aluaturi fragede cu maioneza
pana acum nu am folosit maioneza decat la aluatul de pizza, datr ma gandesc ca ar merge si la ceva aluaturi fragede
aveti ceva retete?
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Raspunsuri
valentinag spune:
Cu maioneza n-am facut niciodata,nu stiu cum ies.Eu fac cu iaurt cateodata,depinde de ce vreu sa fac.Cum le faci cu maioneza?
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
roxanaz spune:
eu am vazut-o pe Anna Olson ca a facut niste prajituri in care a pus maioneza. nu se simte gustul sarat din aluat si ajuta la pufosenia lui. caut reteta aceea, trebuie sa fie pe net la foodnetwork.ca.
Roxana
carina spune:
Poti face aluat de tarta cu maioneza: 140 g faina, 110 g de maioneza, 2 g sare, 15-20 ml apa rece. Amesteci faina cu sarea, apoi maioneza cu o furculita si daca e nevoie pui si apa.
Pot sa te intreb de ce vrei sa folosesti maioneza in aluaturi?
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Pucku spune:
carina merci
o folosesc ca sa fie pufos blatul de pizza de aia ma gandeam si ca ar merge la alte aluaturi, si si pt ca deobicei fac/cumpar mai multa si nu vreau sa se strice prin frigider
aluatul de pizza eu il fac asa
225 ml apa
3 linguri ulei
3 linguri pline cu maioneza
sare drojdie si o ling zahar
intra cam 400 gr faina
e super gustos
Roxana te astept cu reteta de praji
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pucku Roxana te astept cu reteta de praji |
n-am gasit-ooo!!! :((( si bineinteles ca acu' ma bantuie si mi s-a facut pofta de ea
uita-te si tu te rog la foodtv.ca, la emisiunile din "Sugar", primele 3 sezoane (era una dintre primele retete, asta imi aduc aminte.. grrr.. batranetea!!!)
R
carina spune:
http://www.seriouseats.com/recipes/2010/04/chocolate-mayonnaise-cake-recipe.html
Mersi de raspuns Corina.
Eu prefer sa adaug ulei de masline in aluatul de pizza si sa folosesc fermentari multiple si tehnici de elasticizare a aluatului - stretch & fold (ca sa imi permit grad de hidrateare mare si implicit un aluat pufos).
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/