Aradence DC - (146)
Raspunsuri - Pagina 17
ILDI25 spune:
tot eu,revin cu niste poze nu multe sa nu va plicti si nici n-am rabdae sa le incarc .Asa la nimereala ,is si cam amestecate ,ca dropshotul asta asa le suceste ,tre sa-mi fac alt cont
http://www.dropshots.com/ildi25#date/2010-07-03/14:02:40
Somleac spune:
Na salut, eu am avut un final de wekend tare furtunos. Cu musafiri nasii lui Vic de la Sibiu, venirea Dariei si o armata de haine de spalat, uscat si bagat din nou in bagaj ca azi dimineata a plecat din nou in tabara sportiva. Azi noapte Alex a vomat, i-a fost rau, a facut si putina febra asa ca astazi am fost amandoi chiauni, eu mai am si invazie ruseasca care nu-s de ce dar ma chinuie mai rau decat alta data.
Ca urmare nu va mai raspund la fiecare in parte ca nu mai am chef.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
monica70 spune:
ILDI tare faine toate pozele ! Vad ca v-ati catarat si pe munte un pic.Se vede din poze ca te-ai simtit super in ultima escapada!
MIHA sanatate lui Alex.Si tie!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
adablackcat spune:
Ildi, superbe pozele. O incantare sa se uite cineva la voi!
Miha, ce are Alex?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar DC
alinamoro spune:
Ildi, superbe pozele si protagonistii bine-nteles!
Ce dor mi s-a facut de Venetia! As mai merge si eu...
Cristinacsa, vai ce mari sunt fetele! Si ce dragute!
Sa va traiasca si sa fie sanatoase!
Miha, cum ii Alex?
Anca16, va doresc sa rezolvati problemele si sa fiti fericiti alaturi de bebelusul vostru!
Eu sunt la lucru, dar fara medic, asa ca ma "destrabalez". Am o d-na dr. la cabinetul de langa si pentru urgenta ma ajuta ea, in rest retete, bilete de trimitere, adeverinte...ma descurc eu.
Acum ii lejer, dar parca vad ce se aglomereaza la amiaza.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
diana11 spune:
'Neata!
Miha sanatate lui Alex.
Ada nu stiu care e faza cu anestezia generala, probabil ca sa nu se miste copilu'. Sper sa o rezolvam altfel si Ale sa nu dea din picioare, ca e pe gamba alunita cu pricina.
Anca, discutii apar tot timpul intr-un cuplu dar cu tact, intelegere si toleranta sper sa le depasiti. Si noi ne ciondanim si eu am tendinta sa jignesc, noroc ca "domnul" e o fire calma si nu-mi raspunde cu aceeasi moneda
Azi mergem la Timi.
adablackcat spune:
Diana, bafta multa la Tm sa va rezolve si Ale sa fie curajoasa si cuminte!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
Diana11, nu poti sa faci o poza sa vedem alunita?
Bafta la Timisoara!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Mariaa spune:
foarte faina faza din statia de tramvai
promit sa ma revansez cand vin in Arad si sa fac galagie
saptamana asta sunt pana la 19.00 la lucru, ca negrii pe plantatie si am prins acuma o fereastra libera sa vad daca aveti noutati..
monica, inteleg ca pleci maine - sper totusi sa primesti rezultatul ala BUN maine dimineata si sa ai o vacanta linistita
daaa, aia cu U2 a fost asaaa...for a life time!
faza tare e ca o prietena imi facuse 'cadou' cateva poze prelucrate cu mine si Bono. pozele alea se afla in albumul cu concertul. Ale vede pozele, le studiaza si zice la un moment dat cumva suparata pe mine - da' cine-i nenea ala?!?!
era contrariata ca nu-l identifica deloc cu tati
Diana, abia astept sa vad cum a fost azi interventia
Mihaela, multa sanatate lui Alex!!
o seara faina sa aveti
- mami, vrei sa te fac fericire?!
alinamoro spune:
Fetelor, ati citit www.realitatea.net/pestele-dragon-a-facut-peste-20-de-victime-pe-litoralul-romanesc_725265.html" target="_blank">asta?
Mariaa, bine ai venit pe la noi! Te mai asteptam!
Poze cu printesa ta nu ne arati?