Ghetute/sandale ortopedice pt copii
Copilul meu trebuie sa poarte incaltaminte cu glezna inalta, ce marci de incaltaminte de acest gen imi recomandati? Imi spusese o mamica de Ortopedica si inca o marca mult mai scumpa, dar i-am uitat numele. Ma puteti ajuta?
Multumesc.
Raspunsuri
corap spune:
trebuie sa poarte? cine a zis?
daca a zis un medic de specialitate, iti poate da o trimitere pentru ghete ortopedice pe masura (se deconteaza prin casa de asigurari- e ceva de genu cu "reteta" de la medic si cu un exemplar-tip completat te duci la casa de asigurari care iti da ok-ul in cateva zile (mie in 10 zile). cu ok de la casa de asigurari te duci la un producator agreat de casa ( e o lista din care iti poti alege). Sau, daca nu doresti sa ti le deconteze casa, te poti duce direct la o firma specializata (cu trimiterea de la medic)
Incaltamintea örtopedica de-a gata e apa de ploaie pentru cei carora le este necesara incaltaminte ortopedica. incaltamintea ortopedica din magazin e pt copii / oameni sanatosi - e, sa zic asa, preventiva, nu curativa.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
axxxa spune:
dar pt un baietel de 3 ani, care are platfus, e necesar sa-i fac pe comanda incaltaminte speciala sau e suficient doar sa poarte incaltarile cu talonet din comert?
stiu ca platfusul nu se vindeca, dar ma gandesc ca taloneta l-ar ajuta sa-i sustina cum trebuie bolta plantara, ca sa nu calce aiurea...
aveti idee?
corap spune:
axxa, si pt platfus acelasi raspuns de mai sus. tb intai dus la un ortoped care poate aprecia exact daca platfusul e doar platfus sau e combinat cu probleme ale sist osos.
oricum, recomand o marca turceasca de incaltaminte, ortopedia - pentru copiii fara mari probleme - de fapt si pt copiii fara probleme de loc - sunt foarte comode (si bine facute).
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
roli25 spune:
Si ai mei au platfus mostenit de la sot. Merg foarte bine, urca pe munte, alearga, fara nici o problema. Ii incalt cu incaltaminte normala. Platfusul nu se vindeca. Sotul traieste cu el si nu are probleme, fiind un tip sportiv ( merge pe munti, skiaza, patineaza).
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)