Gasca de Constanta *117*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!!
si eu tot la cafea...la reveneala
Dadi ...ne-ai lipsit a fost super acolo, mai mergem in eforie

zilele trecute cand am fost spre hanul piratilor, am trecut pe langa un complex de blocuri Phoenicia (pe plaja, cumva peste drum de scoica) si am vazut ca inauntru sunt jocuri multe, am intrat pe net si i-am cautat, spun ei ceva....vreau sa ajung azi acolo sa intreb daca e permisa si intrarea nerezidentilor....stie cineva ceva??? asta e vestita inghetata http://www.polarexpress.hu/ro/icengo.html?id=666
si aici http://www.polarexpress.hu/ro/franchise.html?id=674 despre franciza

Mergi la inceput

Cuscra esti odihnita

eu pe dupa amiaza ajung la plaja in Mamaia sau La Hamace...cred ca mai sigur a doua varianta ...vine cineva?

dormiti, mucitzi sau lenevitzi...helooooouuuuu....mai e cineva pe receptie????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

sunt eu dar sunt terminata de obosita , azi-noapte am fost la servici , ca de muncesc in ture ,iar Diana a avut grija sa ma lase sa ma odihnesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Cuscra, sunt odihnita, m-am obisnuit.
La hamace nu aterizez, azi, am programt sala&sauna, pana la 18, dupa care mers la posta, niste treburi administrative, si apoi...parc pe unde vom apuca..si sper si gatit o supa si niste peste la cuptor.

Azi, o las mai moale cu plimbarile nocturne.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex
dormiti, mucitzi sau lenevitzi...helooooouuuuu....mai e cineva pe receptie????

mucim...da' mucim cu spor

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Vladis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Sunt aaiici!!

SUUUPEEER! Eu ma bucur cand se fac sedinte! V-as aduna intr-o buna zi si al mine in curte, dar se plictisesc repede copii, nu avem jocuri, doar pamant, un pic de gazon, iarba si un pic de trotuar.

Lali, raman datoare cu o banana!
Dadi si Dodo, nu va fie ciuda, ca imediat vine urmatoare sedinta extraordinara! Va pescuim noi cumva!

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Azi intalnirea are loc la Agigea, pe plaja la Matei.
Vom fi prezente, dupa ora 16, acolo, eu cu Dana si copiii din dotare.
Cine mai doreste sa vina cu noi sa dea un telefon pentru repere sau sa vina direct la locul stabilit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Mai lulu, nu ma mai trece absenta, stii ca lipsesc din motive de lipsa de net, dar la intilniri vin!
Am trecut repede pe acasa pe la LAzu sa citesc si eu din urma ce s-a mai intimplat pe aici, ca acus trebuie sa fug la sala sa ma intilnesc cu lulu.
Nu cred ca mai ajung si la plaja, am vorbit cu Dana, dar va astept la mine, da-ti un trr, ca de la 8 la 9 am ora de tenis, dar pot sa o scurtez , daca ma onorati cu prezenta.
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare si prezenta!
Ne-a placut la Eforie , si noi vrem sa mai mergem, dar cu siguranta ne vom lua haine de schimb pentru fete.
Dana multumim ca ne-ai imprumutat cu haine pentru mandre.
Adina ne-a placut inghetata si mai ales prezentarea (sepcutele).
lulu ai program incarcat azi, si aseara te-au tinut o parte dintre micutzi in "priza".
ely e greu sa te odihnesti dupa tura de noapte cand ai copil mic. te inteleg, am fost si eu "in pielea ta".
Minunatelor Lali chiar a sporavait aseara la intoarcerea spre casa , dar cand suntem multe si "imprastiate" in spatiu, cred ca nu stie cui sa se adreseze mai intai.

Va doresc o seara buna si frumoasa!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput