De ce insala femeile?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

io nu folosesc tigaia nici macar pentru un ou.fac altii.....si zau asa cum a spus cineva mai sus..oi fi io de moda veche da` ador perechile alea in varsta care se plimba de mana la 80 de ani...espiritule nu stiu ce s-a intamplat in casnicia ta dar sigur nu ai vrea sa fii singur toata viata sau sa te insele jumatatea.

si tocmai ca judec nu vreau sa fiu inselata si deci nu fac eu prostii..detaliez mai tar\ziu ca imi smulge Eva mouse-ul

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

off topic: Balanta, activeaza-ti, te rog PM

I am alive and I am here forever
Michael Jackson

I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

Alexia...nu stiu de ce imi apare ca nu e activat PM ...pe privat mesaje...sau ce ar trebui oare sa fac sa para ca e activat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta

...si inca ceva lady...slabe sanse ca barbatul de langa mine sa mai fie aceeasi persoana de care m-am indragostit acum hat ani...cand ma imbrac fuge din camera ca sa nu fie intrebat ceva...cand plang si ma vait spune ca e problema mea...cand dorm nopatea tre sa stau la 5 m distanta ca nu suporta sa i sea "ia aerul"...asa ca sincer...jobul...prietenele...satisfactiile profesionale...posibilitatile financiare care imi dau libertatea de miscare,relatia cu fiul meu...sunt adevarate motive si surse de energie pt mine sa-mi doresc sa traiesc...in rest ce nu am se poate completa...sow...pot fi motive pt inselat...ce nu ai iti iei...sau cum spune o prietena de a mea, " o femeie nu pleaca sa ia zahar din alimentara decat daca nu are in camara"...

Balanta, imi pare rau.
Inteleg acum mai bine postul tau anterior.

Intrebarea mea directa este: de ce mai stai in aceasta relatie? Pare-se ca barbatul cu care esti casatorita chiar nu are niciun rol in viata ta, decat acela de a te intrista. Nu ma mir deloc ca incerci sa gasesti refugiu in munca, prieteni, activitati diverse.

Mergi la inceput

eumada...cei care au rezistat pana la 80 ani au trecut impreuna peste toate "infidelitatile", "certurile" si toate altele pe care generatia actuala nu le tolereaza...nu iti inchipui cumva ca a fost totul asa cum ne dorim noi...si divorturile erau mult mai rare pt ca pe primul plan se punea familia ca si traditie si nu dezvoltarea personala...fii sigura ca nici o babuta de 80 de ani pe care o vezi acum nu a mers nici la sala, nici nu a vrut cariera, nici nu a vut pretentii prea mari de la sot sau viata...tot visam la chestia asat cu "doi batranei de mana la 80 de ani"...nu stiu de cate ori ai avut ocazia sa stai de vorba cu o femeie de acest tip de la suflet la suflet si sa afli exact care a fost trecutul ei...

Mergi la inceput

...lady...am sa-ti raspund la fel de direct: tocmai pt ca am toata libertatea din lume de a face ce imi doresc fara sa mai trebuiasca sa iau totul de la 0 cum se spune si sa mai tulbur apele...ori ca sunt libera, ori ca sunt casatorita tot aia e...pot sa dispar o saptamana si nu se agita nimeni...si cum nu am gasit batbatul pt care sa plec...ce sens are?...chiar si motivele financiare mi se par deloc de neglijat...mai ales in conditiile actuale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Balanta, nu stiu nici eu :( Poti incerca tu sa imi dai PM ca sa pot sa dau eu reply? Poate asa merge...

I am alive and I am here forever
Michael Jackson

I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Balanta vezi ca in profil sus la contul meu este editare profil si ai optiuni si mai multe despre mine.acolo activezi pm

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta

...lady...am sa-ti raspund la fel de direct: tocmai pt ca am toata libertatea din lume de a face ce imi doresc fara sa mai trebuiasca sa iau totul de la 0 cum se spune si sa mai tulbur apele...ori ca sunt libera, ori ca sunt casatorita tot aia e...pot sa dispar o saptamana si nu se agita nimeni...si cum nu am gasit batbatul pt care sa plec...ce sens are?...chiar si motivele financiare mi se par deloc de neglijat...mai ales in conditiile actuale

Balanta, insist asupra aspectului astuia cu libertatea la care faci referire.
Mie mi se pare ca esti nefericita in relatia asta, orice femeie ar fi nefericita in cazul tau.
Ce ape nu vrei sa tulburi, cand apele sunt deja tulburi?

Te referi la aspectul financiar?(n-am inteles exact ultima ta propozitie). Din cauza asta ramai intr-o relatie care te nefericeste sufleteste?Atunci, unde e libertatea despre care vorbesti?

Daca nu vrei sa vorbim despre asta nu e problema, am impresia ca azi sunt cam indiscreta.

Mergi la inceput

...a nu lady, nu e vorba ca nu am chef...sunt prea "majora" sa ma mai ascund de gandurile mele...ba am o anume libertate...doar ca ar trebui sa intru in amanunt prea mult si nu e cazul aici la topicul asta...nu sunt atat de nefericita sufleteste ca stau in relatia asta, pt ca nu e o relatie...ca parteneri de apartament suntem ok...iat alta relatie nu am deocamdata...sunt si eu pe calea de a-mi gasi fericirea in mine si ce fac eu...in rest asa cum spuneam imi iau din viata ce doresc

Mergi la inceput