cine schimba cu mine STRUMFI din oua KINDER?
Raspunsuri - Pagina 2
karligutza spune:
Burtocika de acord... si eu la fel, trebuie sa fac transferul tot fara stirea Adelutei ca nici ea n-ar da NIMIC!
deci pasiunea pentru colectie e de fapt mai mult a noastra?
e ok la Unirii, hai sa stabilim detaliile in PM (ziua, ora, un telefon ceva) pentru ca vazand subiectul de la generale cu "pozele pe net" si "privitorii" m-a luat panica sa nu care cumva sa ne urmareasca careva... mai ales ca s-a inscris cineva in topic de la Craiova special sa faca schimb de strumfi cu noi.... brrr
![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Burtocika spune:
Nu e mai mult a noastra, ca ea se uita in fiecare ou Kinder sperand la unul din strumfii pe care nu-i are !
Serrginio din Craiova poate astepta si el demult sa faca schimb de strumfi cu cineva si ne-a gasit acum pe noi ... Daca are ceva de oferit, sa puna pe site ![]()
Serrginio spune:
salut. am dubluri la strumf pictor si strumf cu cadoul..si-mi trebuie strumfita ,tata strumf,strumf bucatar .. 
Burtocika spune:
Ati mai gasit ceva dubluri ?
Eu ofer:
- strumful pescar
- strumful pictor
- strumfita
- bunicul strumf
Am nevoie de:
- strumful instalator (cel cu cismeaua)
- strumful cu cadoul
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
maraki spune:
Fericitelor
La nemti nu se mai gasesc oua kinder pe timpul verii, sant doar oua Joy pe care baiatul meu nu vrea sa le manance. Este obisnuit sa-i dam in fiecare zi cate un ou kinder, astazi am intrebat la magazin si au spus ca este pauza de vara 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
AVoogt spune:
Tocmai ce-am facut inventarul strumfilor
.
Aveam 5 :
- 2 bucatari
- strumful mecanic cu cadou
- strumful pictor cu tortul
- strumful ochelarist cu floricica
Mai aveam si o strumfita dar am dat-o disparuta.
Pe fata mea o incanta mai mult ciocolata decat strumfii asa ca vrea sa-i faca "cadouas" ea colectioneaza little ponys, ma dispera pur si simplu.. a ajuns sa doarma cu ei 
Eu maine ajung in ro (buc) daca sunt copilasi interesati ne putem intalni.
Burtocika spune:
AVoogt - ma intereseaza pe mine strumful mecanic cu cadou !!! Daca poti, da-mi un privat cu datele tale, eu sunt in Bucuresti si poate ne putem intalni ! Sa-mi spui daca iti doresti ceva din ce avem noi dubluri ... sau altceva ![]()
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maraki Fericitelor ![]() Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Si in oole Joy sunt strumfi. Mananci tu oul si copilu' ramane cu surpriza
Burtocika spune:
N-ati mai gasit strumfi ? Nu mai aveti dubluri ?