Aspirante(99)- Felicitari dragaica!
Raspunsuri - Pagina 16
cora79 spune:
Babiiiiiii,iti tin pumnii stransi sa ai o nastere usoara,o recuperare cat mai rapida si un baietel sanatos
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Pupicei pentru toate gravidutele si aspirantele

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
babiela spune:
neata si de la noi 

cora mersi pt cuvintele frumoase, sa-ti dea DD si tie un pamperos 
trutzi
, pana acum am spalat biberoanele cumparate si am dat o sterilizare in gol la sterilizator, am lasat scris instructiuni daca cumva trebuie sa sterilizeze mama sau sotul vreun biberon in lipsa mea
.
deja am emotii mari, ma duc sa mai verific bagajul inca odata si sa ma mai epilez o tura ca parca am mai vazut niste fire de par pe picioare 
sunt pe aici ne mai auzim, liuta inca in concediu?
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog DD
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen 
---------------------
II Bebe Tudor
trutzi spune:
Ne-ai cam parasit 

Ce face nepotelul, tu cum te simti?
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Trutzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cu ajutorul lui Dumnezeu
anul acesta
trutzi spune:
Eu cred ca le scoteam fire albe la toti 
O prietena care a nascut in iunie se ducea de doua ori pe saptamana la epilat, ca i se parea ca vede fire
, o innebunise pe mama ei ( ii era frica sa nu nasca din cauza epilatului) Binenteles ca nu a avut nimic si a nascut cand era programata 
| Citat: |
| citat din mesajul lui babiela neata si de la noi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cora mersi pt cuvintele frumoase, sa-ti dea DD si tie un pamperos ![]() trutzi , pana acum am spalat biberoanele cumparate si am dat o sterilizare in gol la sterilizator, am lasat scris instructiuni daca cumva trebuie sa sterilizeze mama sau sotul vreun biberon in lipsa mea deja am emotii mari, ma duc sa mai verific bagajul inca odata si sa ma mai epilez o tura ca parca am mai vazut niste fire de par pe picioare ![]() sunt pe aici ne mai auzim, liuta inca in concediu? -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog DD si de un aici pe pamant ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen ![]() --------------------- II Bebe Tudor |
Cu ajutorul lui Dumnezeu
anul acesta
bebelu86 spune:
helloo feteleeee
Babiela mai ai asa putin
cred k ai niste emotii mama mama..
bafta multa, sa ai o nastere super usoara si sa iti revi repede. bb sa fie sanatos, mancacios si cuminte.
te asteptam cu vesti 

fetele la mine intre timp s-a schimbat culoarea carutului din albastru in roz ![]()
a fost un soc pe mom, dar acu ne-am obisnuit si ne bucuram de printesa. care o va chema Natalia Maria. ![]()

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
19+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
babiela spune:
bebelu 
fata-baiat ce mai conteaza, important e sa fie bebe sanatos si la termen, sa va bucurati de el/ea si sa-i faceti si perechea 
si de un
aici pe pamant 
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
sanatos si la termen 
---------------------
II Bebe Tudor
babiela spune:
lorrin ai plecat in concediu sau te resimti dupa week-end ca ti-a venit capsunica acasa? 
arianna nu ne mai zici nimic?
si de un
aici pe pamant 
sanatos si la termen 
---------------------
II Bebe Tudor