Prietene la bine si la greu - 34

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Flavours ce frumos visezi tu...

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

la multi ani fulgusorilor de azi! scuzati o batrana lovita de caldura in basma!

liliana, da... si raman cu visul :)) daca ai stii cate mai am!

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

mneata

eu va invit la un guacamole proaspat blenduit si pus la frigider . Si un frappe cu ace de gheata

Biara ai cam multe absente, se motiveaza doar o parte .

hmm, legat de ce zici, chiar vroiam sa scriu mai de mult, ca mi-a tot venit ideea asta... eu nu i-am facut niciodata pure dintr-o singura leguma . Adica la cele de inceput, am tot adaugat pe traseu si acum ii fac zilnic o combinata de mare antren, cu cate in luna si in stele. Oare gresesc? Ar trebui sa-i fac de ex mazare cu carne si atat? Sau brocoli cu peste? (dau si eu niste exemple...). Eu ii pun un pic de morcov, patrunjel radacina, cartof dulce, pastai, mazare, linte, brocoli, conopida, ardei, rosie, dovlecel, sfecla, gulie in diverse combinatii si diverse cantitati (si la sfarsit patrunjel verde) si papa, nu face mofturi. Are vreun sens oare sa vad daca mananca si cate o leguma simpla? ? sau oricum e tardiv acum?

Licurici pune berea aia la rece ca peste o saptamana ajungem la 2 Mai si vin intr-o zi sa ne vedem (sau poate vii tu, vedem). Pt cine nu stie, Licuriciul a promis nu stiu cate beri pe 4 nov, daca poate alapta. Si iata ca poate

Legat de pete de pe haine, eu am cateva care sunt de "interior" si sunt usor patate, dar rar se inatmpla murdariri intense, pt ca am bavetele generoase (care da, sunt unse in toate culorile pamantului )

Nu stiu ce-i cu bubitele alea... cum mai sunt acum?

Ionela multu de cafea

Flavours nici eu nu am deloc apetit pt dulce, dar am pt altele . Ma rog, pe mine daca vrei sa ma tentezi, imi pui in fata seminte sarate sau chestii picante . Dulca mananc doar cand sunt f obosita si atunci ciocolata cu 130 % cacao daca se poate. Oricum dulciurile fara cacao din punctul meu de vedere nu sunt dulciuri

Auzi, te-a intrebat cineva acum cateva zile, tu ce cereale ii dai lui Tudor? Ii dai de vreun fel?

Alexandru si Tudor Mateo Amalia

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

LA MULTE LUNITE ALEXANDRU, TUDOR SI AMALIA!!!!

Licurici, nu te stresa cu bubitele de pe manute, si Mariuta are exact la fel si am fost la dr si sunt de la caldura, sa nu-i dau cu nimic ca mai rau ii fac, bebelusii suporta foarte greu caldura , iar dosul manutelor e o zona f sensibila, de asta se irita acolo

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

ah, am uitat sa intreb: i-au mai iesit vreunui incisivii laterali sus, inaintea celor centrali?

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Neata sa pe la amiaza .
Laurastai linistita, bubitele sunt de la caldura, sa ii faci mai multe dusuri rechiansei, sau pune-o in cadita sa se racoreasca. Pupam rechinasa .
Monislucrez acum la motivarea absentelor , cat despre mancare si eu ii fac pireuri combinate dar ii dau si cartof dulce cu ficatel sau piept de pui de exemplu, asezonat cu putin unt si un praf de sare (am incercat fara sare dar nu papa nici de o culoare).Brocoli am incercat sa ii dau simplu cand avea probleme cu tranzitul, dar acum din fericire am rezolvat problema .
La noi mesele sunt cam asa, dimineata la trezire titi, apoi la vreo jumate de ora fructele, apoi la amiaza pireul de legume cu carnita sau galbenus de ou, iar pe seara iaurtul simplu sau cu cereale, suntem fane Muller . In rest titi la greu, ca ceai si lp sunt chhhhhh .
fug ca trebuie sa o adorm,
p.s un PM cu parola si mie pls

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, noi noi, noi suntem cu incisivii laterali iesiti inaintea celor centrali!! Zici ca e vampirita!
Cat priveste berica, sa zici de care, ca sa stiu ce sa pun la rece, dupa preferinte! am si o cioco cu cacao 64% si zmeura, pusa tot la rece pt tine
ps. sper sa reusesc sa duc munci de lamurire cu domnu le zmau sa ne vedem in formula completa la intalneala, ca stii ce parere are el de forumit si forum [/size=1[size=1]]. Ma gandesc ca daca ne-am vedea face to face toti poate isi schimba si el parerea despre forum

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

oh, nu am vazut intrebarea, sorry.

nu, momentan Tudor nu papa cereale, pe viitor va primi quinoa si mei... poate mai tarziu amaranth (un fel de stir) (astea sunt pseudo-cereale)... foarte tarziu cele cu gluten si porumbul ca sa nu i se para mai tarziu ca a descoperit vreo mare chestie in ele.

momentan mananca aprox. urmatoarele (cred ca imi mai scapa unele chestii):
- legume: spanac, loboda, stevie (a mancat in sezon, acum nu am mai gasit), dovlecel, dovleac, morcov, sfecla rosie si frunze, ceapa fiarta(f putina din supa), pastai, rar boabe de mazare, broccoli, conopida, uneori telina tulpina, frunze, radacina (putina, in supa)
- carne de pasare de tara, in supa cu legume (de vaca inca nu am facut rost), ficatel, inima, pipota.
- iaurt si branza de vaca (din lapte de tara fiert inainte), iaurt si branza de capra (lapte de tara nefiert), unt bio pe unele legume, smantana fermentata (f putina, cat iese de la laptele pus la prins), labneh (il corupe pe taica-sau sa ii mai dea)
- galbenus de ou de tara
- fructe: avocado, caise, nectarine, piersici, cirese, visine, mar, para, banana si mango i-am dat de 2 ori mai demult, a mozolit o felie de ananas furata din farfuria lui taica-sau
- altele: leustean in supa pt a mai schimba gustul, patrujel verde tocat in supa (de la 5 luni)
- alte chestii care ar oripila maj pediatrilor si unele mamici: zmeura, somon si macrou (de la 7 luni jumate), ulei de cocos, cate o picatura de ulei de in sau seminte de in macinate, pe care le voi inlocui cu dha din ulei de peste, cateva firmituri de usturoi verde.

mananca multe chestii bucatele pt ca ii place f mult sa mestece, chiar daca nu are nici un dinte (ca un mosulica stirb).

pup

Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Sa nu mai zic ca atunci cand e obosita tare si suge la tatzi imi lasa niste semne cu dintanii de vampiras brrr, bineinteles si cu durerile de rigoare!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

a da, si prune papa, si o data demult cartof dulce... sper sa fac rost de afine si mure

Tudor in filmulete

Mergi la inceput