Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
ratusca_mica spune:
Azi de la 7 dimineata si pana la ora asta (still counting ) sunt singura cu Andrei... voi aveti perioade asa de lungi singure cu bebe? Ca pe mine ma dispera, mi se pare destul de dificil... acum doarme, i-am facut baita, l-am adapat, l-am leganat... a capitulat pe la 8,30.
Sau e posibil sa ma plang aiurea...
Azi am iesit imediat dupa furtuna (ca 2 ciupercutze! ). Eram singurii copii din parc (caci eu, gazela evident, ma incadrez la categorie...), dar singurii. Si pe Andrei l-am scos in maneca scurta. OK, no biggie, mai erau oameni in maneca scurta (including za mom) insa i-am uitat bavetica acasa si a stat non-stop cu degetele in gura (inclusiv cu mijlociul...) si s-a udat de bale pana la brau, putea, sa storc body-ul!!!
Asa ca m-am crizat rau si am fugit acasa, de frica sa nu raceasca la plamani in contact cu aerul ala rece (care era ATAT DE BUUUUN!!!!
)
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ratusca_mica spune:
Si, of course, un mic update la AMR! mai e 2 kile maica!
AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Si, of course, un mic update la AMR! mai e 2 kile maica! Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Onitza, imi pare rau ca e bolnav Daniel...multa sanatate sa aveti si fii convinsa ca faci tot ce e mai bun pentru el alaptandu-l
![](pupic.gif)
Eu am pus ochii pe un scaun de masa de la Miniblu care e redus de la vreo 4 mil la 2,6 si pare tapan. Eu la asta ma uit sa fie zdravan, nenica, fie-mea se zbantuie tare si pica sigur daca se clatina nitelus. Dar mai asteptam ca suntem fara finante dupa achizitia importanta de azi....Chicco Multiway
![](coreografie.gif)
Am terminat bagajele, ma bag la baie si somn pana la 4-5 cand o vrea gaza sa pape si sa ne luam zborul apoi.
Sa aveti zile linistite!!!
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
ratusca_mica spune:
gata, suntem formatie completa... of of, mai mai!
ratusca_mica spune:
Haircut, sa stapanati sanatosi noul carucior! Cate kile are? Ca am vazut pe un site 9.8 kile... cred ca e greseala, ca al meu are 9.5 si e mult mai butucanos decat al vostru!
haircut spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Haircut, sa stapanati sanatosi noul carucior! Cate kile are? Ca am vazut pe un site 9.8 kile... cred ca e greseala, ca al meu are 9.5 si e mult mai butucanos decat al vostru! Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Parca 8 kg, nu ma mai duc sa scot cartea ca am dus-o in debara. E tare usor manevrabil
![](icon_smile.gif)
Am ramas datoare cu un raspuns, scuza-ma Nic0le, acum mi-am amintit, am luat tetine nr 2 TT de la Helpnet-ul de la moghioros
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
Ruxita spune:
... nu ne-a intrebat nimeni, dar nu-i bai, zic si singura - am sarbatorit cu sampanie si cu branza mucegaita si somon fume (culmea snobismului culinar la noi)... si am primit un buchet de frezii, florile mele preferate... si ne-am simtit perfect, am facut si niste pulpe la tava... sotul a vrut sa ia sampanie Cashmere, dar nu a mai gasit pe raft... si cam atat.
... si bonus, sotul m-a invitat sa vad o "buca" a lui Keanu Reeves in Matrix Reloaded... dar nu s-a vazut mai nimic
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
cristies spune:
Haircut sa poarte sanatoasa Maia carutul (si urmatorul/urmatoarea) si distractie placuta si drum bun!!!
Ratusca pe mine ma enerveaza primii pasi ca am eu asa un feeling ca au facut vreo intelegere sa vanda mai mult prin tara (unde e oferta mai slaba) si sa nu concureze chicco-urile si alte scumpeturi pe piata din bucuresti. Eu mi-am luat de la ei (de la targ) suportul de cadita care mi se pare ideal - ei bine l-am vazut doar in cora berceni, o perioada foarte scurta, si apoi gata. Nicaieri! Cu feederul... nici macar nu-l au pe site-ul lor... dar se gaseste in sensiblu. Plus ca n-au niciodata toate produsele in hypermarketuri... sau poate e politica hypermarketurilor si a farmaciilor... chiar nu stiu. Felicitari pentru AMR!
Plateea ce boare ne aduci tu cand intri!!! Ai terminat cu examenele? Plecati in concediu? Ce bunatati mai prestezi?
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui cristies Haircut sa poarte sanatoasa Maia carutul (si urmatorul/urmatoarea) si distractie placuta si drum bun!!! Ratusca pe mine ma enerveaza primii pasi ca am eu asa un feeling ca au facut vreo intelegere sa vanda mai mult prin tara (unde e oferta mai slaba) si sa nu concureze chicco-urile si alte scumpeturi pe piata din bucuresti. Eu mi-am luat de la ei (de la targ) suportul de cadita care mi se pare ideal - ei bine l-am vazut doar in cora berceni, o perioada foarte scurta, si apoi gata. Nicaieri! Cu feederul... nici macar nu-l au pe site-ul lor... dar se gaseste in sensiblu ![]() Plateea ce boare ne aduci tu cand intri!!! Ai terminat cu examenele? Plecati in concediu? Ce bunatati mai prestezi? _ Povestea unei ![]() Cresc |
Hmmm, la asta nu m-am gandit... adevarul ca nu au un site oficios de unde sa ma prind si eu de toata gama lor...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Hmmm, la asta nu m-am gandit... adevarul ca nu au un site oficios de unde sa ma prind si eu de toata gama lor... Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Au....este primiipasipunctro, doar ca nu au preturi pe site.
Felicitari pt AMR! Al meu nu mai scade
![](bang.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
_
Mirela
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
AMR 8 kg