Leoaicele DC**52**
Raspunsuri - Pagina 5
danyalo spune:
La multi ani tututror leutelor sarbatorite pana acum! La multi ani fericiti Daria!
tuturor leutelor...gata ne-a venit si noua timpul...mai imbatranim cu un anisor!
Va pup
Dany
katty spune:
Ledi, La Multi ani, multa multa sanatate, fericire si noroc, un pui sanatos si fericit alaturi de voi!!
Leditia spune:
Multumesc pt urari.
La multi ani tuturor leoaicelor,multa sanatate si numai bine.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
adi69 spune:
La multi ani Leditia!
Sa -ti dea DD tot ce e bine pentru tine si familia ta!
Fetelor,am reusit sa pun poze.
Aici aveti poze din Italia,sant multe si nu sant toate..:)).ca sa nu mai spun ca prin unele locuri am gascat gura si am uitat sa fac poze..
Si aici sant poze cu ce am gasit in gradina cand ne-am intors.
katty spune:
Adriana, foarte frumoase pozele din Italia, cele de la Sea life, Gardaland, Movieland etc., cred ca a fost super incantata Catalina de tot ce a vazut, si ce pizza uriasa ati luat...! M-au amuzat numele "copilasilor dovleci" (Bostanica si fratii...) Felicitari Catalinei pentru premiul castigat la hotel, nu se putea altfel, nu?
Ledi, !!!
danyalo spune:
Ledi -LA MULTI MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si sa-ti dea DD multa multa putere! Iti doresc din tot sufletul sa fie baiatul sanatos si sa va bucurati de tot si toate din partea lui!
Annie80 spune:
La Multi Ani, Andrei! pui de Katty
sa cresti mare sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor
Annie80 spune:
Lali , unde esti... editeaza si tu numele topicului, ca doar vorba aia sarbatorim luna asta!
pup u all!