Mamici din Grecia (3)
Raspunsuri - Pagina 9
carmaw spune:
fetele vedeti ca am citit ca in ro devin obligatorii cauciucurile de iarna
In rest ola kala!
numai bine!
mamitza_alex spune:
buna fetelor,ce faceti?
carmaw,sotul deja se ocupa sa schimbe cauciucurile,sa pune de iarna,pai cred ca e bine daca devin obligatorii,ca daca sunt zapezii te mai ajuta putin,apoi e spre binele soferilor.asta iarna cand am plecat in ro,am prins pe bulgaria o zapada,drumuri cu gheata si noi aveam cauciucuri de vara,a trebuit sa punem lanturile ca altfel patinam,parca eram cu saniafetelor,cele care aveti 2 bebei,cum e cu 2?cum va descurcati?ne gandim si noi sa mai facem un bebe,ma tot gandesc cum e?
MoRo_K spune:
Bunaaaa.\uffff sunt racita cobza....trebuia sa-mi iau doza de viroza pe anu asta
mamitza_alex rudele mele stau in Ostroveni.....scoala 9 habar n-am unde e...sa fiu sincera nu cred ca stiu vreo scoala:))...dar noi vom sta la Vladesti,acolo avem casutsa.Noi mergem la inceputul lui decembrie...deci in valcea undeva pe 13/14 o sa fim cred(inca n-am facut programul....e in lucru...ca iar sunt zile putine si multi oameni pe care vreau sa-i vad:)
Carmaw obligatorii??ce sa zic o sa dau un search pe net sa vad ca asa cum ziceam noi nu voiam sa le schimbam...dar dc vad ca nu merge altfel.....oricum ma rog sa fie vremea buna ca dc nu ne limiteaza drumurile....
In rest....vad ca-i soare si frumos si eu is in casa:( dar si cand ies am auzit ca s-a deschis KFC si aici yammmy!!!
MoRo_K spune:
Ia uite ce am gasit....hmmmm
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=586
cautand diverse pe aici am dat de articolul asta....ce sa zic sigur dc e sa ne luam dp tot ce se scrie am lua-o din loc....dar totusi...eu una n-am dat niciodata importanta la ce e scris pe flacon...antiperspirant sau deodorant...aluminiu sau nu....si cam folosesc "antibacteriene"....geluri,spray-uri,servetele,sapunuri...
Poate ma face sa ma gandesc mai mult pt ca eu acum 10 ani am fost operata de mastoza fibrochistica....chist mare la san.....mda....
mamitza_alex spune:
moro_k,scoala nr 9 e in ostroveni(deci rudele tale stau unde prin apropiere)noi daca e sa plecam,vom pleca undeva pe 19-20 dec.mai am o intrebare pt voi,in ce limba le vb copiilor,romana sau greaca?
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamitza_alex moro_k,scoala nr 9 e in ostroveni(deci rudele tale stau unde prin apropiere)noi daca e sa plecam,vom pleca undeva pe 19-20 dec.mai am o intrebare pt voi,in ce limba le vb copiilor,romana sau greaca? |
bUNA.nU STIU DACA TI-AM URAT BUN VENIT.dACA DA..NU-I NIMIC ITI MAI UREZ O DATA
Eu ii vb romana.Nu prea pricepe mare lucru acum,dar va invata cu siguranta si romana
carmaw spune:
citat din mesajul lui MoRo_K Ia uite ce am gasit....hmmmm http://www.desprecopii.com/info.asp?id=586 cautand diverse pe aici am dat de articolul asta....ce sa zic sigur dc e sa ne luam dp tot ce se scrie am lua-o din loc....dar totusi...eu una n-am dat niciodata importanta la ce e scris pe flacon...antiperspirant sau deodorant...aluminiu sau nu....si cam folosesc "antibacteriene"....geluri,spray-uri,servetele,sapunuri... Poate ma face sa ma gandesc mai mult pt ca eu acum 10 ani am fost operata de mastoza fibrochistica....chist mare la san.....mda.... |
miha am sunat acolo si de miine functioneaza !!
De antiperspirant stiam adica spraiul care impiedica transpiratia este f daunator kyrlie mingoe sau la naiba cum se scrie a facut cancer din cauza spraiului si din cauza ca a baut apa lasata in masina la soare,apa din butelii de plastic
deci atentie
pupici
mamitza_alex spune:
neatza fetelor,va invit la o cafelutza.nibi_niki,mersi pt urarile de bun venit.si noi tot romana i vb,greaca mai putin,mai mult cand suntem la spatii de joaca,Bya spune si cateva cuvinte in greaca,dar mai multe in ro.mai,eu in ultimele luni mi-am luat deodorante sprei,sa inteleg ca trebuie sa revin la cele normale ,pt sanatate faci orice...la toata lumea.
anouk3 spune:
Intr-unul din rarele momente cand am timp pentru mine, am descoperit si forumul asta. Asa ma bucur ca exista!
Sunt o proaspata mamica de una bucata baietel frumooooooos(din mai 2010) si relativ proaspata rezidenta in Grecia (din mai 2009).
Asa ca.. ma primiti primiti printre voi? Ziceti da, ziceti da!
Pup mamicile toate!
carmaw spune:
citat din mesajul lui anouk3 Intr-unul din rarele momente cand am timp pentru mine, am descoperit si forumul asta. Asa ma bucur ca exista! Sunt o proaspata mamica de una bucata baietel frumooooooos(din mai 2010) si relativ proaspata rezidenta in Grecia (din mai 2009). Asa ca.. ma primiti primiti printre voi? Ziceti da, ziceti da! Pup mamicile toate! |
bine ai venit cu toate ca filaki nu primesc ca nu sunt mamica
in ce zona rezidezi???
Daca dai data de nastere si numele copilasului tau poate s-o gasii cineva sa te treaca pe tabel
hai numai bine!