aluaturi fragede cu maioneza

aluaturi fragede cu maioneza | Autor: Pucku

Link direct la acest mesaj

pana acum nu am folosit maioneza decat la aluatul de pizza, datr ma gandesc ca ar merge si la ceva aluaturi fragede

aveti ceva retete?

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

maioneza???

poate margarina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cu maioneza n-am facut niciodata,nu stiu cum ies.Eu fac cu iaurt cateodata,depinde de ce vreu sa fac.Cum le faci cu maioneza?

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu am vazut-o pe Anna Olson ca a facut niste prajituri in care a pus maioneza. nu se simte gustul sarat din aluat si ajuta la pufosenia lui. caut reteta aceea, trebuie sa fie pe net la foodnetwork.ca.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Poti face aluat de tarta cu maioneza: 140 g faina, 110 g de maioneza, 2 g sare, 15-20 ml apa rece. Amesteci faina cu sarea, apoi maioneza cu o furculita si daca e nevoie pui si apa.

Pot sa te intreb de ce vrei sa folosesti maioneza in aluaturi?

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

carina merci

o folosesc ca sa fie pufos blatul de pizza de aia ma gandeam si ca ar merge la alte aluaturi, si si pt ca deobicei fac/cumpar mai multa si nu vreau sa se strice prin frigider


aluatul de pizza eu il fac asa

225 ml apa
3 linguri ulei
3 linguri pline cu maioneza
sare drojdie si o ling zahar
intra cam 400 gr faina

e super gustos

Roxana te astept cu reteta de praji





Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pucku
Roxana te astept cu reteta de praji



n-am gasit-ooo!!! :((( si bineinteles ca acu' ma bantuie si mi s-a facut pofta de ea
uita-te si tu te rog la foodtv.ca, la emisiunile din "Sugar", primele 3 sezoane (era una dintre primele retete, asta imi aduc aminte.. grrr.. batranetea!!!)

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

http://www.seriouseats.com/recipes/2010/04/chocolate-mayonnaise-cake-recipe.html

Mersi de raspuns Corina.

Eu prefer sa adaug ulei de masline in aluatul de pizza si sa folosesc fermentari multiple si tehnici de elasticizare a aluatului - stretch & fold (ca sa imi permit grad de hidrateare mare si implicit un aluat pufos).

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput