De ce insala femeile?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

duamna mianna, te plictisesti?

Gabriela
20 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

mianna - ai dreptate. Tehnic discutand - ai dreptate. Insa cred ca ar fi fost mult mai util sa trimiti un PM Mirelei sau unui moderator cu observatia respectiva. Nimeni nu se va supara. Cat despre evaluarea unui topic - raspunsul este unul singur. Fiecare este liber sa evalueze sau sa nu evalueze un subiect, fiecare este liber sa acorde oricare punctaj pentru orice subiect, nu exista restrictii, ramane la liberul arbitru al oricarui utilizator si de asemenea nu este nici o suparare. Fiecare este liber sa-si exprime opinia.
Mai degraba cred ca discutiile la acest topic sunt "off topic" ceea ce este o problema, asa incat va rog sa ramaneti on topic sau daca doriti sa discutati despre altceva, sa deschideti subiecte corespunzatoare.
Nu in ultimul rand daca aveti observatii, sugestii, reclamatii, va rog sa utilizati sectiunea special dedicata acestui gen de subiecte.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Subscriu la ce a scris la inceput MElise.A scrie /vorbi corect este semn de respect fata de cei din jur,dar aici vorbim despre mame,femei grabite care poate au un moment si pot si vor sa imparta un mesaj cu alti(alte) utilizatori/utilizatoare.Eu de multe ori scriu cu fetita in brate....ba nu bratze k mi-e mai usor asha........acu` bag mana in foc ca esti in cei 90% Mianna,nu?
Si eu am facut odata o greseala si niste"duamne"s-au luat de mine...probabil cand ai mult timp....stiti si voi cum e......daca m-as lua eu de cate citesc aici pai tu ai fi mic copil pe langa mine.Nu vezi padurea din cauza copacilor.Multa lume poate ca discuta serios aici..eu propun deschiderea unui subiect de mishtocareala...ce ziceti?Marius faci tu onorurile?
Asa ca my lady Mianna nu jigni doar ca sa te faci remarcata.Mai sunt si altii care stiu si totusi stau in banca lor.....poate in lumea ta totul e redus la 10%....
pace si nemurire.....
ps"maine o sa-ti pun o intrebare"

a si legat de intrebarea subiectului...."nu cerceta aceste legi/ca esti nebun de le intelegi
Ce-i pasa unei lumi intregi?ca femeile insala?eu nu o s-o fac ca mi se pare complicat de ascuns si pastrat aparentele...bleah...mult prea frumoasa e viata ca sa o complici...sare si piper poti adauga la viata ori cu solnita(etimologia cuvantului solnita mai tarziu)
ori cu multe alte chestii pe care sa le faci si sa simti ca traiesti.Daca esti singura avand doar prieten,nu sot copiii,familie...atunci.....nu sunt obligatii de nicaieri.Daca ai familie deja.....e altceva....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Partea nasoala pentru tine este ca nu cred ca-i pasa nimanui de cum evaluezi tu subiectele.

really??? intr-adevar, si eu cred asta. nu-i pasa nimanui, doar ca din lipsa altui subiect mai interesant si de prea multa plictiseala, deocamdata jumate din topicul asta se discuta despre stelutele miannei

da, fireste, sunt vorbe goale - mai goale decat ale voastre, care spuneti ca de-a dracului evaluez orice subiect al Mirelei c-o steluta, iar eu va arat contraexemplul de pe aria asta. dar cine stie, poate dupa parerea cuiva, si 1 din 9 inseamna "toate" si nici pe asta n-o stiam eu

subiect despre gramatica, din cate stiu, exista deja. ultima data cand l-am vizitat era la capitolul 2. daca insa aici persista motz titlul scris gresit, nu-mi prea vine-a crede ca scriere corecta a verbului cu pricina in respectivul topic ar fi avut vreun efect. cand o sa am timp o sa scriu si acolo - desi observasem ca il citesc doar cele care n-au nimic de corectat.

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Really. Oricat de greu ti-ar veni sa crezi

Gata cu off topicul.Nu mai trebuie sa tot repeti faptul ca ai gasit greseala si ai luat ´´atitudine´´. Atitudinea ta ramane de pomina, e mult mai vizibila decat verbul conjugat gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

"Daca esti puternic, muti muntii din loc. Daca esti destept, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza"

sa revenim la subiect, daca are cineva ceva de spus , sa spuna, daca nu, vorba aia de la cununie "sa taca"

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:

Partea nasoala pentru tine este ca nu cred ca-i pasa nimanui de cum evaluezi tu subiectele.

really??? intr-adevar, si eu cred asta. nu-i pasa nimanui, doar ca din lipsa altui subiect mai interesant si de prea multa plictiseala, deocamdata jumate din topicul asta se discuta despre stelutele miannei

da, fireste, sunt vorbe goale - mai goale decat ale voastre, care spuneti ca de-a dracului evaluez orice subiect al Mirelei c-o steluta, iar eu va arat contraexemplul de pe aria asta. dar cine stie, poate dupa parerea cuiva, si 1 din 9 inseamna "toate" si nici pe asta n-o stiam eu

subiect despre gramatica, din cate stiu, exista deja. ultima data cand l-am vizitat era la capitolul 2. daca insa aici persista motz titlul scris gresit, nu-mi prea vine-a crede ca scriere corecta a verbului cu pricina in respectivul topic ar fi avut vreun efect. cand o sa am timp o sa scriu si acolo - desi observasem ca il citesc doar cele care n-au nimic de corectat.

Really. Oricat de greu ti-ar veni sa crezi

Gata cu off topicul.Nu mai trebuie sa tot repeti faptul ca ai gasit greseala si ai luat ´´atitudine´´. Atitudinea ta ramane de pomina, e mult mai vizibila decat verbul conjugat gresit.

mie nu-mi vine greu sa cred, eu vad. vad ca nici macar acum "nu te intereseaza" evaluarea mea. si stiu si ce facea marmota...

atitudine a luat Marius - multumesc, Marius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Din 2 motive:
-pt. ca pot
-pt. ca vor

Daca am sta sa raspundem la intrebarile astea (de ce insala barbatii&femeile) ar trebui sa luam in parte temperamentele, tipologiile, zodiile si in final fiecare om pt. ca motivele nu sunt universale.

restul care nici nu vor si nici nu pot inca nu s-au intalnit cu mine

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

1.Verbul e conjugat ok uitati-va dom`le in DEX.2.

Espiritule vezi ca este o vorba "sa nu dea Dumnezeu romanului cat poate duce"Ai grija ce iti doresti ca .....nu se stie....si ma intreb daca ai face fatza la cate solicitari vei avea in caz ca toate care ''nu pot si nu vor"te intalnesc....faci fatza?

Banuiesc ca trebuie si la tine un"reload"ca si Reeves a avut nevoie....acu` pun emoticonu` care se tavaleste de ras.

va pup.....sau

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Ok, se poate reveni la esenta topicului? Deci... de ce insala totusi femeile? Repet, din punctul meu de vedere, nu stiu daca e esentiala diferentierea intre femei si barbati in acest caz, desi sunt convinsa ca exista anumite tendinte de o parte si de cealalta...

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

nu stiu de ce inseala femeile in general. pot sa va spun de ce nu am inselat eu , in perioada cand am crezut ca exista in sufletul meu o iubire paralela.
am realizat ca nu ma mai pot uita in ochii sotului meu daca as face acest lucru. ca linistea mea sufleteasca e mult mai importanta decat o furtuna hormonala.
pur si simplu nu am putut. si ma felicit pentru asta.

Mergi la inceput