul... in farmaciile Sensiblu era, de acolo am cumparat-o ultima data, insa de ceva timp o caut si nu o mai gasesc pe nicaieri; aveti idee de ce? unde se mai poate gasi? noua ne-a fost foarte buna si cred ca singura crema cu care as mai da-o pe Adeluta mea de 3 anisori... astept noutati de la voi, poate lucreaza cineva in domeniul farmaceutic si ma poate ajuta mai precis! produsul e marca Bayer Schering Pharma.

va multumesc anticipat!

karligutza
sunt mamica Adelutei

ALAPTATUL HELPLINE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Sor'mea lucreaza intr-un Sensiblu. O sun maine si iti dau de veste.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eu am gasit laptele de corp pe site-ul farmaciei tei. Oricum va recomand sa faceti comparatii de pret pe site-urile farmaciilor si o sa fiti surprinse ce diferente uriase de preturi sunt. Eu am devenit fidela farmaciei tei dupa ce mi-am cumparat un vaccin pt cel mic si-apoi au urmat multe produse de "larg consum"... panadol... calciu lactic... de ex. pe calciu am dat luna trecuta 4,4lei/cutie iar de la o alta farmacie din cadrul galeriilor de la real acelasi calciu l-am luat cu 7,7lei.
Bafta!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Alinutza, multumesc, e aproape sigur ca in niciun Sensiblu nu mai au crema asta... doar daca e tinuta si data pe sub mana, dar ma indoiesc ca se mai practica... in schimb daca ma poate ajuta sora ta cu o comanda ferma, as cumpara si 2 cutii odata! numa' sa o mai gaseasca la vreun distribuitor!

teolinda am intrat si eu pe farmacii online, de cea din TEI nu stiam, am intrat azi dupa-amiaza, si am si sunat la ei, nu o mai au! ; si nici la "farmaciadeacasa.ro" nu o mai au, ba chiar erau in cunostinta de cauza si au mai avut solicitari pentru produsele DARDIA; cica Bayer nu o mai aduce in RO, poate am sanse sa o mai gasesc in afara tarii! ma enerveaza ca tot ce e bun dispare incet incet din Romania... cum au mai disparut si praful de curatat CALINDA (s-a mutat producatorul cu totul in Polonia si nu mai face deloc livrari in RO), multivitaminele cu multiminerale de la ADDITIVA iarasi au disparut si ele de pe piata! si asa mai departe... cate n-or fi disparut.... poftim criza!

ma bazez pe stocuri nevandute... daca o fi sa mai gasesc vreo sursa in ROMANIA...

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Karli,

Am vorbit cu sor'mea si nu mai are nici o bucata in farmacie. De asemenea nu a gasit-o nici in stocurile farmaciilor din Bucuresti. Mi-a zis ca daca a disparut din farmacii probabil ca nu mai este importata.
Poate o gasesti in afara tarii pe undeva, sau poate gasesti alta lotiune pentru pielicica dragutei Adeluta care sa fie la fel de buna.

Pup

Alina

Mergi la inceput