Prietene la bine si la greu - 34

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaRAndre, am vazut-o pe Chiara, seamana mult cu tine acolo in filmulet!
M-am umflat in pene cat 3 curci, mai ales ca nu aud altceva aici ca-i toata tati. Multumesc Cuscri Cuscru-to are idei bune, numa' sa vina si cu banii, ca un bax de apa pentru bebei ma costa 7 euro. Daca bea toata piscina aia, mai schimb de 20 de scutece si uite salariul, nu e salariul. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Andre am vazut si eu acum filmuletul cu Chiara, e totala, , ce nu intelegeti voi e ca ei place apa da acum e la ora de exercitii pentru intretinerea vocii .
Acum serios vb, am si eu o curiozitate apa din italica e la fel la gust cu cea de aici? poate nu ii place gustul ala?, si iar cred ca nu ar trebui sa iti faci probleme daca nu bea apa atat timp cat bea laptic si ceai (daca bea). Maia mea ca si lichide consuma doar titi si apa goala, ca restul sunt cahh, .
Multumesc de comenturile la pozici
Ma duc sa intru in bucatarie ca azi am fugit de ea pana acum.

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Krelia, Timeea si Vlad ai mei sa traiasca? Merci, cu ce ocazie?

Eh, asa, ca am fost in 16 si azi suntem in 18....si au facut si ei niste ani si..niste luni

Si poate dai si tu cu ocazia asta un cub de gheata sa nu mai fie Lila lichefiata

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Krelia, Timeea si Vlad ai mei sa traiasca? Merci, cu ce ocazie?

Eh, asa, ca am fost in 16 si azi suntem in 18....si au facut si ei niste ani si..niste luni

Si poate dai si tu cu ocazia asta un cub de gheata sa nu mai fie Lila lichefiata

_

Muhammad Ali

Atunci chef cu gheata sa fie!

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

croitoreasa cea viteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui BiaraAcum serios vb, am si eu o curiozitate apa din italica e la fel la gust cu cea de aici? poate nu ii place gustul ala?, si iar cred ca nu ar trebui sa iti faci probleme daca nu bea apa atat timp cat bea laptic si ceai (daca bea). Maia mea ca si lichide consuma doar titi si apa goala, ca restul sunt cahh, .
Nu am avut curiozitatea sa gust apa din pacate, e o regula pe care mi-am impus-o dupa ce am gustat primele ei papici si nu le-as fi mancat nici platita in locul ei. Dar m-am gandit sa schimb apa, m-am gandit sa ii amestec apa de la frigider cu apa la temperatura casei ca poate e prea calda pentru ea, dar sa gust nu vreau ca cine stie peste ce dau. Deocamdata i-am dat 15 ml cu pipeta, e mai mult decat nimic. Multumesc de aprecieri Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Danku'....ca sa nu uit .....sa stii ca suzi cu "I love mummy" a avut . Iti dai seama ca ma umflam in pene de cate ori primeam comentarii de genu
"vaaaai, ia uite ce suzeta"

Monis, ce faci madamo, ai luat cumva o pauza de .... "nervozeli"? ...hai, baga si tu un bonsoir, macar pt un coltuc de gheata de la Dia

_

Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

Buna fete-cucuiete,

vreau sa profit ca se plimba baietii mei sa va salut si eu si sa va spun ca am vazut poze si filmulete cu fulgusori frumosi-frumosi (n-am putut sa le vad pe cele de la prietenelabinesi...)
sunt topita de caldura, nu sunt in stare sa leg doua fraze, asa ca pupam pe toata lumea

o seara racoroasa va dorim!

p.s. cred ca ne inscriem la strungareata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitzi2005
p.s. cred ca ne inscriem la strungareata

baga bre si tu o pozica cu strungareata mitzicoasa..daca tot sunteti scumpi la vedere

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

bonsoir

am fost la bere cu tati si cu Santiago hic!

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Salut!

Scriu, fara sa fi recuperat din urma...

Va rog sa imi scuzati absenta de ieri si azi...dar e motivata!

Ieri am avut parastasul de 6 luni dupa bunicul sotului...si azi am avut musafiri...care in nesimtirea lor au stat pe capul nostru pana pe la 20.30...si ar mai fi stat...daca nu le spunea sotul ca el trebuie sa mearga la un fotbal cu prietenii...

Citesc din urma si sper sa revin cu ceva...daca nu maine dimineata...

Am primit o notificare de la primarie cu informatii privind plata indemnizatiei...o scanez si v-o pun maine pe mail sa cititi si voi....stupizenie mai mare nu am intalnit..........Cert este ca banii din urma nu o sa imi vina toti o data ci esalonat...Am zis ca nu conteaza...as renunta si la aia...numai sa imi vina ce i se cuvine copilului de acum inainte!

Mergi la inceput