De ce insala femeile?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu nu am generalizat, am si spus ca nu sunt toti barbatii la fel.

Rufus, daca e ceva ce ma deranjeaza e ceea ce ai spus tu :
"cine stie ce mistouri fac aia si tu le iei de bune, ba ni le mai si servesti aici ca reguli.".
Adica ma crezi chiar atat de prosta sau incapabila sa imi dau seama cand cineva abereaza si cand nu.
Ce-ai vrea acum? sa ii aduc aici pe toti aia ca sa iti spuna si tie?
Am crescut de mica printre baieti si acum stau printre barbati, o vaga idee am si eu.

Am spus ca barbatii pe care ii stiu eu sunt asa cum i-am descris.

A alinta, si mie mi-a placut de un asistent de-al meu. Adica il admir si mi se pare ca emana ceva sexualitate, dar atat, de la distanta totul.
Si nu arata bine, doar ca era destept de te lasa cu gura cascata.
Pt. tine conteaza sa fie fain, ca frumusetea e subiectiva, dar spre deosebire de marea maj. a barbatilor nu prea ai sa vezi femei care se intalnesc cu unul cu IQ de 20 doar pt. ca are pectoralii mari sau un fund bombat.

Vreti sa comparam barbatii de la un striptease cu femeile?

Ati vazut femei care sa nu arate bine la stripteasuri? ca eu am vazut o droaie si ma intrebam cine naiba le angajeaza. pana cand m-au lamurit prietenii ca tot ce tonteaza e sa fie dezbracata.

Normal ca toti suntem subiectivi pt. ca vorbim din prisma a ceea ce am intalnit si trait noi.
Voi nu ma puteti convinge ca barbatii insala ca si femeile pt. ca am exemple cu zecile de barbati care insala cu cine pot, unde pot, cat pot, desi au acasa sotii frumoase.
Asa cum nici eu nu va pot convinge de asta pt. ca la voi e altfel.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Voi nu ma puteti convinge ca barbatii insala ca si femeile pt. ca am exemple cu zecile de barbati care insala cu cine pot, unde pot, cat pot, desi au acasa sotii frumoase.

Xio, dar poate ca nu-i ajuta foarte tare frumusetea sotiilor (care pe langa asta pot fii nemultumite, arogante, ii resping, ii desconsidera etc). Poate acel barbat inseala cu o urata, cat de cat umana tocmai pt ca ea il vede ca pe un print.
Stiu femei (daca tot vorbim din ce se intampla in jurul nostru) care au avut soti frumosi, de succes, tandri, iubitori si totusi i-au inselat cu nulitati (comparativ cu toate calitatile enumerate mai sus). Cred ca instinctul de a cuceri este prezent si la femei si la barbati, depinde de fiecare cum si-l stapaneste, cei care inseala pur si simplu nu si-l infraneaza si la un moment dat isi gasesc tot felul de justificari pentru asta (legat de IQ, frumusete etc)

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Xio asta cu insala "pt. ca vor si pot" cred ca este cu dus-intors pt.ca pana la urma insala tot pentru ca nu mai sunt multumite de ceva sau cineva oricat de bun si de dragastos ar fi. Noi poate nu intelegem de ce cineva care are totul insala, dar daca ar fi sa intrebam poate ar raspunde ca s-a saturat sa stea intr-o colivie de aur si vrea sa vada, sa simta si altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Da, Deus, dar in general barbatii insala cu oricine, numai sa fie

Iata, Xio, doar cu cateva posturi mai sus ce spui...dupa aia afirmi ca nu generalizezi. Dumnezeu te mai intelege!
Eu nu vreau sa te "ating" cand vorbesc de mistourile prietenilor tai, crede-ma, n-am motiv si nici nu rezolv ceva. Nici proasta nu cred ca esti...doar naiva. Si mai ai ceva: daca ai tu o idee, musai trebuie sa fie valabila. Despre asta vorbim...dar, daca tu crezi ca esti experta in barbati, ok! Pentru mine nu conteaza...
Mi-am spus parerea...restul e un artificiu.

PS: m-a amuzat chestia cu stripteuzele, alea urate- o droaie. M-am convins acum ca prietenii tai sfatuitori sunt cam...imaginari. Nu poate sa existe un barbat pe lumea asta care sa se duca intr-un club, sa dea bani si sa se uite la o uratenie, doar pentru ca e goala. Si asta din mai multe motive: e plina lumea de fete faine, care sa se dezbrace acolo, deci nu exista motive sa angajeze o nasoala; goliciunea nu mai e tabu, sa-ti iesi din minti la orice corp dezbracat; locuri in care fetele ti se arunca in brate, iar sunt o multime... Cred ca aici e vorba de subiectivismul parerii tale despre cum trebuie sa arate un corp gol pe o bara verticala si aduci martori imaginari. Dar nu-i nimic aiurea...nici mie nu-mi plac barbatii goi pe scena...habar n-am ce vad o droaie de femei infierbantate. Imi dau seama, insa, ca n-am cum sa vad...
Ia zi, asa e?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Iulix, la intrebarea de ce o face, pusa unui barbat de peste 33 de ani, cu sotie, copil, casa, bani, pozitie sociala si tot ce mai vrei, raspunsul a fost unul simplu si sincer :
"ca nu poti o viata intreaba sa mananci aceeasi mancare, trebuie sa mai diversiofici".
la intrebarea "pai bine, daca nu mai esti multumit de sotia ta de ce nu divortezi, raspunsul a fost in acelasi ton:
"da' cine a zis ca nu sunt multumit? Am tot ce vreau, dar din cand in cand mai vreau sa f... si altceva. Nu o sa renunt la familie pt. ca vreau sa fac sex si cu alte femei, nu e nici o legatura intre una si alta.".
Si a continuat cu "esti copil, o sa vezi cand mai cresti ".

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:

pana cand m-au lamurit prietenii ca tot ce tonteaza e sa fie dezbracata.

XIO, zau daca nu e pacat de tine. Esti tanara, capul cred ca te ajuta, dar accepti sa ai despre lumea in care traim o viziune formata de ce-au zis in bar unu si altu, ce mai scriu ziarele, ce mai zice la TV, etc. Crede-ma...te-ai autolimitat la o lume foarte foarte mica! Acum nu stiu daca neaparat ai de pierdut, ca lumea asta e plina si de bune si de rele. Dar macar nu te mai arunca in discutii cu parerile astea superficiale induse de altii. Nu au absolut nici o valoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Aaaaaaa....si mi-am amintit o chestie. Pana acum erau parerile iubitului tau...prietenul meu a zis...si deci asa trebuie sa fie. Acum vad ca a disparut din peisaj si au aparut "prietenii" tai, barbatii printre care ai crescut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Iulix, la intrebarea de ce o face, pusa unui barbat de peste 33 de ani, cu sotie, copil, casa, bani, pozitie sociala si tot ce mai vrei, raspunsul a fost unul simplu si sincer :
"ca nu poti o viata intreaba sa mananci aceeasi mancare, trebuie sa mai diversiofici".

Iar la intrebarea "de ce o face", o femeie ti-a raspuns la fel de sincer: "pentru ca vreau si pot", nu?

Ei, da, e o diferenta...e clar ca barbatii nu insala ca femeile...ei numai la foale se gandesc

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

cred ca prea sare toata lumea in capul lui XIO care, in fond, aduce in discutie anumite puncte de vedere care cu siguranta exista printre barbati. E drept ca daca luam de bun numai ce zic prietenii lui XIO ar insemna ca toti barbatii sunt niste monstri misogini si ca insala cumva in virtutea inertiei, aproape oricum si cu oricine, in timp ce femeile au un simt al inselatului mult mai sofisticat... ceea ce mi se pare exagerat. La un nivel foarte general, statistic vorbind, poate ca intr-adevar barbatii insala mai usor si cu mai putine mustrari de constiinta ulterioare, insa nu stiu cat de mult conteaza generalizarile in genul asta de probleme. cand te izbesti tu insuti de o situatie de genul asta, oricat de multe ai auzit despre X si despre Y, faci cum simti, indiferent ca esti barbat sau femeie. Cunosc si eu barbati care insala pentru ca asa simt ei, fara a fi prin asta vulgari si fara a pune pe tapet o fraza comoda de genul "trebuie sa variezi", la fel cum cunosc barbati care au alt gen de principii si pentru care a inseala inseamna a distruge o relatie...

Motive concrete pentru care cred ca insala femeile? E greu sa ma pun in pielea tuturor femeilor, vorbesc din punctul meu de vedere... Lipsa de atentie din partea partenerului, monotonia sau pur si simplu aparitia cuiva care naste noi sentimente... A si inca ceva... Nu scuz pe nimeni, insa cred ca exista "n" cazuri in care nimeni nu isi propune sa insele, ci pur si simplu se creeaza conjuncturi pe care suntem pusi in situatia sa le traversam. Evident, atunci intervin alte aspecte... constiinta etc. Si aici deja discutia se complica pentru ca putem vorbi de inselatul in sine sau de dorinta de a insela...

MElise

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Iar la intrebarea "de ce o face", o femeie ti-a raspuns la fel de sincer: "pentru ca vreau si pot", nu?

Ei, da, e o diferenta...e clar ca barbatii nu insala ca femeile...ei numai la foale se gandesc

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Nu am avut ocazia sa vorbesc cu o femeie care insala.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput