De ce insala femeile?

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magneB6

ilia,

eu cred ca sunt 2 probleme distincte: 1. mentalitatea generala. 2. ce iti doresti tu ca individ.

cele 2 uneori pot fi in conflict. ideal ar fi ca individul sa reuseasca in final sa isi asume libertatea propriilor alegeri, dar stim cu totii ca din pacate, uneori normele sociale sunt un impediment.

asa.. bravo! asa vroiam si eu sa zic, da-s nitel cam obosita in seara asta de aceea ma duc la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magneB6 spune:

noapte buna!

Citat:
citat din mesajul lui ilia_99

Citat:
citat din mesajul lui magneB6

ilia,

eu cred ca sunt 2 probleme distincte: 1. mentalitatea generala. 2. ce iti doresti tu ca individ.

cele 2 uneori pot fi in conflict. ideal ar fi ca individul sa reuseasca in final sa isi asume libertatea propriilor alegeri, dar stim cu totii ca din pacate, uneori normele sociale sunt un impediment.

asa.. bravo! asa vroiam si eu sa zic, da-s nitel cam obosita in seara asta de aceea ma duc la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Tu te referi la flirt. Relatie deschisa e aia in care ii spui sotului "Iubi, vezi ca am intalnire cu Ionel, nu stiu cand ma intorc", si mergi la o "date" normala, ce implica si saruturi si mangaieri si priviri galese, repectiv sex, in functie de cum ati hotarat voi.
Filrtul mi se pare ceva normal si natural, e ceva care destinde oamenii, scoate zambete la iveala si bunavoie.
dar evident nu sa mergi mai departe de flirt.

Da, eu am dat un exemplu de flirt, am si spus ca nu mi-am inselat niciodata sotul si nici n-as face-o. Dar sa stii ca flirtul nu a fost virtual, eu ieseam noaptea (dupa ce culcam copilu) in club cu un grup de prieteni din care admiratorul facea parte iar sotul meu stia asta. Si veneam acasa spre dimineata. Am spus ca sunt pentru relatii deschise dar in anumite conditii, acum nu ne tenteaza pentru ca suntem inca indragostiti si caruta la care tragem (cu 2 copii mici care au nevoie de un model sanatos) e o treaba serioasa. Relatiile deschise sunt riscante, mi-as asuma riscul asta doar cand copiii ar fi suficient de mari incat familia sa nu mai fie singurul punct de referinta, sa aiba cercul lor de prieteni si sa ne spuna ca noi nu stim nimic si ei le stiu pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Accept, ala a fost flirt. repet, daca ieseai doar tu cu respectivul la o intalnire, aia era relatie deschisa, adica sunteti impreuna tu si sotul tau dar ocaziona, cand va place de cineva, iesiti si u respectivul/respectiva, va pupati,sarutati,mangaiati sau faceti sex , fara ca asta sa va lezeze relatia voastra de acasa.

Ce spui tu este normal pt. o relatie normala in care exista incredere in sine si in partener.

Relatia deschisa e pt. oameni care au plecat din start cu gandul asta. cred ca e cam greu sa pleci de la premiza unei relatii monogame si odata sa incerci sa o "poligamizezi"
E ca si intamplarile nefericite cu sexul in 3 , cand unul din parteneri vrea sa incerce, celalalt nu vrea dar e mai slab si nu isi impune punctul de vedere, iar in mijlocul actiunii in loc sa primeasca un sarut in ureche , persoana a treia primeste un pumn in fata.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Tu te referi la flirt. Relatie deschisa e aia in care ii spui sotului "Iubi, vezi ca am intalnire cu Ionel, nu stiu cand ma intorc", si mergi la o "date" normala, ce implica si saruturi si mangaieri si priviri galese, repectiv sex, in functie de cum ati hotarat voi.
Filrtul mi se pare ceva normal si natural, e ceva care destinde oamenii, scoate zambete la iveala si bunavoie.
dar evident nu sa mergi mai departe de flirt.

Da, eu am dat un exemplu de flirt, am si spus ca nu mi-am inselat niciodata sotul si nici n-as face-o. Dar sa stii ca flirtul nu a fost virtual, eu ieseam noaptea (dupa ce culcam copilu) in club cu un grup de prieteni din care admiratorul facea parte iar sotul meu stia asta. Si veneam acasa spre dimineata. Am spus ca sunt pentru relatii deschise dar in anumite conditii, acum nu ne tenteaza pentru ca suntem inca indragostiti si caruta la care tragem (cu 2 copii mici care au nevoie de un model sanatos) e o treaba serioasa. Relatiile deschise sunt riscante, mi-as asuma riscul asta doar cand copiii ar fi suficient de mari incat familia sa nu mai fie singurul punct de referinta, sa aiba cercul lor de prieteni si sa ne spuna ca noi nu stim nimic si ei le stiu pe toate.

mda...curioasa mentalitate culc copilul,las sotul acasa si ma duc la disco ca sa isi scalde privirile admiratorii mei secreti!Nu stiu daca aceasta mentalitate mai sustine familia ca baza a societatii,mi se par astfel de comportamente umpic(indulgent spus) cam libertine si in mod sigur nu caracterizeaza o mama devotata si o familista la locul ei!Nu stiu cum gandesc alte femei dar mie acest lucru nu mi se pare normal(este parerea mea si nu ma supar sa fiu contrazisa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa_bebe
nu caracterizeaza o mama devotata si o familista la locul ei!

Daca ar fi sa ma caracterizez in cateva cuvinte in nici un caz nu m-as numi "mama devotata si familista la locul meu". Ori ai impresia ca asta e femeia ideala spre care ar trebui sa tindem toate?

Mergi la inceput

si acum ca am citit si celelalte pagini...motivele pentru care nu cred in relatii deschise in interiorul unui mariaj:
-casnicia (in mod normal)are ca baza dragostea,prietenia,increderea insat u ca femeie care iti iubesti barbatul de langa tine cu care convietuiesti zi de zi si ai fost aproape in toate momentele sale de ananghie,nu poti accepta sa risti sa-l pierzi dand curs ralatiilor deschise,lasandu-l sa plece cu altcineva...acceptand acest lucru probabilitatea de ati destrama familia este cu mult mai mare decat daca nu ai fi de acord
-copilul va trai si el sub amprenta acestui tip de mariaj,foarte posibil sa adopte si el o astfel de gandire
- nu stiu daca in tara noastra 5% din astfel de mariaje ar rezista
-din3 mereu va exista o persoana nefericita sau mai putin fericita
-religia noastra nu incurajeaza astfel de comportamente si nici mentalitatea romanilor(nu ca am tine noi cont de "gura lumii"dar daca nu iti e intrat in sange parca ti-e peste mana)
-si daca facem un sondaj de opinie in tara noastra, nu stiu daca prea multe femei(sau barbati)ar accepta ca partenerul sau de viata sa ai aiba liber la intalniri extra
NU intentionez sa fac generalizari,nu am facut sondaje... doar mi-am expus parerea si nu blamez femeile care gandesc asa(fiecare cum isi asterne asa doarme)..nu e treaba mea cum gandesc unii

Mergi la inceput

ACCEPT nu spun ca ar trebui sa tindem toate sau sa facem din asta un ideal in viata...parerile sunt impartite...dar sincer eu asta am vazut in familia mea si asta mi se pare normal si vad ca parintii mei sunt fericiti in momentul de fata(dup[a cei 28 de ani de casnicie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Uneori desi pare bizar la baza sunt tot barbatii. Pentru ca sunt barbati "vanatori".

pentru mine , desi pare bizar, vina este a femeii. care , tocmai ca e mai cerebrala, poate spune NU.

marius , pe mine nu m-ai ametit, vreau doar sa iti spun ca se poate intampla, cateodata , sa intri in pacat , fara sa ai nici o problema cu partenerul de acasa. ispita vietii mele a fost un om cu care m-am completat intelectual la locul de munca. nu stiu cati dintre noi avem aceasta ocazie, dar amandoi in final, ca trebuie sa recunosc asta , ca am fost amandoi cei care am realizat ca relatia noastra e mult mai frumoasa si mai interesanta fara sex.

de ce inseala femeile? pentru ca au nevoie. de ce au nevoie?

la aceasta intrebare pot raspunde doar daca stiu raspunsul la intrebarea de ce insala barbatii, si cum nu-l stiu, ii las pe altii sa isi de-a cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

damn! parca ar fi nodul gordian.
fiecare se poate gandi(obiectiv) de ce ar vrea sa aiba un barbat.lasi la o parte aura de maica tereza si stai de vorba cu tine insuti.
nu sunt reguli general valabile.fiecare insala sau nu avand la baza propriile dorinte sau nevoi.uneori coincid cu ale altora dar tot nu exista un raspuns comun.

eu personal nu ma duc cu alta femeie fiindca actuala nu imi ofera cine stie ce(nu exista o actuala dar nu conteaza).cand ma duc cu o femeie o fac fiindca imi place si o vreau.femeile din viata mea nu au stiut niciodata prea multe despre relatii anterioare.discretia e sfanta.ce nu stii nu te atinge.poate suna ciudat dar asa e.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput