Supraveghere VIDEO in GRADINITE
Sunt o mama ce cauta o gradinita ce are supraveghere video.
Nu am incredere nici chiar in gradinitele particulare pentru ca multe nu au licente de functionare, iar personalul nu este foarte bine pregatit.Multe dintre ele se deschid doar ca niste tanti cu bani sa aiba o afacere.
Cred ca daca as putea monitoriza video ce se intampla ar fi mai ok si personalul gradinitei si-ar da silinta mai mult.
Acelasi sitem l-am vazut implementat in Marea Britanie cand am fost in vacanta la niste amici. Intrau pe siteul gradinitei se logau ca pe forum si puteau vedea numai ei ( parintii) ce se intampla cu copii la gradinita.
Ce credeti ? Este ok ? Pot gasi asemnea gradinite in Bucuresti ?
Raspunsuri
axxxa spune:
Da, exista multe, intre care Little Artist, din cele pe care le-am vizitat eu. Dar mai sunt, poti suna si intreba.
emistanciu spune:
Si Gradinita ELITE, langa Parcul Carol, Tineretului.
Gradinitele care au supravegehere video inseamna ca sunt ok, ca nu au nimic de ascuns. Sunt pentru transparenta!
adanedea spune:
personal iti recomand gradinita "Elite", unde este si fiica mea. eu am inscris-o anul trecut in iulie, au bucatarie proprie, supraveghere video, personal super calificat, si eu sunt extrem de multumita de rezultatele fetitei.
vreau sa-ti spun ca in viecare vineri primim pe mail programul pt saptaman urmatoare - ce anume urmeaza sa studieze, si meniul pt intreaga saptamana; mai mult, in functie de temele ce urmeaza a fi studiate, materialul didactic este sustinut de documentare preluate de pe animal planet, discovery, national geografic, etc.
poti sa te duci sa o vizitezi, nu te costa nimic. asa iti poti forma o parere proprie, fara a fi influentata de noi cei ce raspundem acestor mesaje, si care putem parea subiectivi.
poti accesa si site-ul gradinitei,[reclama] ca sa-ti faci o parere.
ralucatrofin spune:
Multam de info :)
Intrebarea mea este de ce sunt asa putine ? Mi se parea normal sa fie cam toate ? :D
Kya spune:
Si Bell are suraveghere video. Eu cred ca sunt mai multe, dar nu intra lumea aici sa spuna.
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
stcgeo spune:
Si eu am cautat mult o gradinita particulara cu monitorizare video in Constanta si in tot orasul nu am gasit decat una care se deschide anul acesta. Nu stiu de ce sunt mai putine cele cu monitorizare, dar pentru noi parintii, este un plus de relaxare faptul ca iti poti vedea copilul cel putin in primele luni de gradi.
emistanciu spune:
Draga stcg, nu am cum sa iti raspund decat tot ca reprezentant de gradinita: pentru o cresa/gradinita faptul ca are supraveghere on-line este un plus (parintii iau in considerare acest aspect in momentul in care aleg o gradinita) dar este si o mare bataie de cap.
Nu oricarei gradinite ii este convenabila transparenta: trebuie sa desfasori activitatile asa cum ai promis, masurile de pedeapsa "sunt inmuiate" , ......Am avut cele mai surprinzatoare intrebari cu putinta din partea parintilor:
- cat timp alocati fiecarui copil sa se spele pe maini (m-a intrebat o mamica in conditiile in care a calculat timpul intre sala de grupa, unde avem supraveghere video si sala de mese, iarasi cu camera de supraveghere )
- de ce ingrijitoarea nu il duce pe copilul meu la baie acum, intrucat, dupa cate vad pe camera, cam asta este fatzuca lui cand trebuie sa mearga la baie? etc, etc etc.
Concluzie: avantaj parinti, bataie de cap dar si avantaj gradinita.