Mamici din Grecia (3)
Raspunsuri - Pagina 14
theophillina spune:
Nibi_niki, multumim frumos de aprecieri, intr-adevar, e f cumintel bebe Stelios, dar lasa ca nici cu voi nu mi-e rusine, sunteti frumoase foc amandoua (de fapt cred ca am mai zis ca Maria iti seamana mult). F bine ne intelegem cu sacul de dormit, doarme in el, nu comenteaza nimic. Deocamdata el nici nu face intoarceri, sa vedem atunci cum va fi, dar patura nu vrea neam acum, si mi-e si cam frica cu paturica sa nu si-o traga pe fata sau mai stiu eu ce.
Moro_K, ia baga aicisa sa vaza si ochiul meu retetele si de pui si de cartofi si de salata. Mersi de pontul cu scaunelul de masa, o sa merg negresit cand ajung la Salonic.
Anouk3, ce tare ai fost.
Citat: |
Asa ca stam cumintei in casa. Ma rog, cumintei e un fel de spune. Mai bine zis, urlam prin casa ca s-a invatat toata ziua creanga dl. Nicolas si acum are ochii beliti afara poate-poate iesim din casa. Am prins 5 minute fara ploaie si am coborat putin pe la gaini (ca avem si d-astea). Ii place asa de tare acolo. Ar sta cu orele sa se uite la gaini, la rate, pisici si ce mai avem noi pe acolo. |
Si Stelios saracul se uita pe geam cand nu iesim afara. Si da, o varianta care mi-a placut tare iarasi e si asta cu scaunelul de lemn care se transforma si in masuta.
Mamitza_alex, ti-am trimis si mail si PM. Vai, ce fetita frumoasa si carliontata ai. Si ce tinerei sunteti, dupa ce am vazut pozele m-am uitat la profilul tau si am vazut ca ai doar 23 de ani, ce mamica tanara, bravo tie.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
nibi_niki spune:
citat din mesajul lui anouk3 Nibi_niki, cum o adormi pe bebita ta ca e maricica deja? Noi adormim numai la tzitzi si facem apoi transferul in pat. Dar vad cu groaza ca creste si nici gand sa adoarma singur. Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010) |
Nici in visele mele cele mai frumoase nu adoarme singura d-apai in realitate.Maria doarme mufata la tzatza sau cu biberonul in gura.Daca adoarme la biberon e leganata pe picioare daca e la tzatza o legan cu tzatza in gura..Cam asta e la noi povestea cu somnul.
Doarme juma de ora pe la 11 dimineata...apoi alta juma de ora pe la 14 si mai prinde o repriza de vreo 15 minute pe la 19 o data la enshpe mii de ani.Noaptea dupa cum imi e norocul.Ori se trezeste de tzanshpe mii de ori pe noapte ori doarme toata noaptea(asa cum a fost aseara)
nibi_niki spune:
citat din mesajul lui theophillina Nibi_niki, multumim frumos de aprecieri, intr-adevar, e f cumintel bebe Stelios, dar lasa ca nici cu voi nu mi-e rusine, sunteti frumoase foc amandoua (de fapt cred ca am mai zis ca Maria iti seamana mult). F bine ne intelegem cu sacul de dormit, doarme in el, nu comenteaza nimic. Deocamdata el nici nu face intoarceri, sa vedem atunci cum va fi, dar patura nu vrea neam acum, si mi-e si cam frica cu paturica sa nu si-o traga pe fata sau mai stiu eu ce. Theodora mami de Stelios 09.06.2010 BEBE STELIOS |
Nici eu nu o invelesc cu paturica tot din cauza asta(mi-e frica)dar oricum nu sta invelita.in saculet nici atat..o apuca crizele de nervi...
Multumesc de aprecieri dar sa stii ca seamana f bine cu sotul meu.Doar tenul alb si culoarea ochilor a luat de la mine. aaa si culoarea parului.Hai ca ma mobilizez acum si mai pun cateva poze cu ea/noi la semnatura
theophillina spune:
Nibi_niki, ce frumoasa e Maria, si cum sta ea in picioare si ce "bundita" sic are. In poza 1064 seamana cu tine maxim. Eu zisesem (cred) ca mi se pare ca iti seamana mult desi nu l-am vazut si pe tati. Of, of, ce mai tragi cu somnul Mariei, in locul tau eu cred ca faceam cu capul vorba unei colege de la odisee. De la o luna jumate-doua Stelios are urmatorul program: se trezeste dimineata pe la 10, pe la 12 manaca un bibe de 330 ml de lapte, se mai joaca vreo ora apoi baga vreo 3 ore somn, apoi se trezeste pe la 4-5 dupa-masa mananca alt bibe de 330 ml si se joaca pana la baita de seara (in jur de 8-9), cateodata (nu mereu) mai baga si aici cate o ora de somn, apoi dupa baia de seara baga iar un bibe de 330 ml si adoarme pana dimineata la 8 cand se trezeste il iau in pat cu noi si mai doarme pana pe la 10. Si of course, ca adoarme singur in patut, sau in barte la mine, sau in leagan, sau pe unde apuca, nu fac eu nimic sa-l adorm.
Dar lasa ca se face ea domnisoara si atunci tot n-o sa dormi o s-o pazesti sa se intoarca de prin cluburi. Glumesc, desigur, sper sa-si mai revina si Mariuta ta cu somnul.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
nibi_niki spune:
citat din mesajul lui theophillina Nibi_niki, ce frumoasa e Maria, si cum sta ea in picioare si ce "bundita" sic are. In poza 1064 seamana cu tine maxim. Eu zisesem (cred) ca mi se pare ca iti seamana mult desi nu l-am vazut si pe tati. Of, of, ce mai tragi cu somnul Mariei, in locul tau eu cred ca faceam cu capul vorba unei colege de la odisee. De la o luna jumate-doua Stelios are urmatorul program: se trezeste dimineata pe la 10, pe la 12 manaca un bibe de 330 ml de lapte, se mai joaca vreo ora apoi baga vreo 3 ore somn, apoi se trezeste pe la 4-5 dupa-masa mananca alt bibe de 330 ml si se joaca pana la baita de seara (in jur de 8-9), cateodata (nu mereu) mai baga si aici cate o ora de somn, apoi dupa baia de seara baga iar un bibe de 330 ml si adoarme pana dimineata la 8 cand se trezeste il iau in pat cu noi si mai doarme pana pe la 10. Si of course, ca adoarme singur in patut, sau in barte la mine, sau in leagan, sau pe unde apuca, nu fac eu nimic sa-l adorm. Dar lasa ca se face ea domnisoara si atunci tot n-o sa dormi o s-o pazesti sa se intoarca de prin cluburi. Glumesc, desigur, sper sa-si mai revina si Mariuta ta cu somnul. Theodora mami de Stelios 09.06.2010 BEBE STELIOS |
....Ori stergi postul asta ori sparg calculatorul(gluma)
Ori eu gresesc ceva cu somnul fetei ori are prea multa energie.Abia a inceput de cateva zile sa mearga in 4 labute si vad ca azi da semne ca vrea sa se ridice in picioare.O sa ma cocoseze inainte de vreme bag seama la cat o sa fug dupa ea prin casa
mamitza_alex spune:
seara buna fetelor.ertina,nibi_niki,aveti niste minunatii de fetite.sa va traisca,sa fie sanatoasa.nibi_niki,nu faci nimic gresit de nu doarme maria,pur si simplu e plina de energie,nu ai ce-i face.asa era si bianca,dormea max 45 de minute,iar noaptea ma trezeam ba din ora in ora sau rar de 2-3 ori pe noapte.dr imi zicea ca e plina de enrgie,sa o las in pace,bine ca de multe ori ma apucau pandaliile si mai boceam ca aveam impresia ca eu stric.deci eu nu pot vedea pozele de pe adresa aia de mail(cred ca intru aiurea)pai fetelor,si eu si sotul avem parul cret asa ca bya ne-a mostenit.pupici,somn usor la bebei,pe maine
MoRo_K spune:
Vazut poze pe mail:) sa va traiasca bbii...si chiar ma gandeam ce frumos ca au varste oarecum apropiate(sau asa mi se par mie:) si e bine ca puteti vb despre ce-i aici vaccinuri/mancare chestii trestii pt ca sunt diferente fata de Ro
Mancarica am facut-o asa:
eu folosesc un vas ena/iena(cum i-o zice) cu capac-pun apa pana la jumate in el(o bag de la fierbator ca sa scurtez timpul) intorc invers capacul(se poate folosi orice oala care intra la cuptor si care are capac prin care nu se scurge apa/zeama)pun puiul bucati frec cu sare piper si ung cu o idee ulei(ca se lasa grasime si din pui)si bag la cuptor la sus-jos 180 grade(da in fct de cuptor) e super gustos si mai dietetic fiind pe bain-marie (dp ce am scris polologia mi-am adus aminte ca asa se numeste:))))
Cartofii ii fierb curatati apoi ii tai felii ung iar vas ena/iena/pyrex fac un sos cu 2 oua la 1 kg de cartofi/o smantana light/sare/piper/branza cata vreti si incepem un strat cartofi /o leaca sos+ niste cascaval ras si niste patrunjel si tot asa pana termin cartofii...vreo 3 straturi si termin cu sos/cascaval/patrunjel...bag cuptor pana la rumenit
Toata treaba acum e ca puiul unde se face in capac lasa zeama buuuna si pui in farfu' pui cartofi si zeama peste cartofi
Salata am facut-o cam dp ureche...am mancat la un restaurant american acum cateva zile si aveau salata cu telina si m-a pocnit azi si aveam telina...deci pus telina/2 morcovi/juma mar(optional)/sare/zeama lamaie/smantana light evident/niste maioneza gasita in frigider(pus o lingura mare) aaa si-mi ramasese si un cartof fiert taiat si p-ala si bagat....a iesit buna
Atatic si noapte buna!
anouk3 spune:
Buna dimineata de la noi! E asa uraaaaat afara... Ploua, bate vantul rau, e frig, ce mai! ma simt ca la Brasov.
Iar o sa-mi manance urechile Nicolas ca nu iesim afara. Ieri, ca sa nu mai urle, i-am adus in casa o craca de maslin si macar a stat linistit pana a cules toate maslinele.
Nibi_niki, deci se poate si mai rau cu somnul.. Aseara pur si simplu l-am lasat sa doarma cu mine in pat si asa m-am odihnit si eu. Ma rog, un fel de odihna.. Eu as vrea sa-i cumpar un sac de dormit, dar pana atunci avem paturica. Eu o indes bine si de o parte si de cealalta a saltelutei si nu are inca atata putere cat sa o scoata de acolo. Altfel si mie mi-e teama sa nu si-o puna in cap. Asta are putere sa faca! Sa nu uit.. superba mandruta ta! Dar nici mama nu-i mai prejos.
La noi programul e inca aproximativ. Sigura e insa trezirea la 7 dimineata! Apoi mai doarme cam de 3-4 ori ziua cate 30 min (oarecum. uneori se trezeste dupa 5 minute si e fresh! ). Seara baie mereu la 8 si nani. Pana pe la 9 doarme dus. Noaptile.. cand albe, cand gri.. Ieri seara asa marait a fost. I-am dat nitel Depon ca-l terorizeaza gingia de sus. Sper sa iasa mai repede dintisorii aia de sus ca innebunesc.
Theo, daca as avea un bebe ca Stelios, as avea curaj sa mai fac inca 5!
Mamitza_alex, ce harnicuta esti tu. Bravo!
Moro_k, mi-ai lasat gura apa cu puiul si cu cartofii tai. Bag si eu azi. Fara cartofi cam am mancat ieri.
Ma duc sa mai bag o masina de spalat. Unde oi intinde rufele, habar n-am. Cred ca ma imbrac cu toate si le plimb prin casa pana se usuca.
Cineva imi da de stire ca s-a trezit. Offf incepe maraiala.
PS Am trimis poze pe mail.
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)