Mamici din Grecia (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

buna fetelor,eu sunt la a doua cafea,va astept si pe voi.pe unde sunteti?ati iesit la soare?
anouk3 e bine macar ca mananci dastea usoare pai eu as manca uneori numai prajeli,grasimi ce e mai nesanatos,nu prea imi plac iaurturile,seara mai bag cate-un mar sau orice alt fruct daca ma razbeste foamea.anouk,stiu cum e cu dintisori,i-am simtit pe fiecare in partems pt complimente si bebe tau e un scump.ieri am vazut poze cu bebei,toti sunt niste scumpici si dulcici,sa va traisca!!

Mergi la inceput

neatza fetelor,ce faceti?pe unde sunteti?haideti la o cafelutza.eu am pus sa fac o ciorbitza de costita afumate si macaroane cu branza.la noi e soare dar tot se simte frigul,bya inca tuseste,maine ar trebui sa-i fac vaccinul dar cred ca-l aman pe vineri,sa-i treaca raceala asta.fetelor kalo mina!!!(uitasem)pupici la toata lumea,va astept la barfulika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Vin si eu la cafeluta! Kalo mina tuturor!
Mamitza_Alex, imi pare rau ca nu i-a trecut Byei raceala. Da, ar fi bine sa amanati vaccinul. Eu deocamdata mancare n-am chef sa fac, oi vedea nitel mai incolo ce-mi trasneste inspiratia.
Am intins ieri in sfarsit covoarele ca arata la noi in casa ca-n gara.
Noi inca ne chinuim cu dintii astia. Asa-mi vine sa m-arunc in mare.. Da-i cu gel, da-i cu Depon, dar maraiala e la ordinea zilei. Maine ar trebui sa merg sa-mi depun actele pt somaj si am inteles ca se asteapta cu orele. O sa-mi explodeze tzatzele!
Va pup ca n-am o zi tocmai buna si nu vreau sa va contaminez si pe voi.

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

da kalo mina!
Voi ziceti ca nu e buna ziua???
Eu m am sculat la 3 la 4 faceam cafeau nu am priceput ora GHITA al meu a schimbat orele peste tot aiurea
Eu azi am spart borcanul de maioneza , cioburi pe picior am facut mincare de vinete à la Romanica si am pus de 2 ori sare iar din porumb fiert am facut cu carne ceapa oua brinza un fel de musaca de 'nu a fost apreciata'
Astept cu interes urmarea ca ziua nu s a sfirsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

‘Neata fetelor!

Poftiti la cafeluta chiar daca-i pranzul, ca eu de-abia acum o beau, de dimineata alerg ca bezmetica. Am fost ieri la consulat sa-i fac actele copilului si in sfarsit azi i le-am trimis maica-mii in Ro sa vedem ce reusim sa facem cu alocatia. Voi ce faceti sunteti ok? Cam rarut zilele astea pe aici.

Anouk3, vineri nu am mai mers la dr. ca avea o nastere si nu ne-am mai dus, mergem astazi. Si nu stim inca ce e, tu zici ca e nepotel, hm, eu zic ca va fi o nepotica, poate si ptr ca-mi doresc si eu o fetita. Deci tu ai 33 de ani? Pfua, eu credeam ca ai cu 10 mai putin. Ref la dintii lui Nick, cu ce gel ii dai? Mie mi-a prescris pediatra un gel, dar nu l-am luat inca, eu am pus-o pe mama sa-mi aduca din Ro am colectie de geluri de dinti si am mai luat niste homeopate din Germania mi le-a trimis prietena mea sunt remediul cel mai bun pentru durerile de dinti, daca te intereseaza mai multe detalii despre gel/homeopate, share. A, voi ati inceput diversificarea? Cand? Cum? Ai zis mai demult si mi-a scapat? Ia baga si aici 2-3 vorbe despre cum e la voi cu asta, te rog. Da, da, si mie mi-a placut anul trecut mai mult X-ul. Acum insa imi place mult de ala grasut de la baieti, are o voce super, daca nu castiga eu nu ma mai uit neam, uite-asa. Da, da, se pun si iaurtul si cerealele mancate seara, eu nu mai mananc NIMIC, beau doar apa/ceai daca mi-e foame rau. Multumim pentru aprecieri, sper sa ma pot concentra zilele astea sa pun pe mail-ul comun si albumul de la botez. Hi, hi, hi, noi nu avem covoare neam si cand m-am maritat m-a batut soacra-mea la cap ca sa-mi iau covoare si eu i-am zis c-o sa iau cand oi face copil si-o merge de-a busilea pana atunci nu. Acum ma bate gandul sa iau unul macar in salon, sa se mai tavaleasca Stelios pe acolo, o sa vad. Da, da, si eu am avut treaba la OAED si nici ieri, nici azi, n-am reusit s-o fac pentru ca e inceput de luna si se duc aia sa-si ia somajul sau asa ceva si era o coada...

Mamitza_alex, mama, ce mancare buna faci tu. Ia sa ne mai scrii pe aici retete, eu sunt vesnic in pana de inspiratie ca gatesc in fiecare zi, si barbatu-meu nu ma ajuta cu idei deloc. Bine acu’ de vreo 10 zile n-am gatit nimic, a gatit soacra-mea, dar maine pleaca si tre’ sa trec la treaba. Si cu carnatii mi-ai dat o idee, ca mai aveam si eu in congelator din Ro si i-am facut, miam, miam, ce buni. Nici eu nu mai mananc seara neam, si acum m-am apucat si de o cura de slabire mai zdravana, cu care eu am slabit mereu si sper sa ma tina macar pana la Craciun ca sunt cat China. Multumim si tie de complimente, chiar avem niste copiii frumosi toate. Of, nu i-a trecut inca raceala Byei?

Moro_K, sa-ti fie d bine prefixul cu 3, eu cand am implinit 30 de ani am fost extrem de fericita, desi ma asteptam sa fiu deprimata.

Carmaw, iti doresc o zi mai buna azi. Uite un pupic si-o www.flowers4you.ro/florisemnif/flori4.jpg" target="_blank">floricica sa-ti treaca supararea de ieri.

Va pupu si va doresc o zi buna!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

buna fetelor!!noi am avut o noapte grea,Bya aseara se vaita ca o doare urechea drepta,imi arata urechea si zicea mama,au,au,ma punea sa-i pun mana acolo.apoi a lasat-o urechea,dar cerea intr-una la baie,maraia,i-am dat depon si nurofen(din RO),intr-un sfarsit a adormit,pe la 5 a inceput iar sa ceara la toaleta,a duso sotul cred ca de 5-6 ori,pana la urma i-am pus pempars,a facut si febra asa ca iar i-am dat depon.sa trezit la 10,nu mai zice nimic de ureche dar are muci,tuse si febra,am vb cu pediatra asa ca acum i dau augumentin iar dupa ce se face bine,i iau ceva pt imunitate.cam astea sunt vestile de la noi.theo,mie nu-mi place casa fara covoare;aici unde stam e si o gresie super nasoala,asa ca nu imi vine sa stau fara,vreau sa iau altul in salon,mai pufos,ca asta e cam antic.azi am facut supa de pui cu taietei si un sos cu ceapa verde si carne de pui,ardei.mai am de ieri ciorba de afumatura dar nu-i dau byei.pupici la toata lumea,am o durere de cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata!

Coffee?

Mamitza_alex, of, imi pare rau ca e asa bolnavioara Bya, cum a mai fost azi-noapte? Chiar vb ieri cu niste prieteni care au un baietel de 3 ani si ziceau ca dintr-o luna a mers cam 10 zile la gradi, restul acasa, racit. Sanatate multa, multa. Cu covoarele, mie nu-mi plac neam mi se pare ca oricat le-as aspira/scutura eu tot se aduna tot felul de brontozauri prin ele. Eu am renuntat la ele si in Ro, dar acolo aveam parchet pe jos, aici moda asta cu gresia ma enerveaza maxim, zici ca esti la spital cu gresie in dormitor. Eu as fi vrut sa punem parchet aici, dar nu gasesc curajul necesar pentru asa o operatiune, ca nu-mi place casa-santier neam. Asa, asa, sa ne mai spui cu gatitul. Azi e laikh aici, plec si eu cu desaga in spinare sa vad ce mai iau de-ale gurii.

Va pup si va doresc o zi buna si insorita.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Eu am in casa GRESIE ALBA pe jos.....aici nu e moda cu parchetul'
Adica numai sarantocii au a'astea....
E un frig de nu mai poti ....seara simti umezeala ... si freci te apuca aghiuta ca totul se vede pe alb NU?
Au ramas la ideile de pe vremea turcilor nu am vazut popor mai incapatinat si mai mindru

Aici deci nu le pasa ca copii lor nu o sa mai aiba ce locui....adica robinetele sunt deschise à la longue nu se pune parchet ca au bani sa plateasca petrol care si el se gaseste peste tot ,o sa dureze o eternitate
Printre altele ceva 'scoala mai trebuie' si ceva simt civic
-------------------------------------------------------------------
Deci asa sunt cei de pe aici...cum sunt altii nu stiu nu comentez

Mergi la inceput

neatza fetelor!bya a dormit bine azi noapte,mai face cateun pic de febra,oricum continui cu tratamentul,apoi vreau sa-i iau ceva pt intarirea organismului,caci mi-a racit si luna trecuta,iar daca mergem in dec in RO,nu vreau sa o vad iar bolnavioara.cred ca ma prinde si pe mine raceala,ca imi lacrimeaza ochii si ma doare capu.ieri fetele,am facut o supa de pui si din carnea din supa(2 pulpite)le-am scos ,le-am dezosat si am facut un sos,cu multa ceapa(verde si alba),ardei gras si putina pasta de rosii pumaro,azi nu mai gatesc nimic.mie una imi place mai mult parchetul,face casa sa para mai calduroasa.din cate stiam u,parchetul acela laminat se pune rapid si nu e nici scumpnoi aici stam in chirie,asa ca nu pot pune.aseara am dat o tura pe la carefour si pe la mag romanesc,batea vantul in frigiderazi ies putin in parc cu bya,ca nu are stare in casa.pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna ziua si de pe innorata Skiathos! Asa-mi vine sa dorm de la vremea asta..
Am scapat ieri repede la OAED. Intr-o ora eram gata. Acu' asteptam somajul. Sunt vreo 450 euro + 50 euro ca am copilul la IKA. Tot e ceva.
Theo, multumesc ca m-ai vazut mai tanara. Mi-ai inseninat ziua!! Succes cu alocatia. Habar n-am cat mai e, dar bine ca o sa-ti vina si banutii aia. Noi nu am inregistrat nasterea si in Ro pt ca sotul meu are si cetatenie americana si am hotarat ca Nicolas sa o ia si pe cea americana, poate-i va fi mai de folos pe viitor. Sa-l fac triplu cetatean parca nu-mi vine si nici nu stiu daca se poate.
Cu dintii parca ne-am mai linistit asa, o idee. N-au iesit, dar parca nu mai urla chiar asa intens. Gel am luat de la farmacie unul Mundisal parca. I-am dat de cateva ori pana am citit ca contine si ceva numit "alkooli". Si am renuntat. Ii mai dau Depon cand devine insuportabil si gata.
Da, am inceput diversificarea de vreo 10 zile parca. Desi eram hotarata sa incep cu legume, in ultimul moment i-am dat mar copt prima data. Nu ma intreba de ce ca nu stiu. A papat pana acum mar, para, mar+para, iar azi i-am dat morcov. S-a strambat la el de parca ii dadeam c..t, dar a papat pana la urma. Trebuie sa ma fac si eu ca mananc (ca nu-mi place morcovul fiert nici de frica!) si deschidea si el gura. Urmatorul produs pe lista cred ca o sa fie dovleacul(nu dovlecel) ca am unii frumosi adusi din Ro.
Cat despre covoare.. le urasc!! Prefer de o mie de ori un parchet frumos, dar aici unde stam e o casa imensa, cu camere maaari, iar salonul e si el mare si are pe jos un soi de piatra mai colturoasa. Nu se vede jegul, dar il stiu eu ca e acolo, ca se tot aduca printre striatiile la pietre. Asa ca am pus niste covoare ca noi mai mult pe jos ne jucam.
Carmaw, gresie alba?!! Vai de manutele tale.. Grecii incapatanati?.. Vaaaai, de unde ai mai scos-o si pe-asta? Cred ca uneori cuvantul "inapoiati" li se potriveste mai bine. Aici sa vezi traditii. Cand am vreme va povestesc.
Mamitza_alex, esti mare maestra intr-ale bucatariei! Ar trebui sa mergi la Master Chef sa le dai lectii! Ce nasol cu Bia ca-i bolnavioara. Offf..
Ajunge cu scrisul ca se joaca Nicolas cu o revista si de obicei dupa un timp o rontaie.
Va pup cu drag si sa aveti o zi dementiala!!

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)

Mergi la inceput