Sa ne rugam pt.sufletul Madalinei Manole !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fii sigura ca isi vegheaza puiul de acolo de unde e... Eu ascult zilnic "Fata din Nalindamar", e superba. Si nu numai melodia asta!
Doamne, primeste-o la Tine pe roaba ta, Magdalena Anca si da-i linistea pe care nu a reusit s-o gaseasca aici, pe pamant. Iarta-i ei, Doamne, toate pacatele facute cu voie sau fara de voie!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Eu ascult zilnic "Fata din Nalindamar", e superba.

Si mie imi place tare de tot melodia asta.Si recunosc cu mana pe inima ca acum ascult mai mult melodiile ei decat o faceam inainte desi imi placea tare mult Madalina.Cand eram mai mica am fost la un concert de al ei si ce m-am bucurat ca am putut sa ii dau un buchet de flori.Nu o voi uita niciodata, pacat de ingerasul ei care a ramas singurel fara mama, dar sunt sigura ca din ceruri ea il va veghea mereu.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Singura melodie a ei care imi place e "Suflet gol". Pacat ca n-a gasit calea sa umple acel gol... si a cautat la oameni ce ii lipsea...

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

D-zeu sa te ierte si sa iti pazeasca ingerasul

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

mi-e dor de tine...ma uitam la o emisiune de-a lui Marutza de anul trecut unde erai invitata..radiai de fericire...desi in unele momente ai facut mici pauze si aveai privirea cam fixa....si mi-e ciuda ca atunci cand in viatza unui om se intampla evenimente fericite...uitam sa mai fim atenti la detalii...si nu ne intrebam daca acele evenimente fericite trec prin el sau prin fata lui...
Dumnezeu sa te ierte....

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

madalinaaaaaaa...

Citat:

Mergi la inceput

Dumnezeu sa te ierte!!

Citat:

Mergi la inceput

........oare o iubiti vreo unul dintre voi..ati iubit-o...
uite motivul clar pentru care nu mai e....

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mi-a trimis mama un CD cu ea, asa ca de vreo luna ascult in fiecare dimineata si dupa-amiaza, in timp ce conduc, acel CD. Nu ma satur deloc de el. Si de fiecare data cand o ascult, ma rog la Dumnezeu pentru ea, pentru copilul ei si pentru toti cei care o iubesc.
Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

....PENTRU TINE, MAGDALENA!
SI PENTRU PUIUL TAU!

Citat:

Mergi la inceput