Leoaicele DC**52**
Raspunsuri - Pagina 20
Dodo-pui spune:
Buna felinelor,
si la noi Bogdi inca crede in Mos si minunile lui si sper sa creada cat mai mult
Luni fetele inimoase din Constanta au avut un eveniment "Mos Craciun Dc" in care copii nostri speciali si noi mamicile lor am fost invitati.A fost SUPERB SUPERB...copii s-au jucat,bucurat,noi am vorbit,si a sosit Mosul
Aici se vede grupul inimoaselor:
randul de sus de la stanga la dreapta:
-happymummy
-onticacamelia
-Lulu77
-Mihaela770
-Diana2242
-batmanita
-boticelina
-cornelia
Randul de jos:
-Adinutza,
-Mos Craciun
-eu
-simonapro
-georgipuia(iar in urmatoarea foto grafie mai din profil si cu fata in brate Crixia)
Iar foto cu distractia Aici
iar ieri tot datorita mamicilor inimoase din Constanta a aparut un alt articol www.ziuaconstanta.ro/rubrici/umanitar/mos-craciun-a-venit-la-mihaita-si-la-bogdan-81210.html" target="_blank">in ziarul"ziua de Constanta" (in cel tiparit).
Numai bine va doresc .Sarbatori cu bine!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Annie80 spune:
Katty merci mult, de reteta, eu de intrat am mai intrat pe aici dar nu am postat ca am vazut liniste si numi place sa vb singura....
Clau inca cred in mos, dar as vrea sai spun ...ca defapt ... ehhh, eu mam prins cand am gasit bradul in beci, dulciurile si cadourile ascunse in sifonier... cand mam laudat ai mei sau furisat si leau ascus...si cand neam dus cu totii sa le vedem se evaporasera... hahaha.. . le-am revazut a doua zi in brad....
clau vrea jocuri.. asa ca iam luat si le-am ascuns in haine.... sa vedem ce face cand desface si vede haine ...ce rea sunt... dar daca vede jocurile impachetate no sa mai deschida restul.... zic eu....
mintea me diabolica ma pune sa scriu o scrisoare de la Mos cum ca jocul dupa are lesina.. e foarte greu de gasit si ca s-ar putea sa nul aduca
ce rea sunt...cred ca mai bine merg sa ma culc..ca numai la rele ma gandesc....
pup u!
adi69 spune:
Salutare feline dragi!!!
Nu puteam sa las sa treaca Craciunul fara sa dau pe la voi...
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi,multa multa sanatate si fericire ..si dragoste ..si numai bine!!
Am citit cateva postari,ultimile doar ca nu prea am timp..
Anul acesta n-am prea avut "filingul" de sarbatoare,nu's ce am patit..asa ca am facut praji doar ieri,azi fierb racituri si mai acusica rostogolesc cateva sarmale.
Am facut cornulete cu nuca,cu rahat,fursecuri cu nuca,cu stafide,o prajitura cu foi cu miere si crema de lapte cu gris, si saratele cu branza.Usurel si slabut ..fata de alti ani.
in schimb,acesta este priomul Craciun in care vom manca toba,chisca si carnati facuti de noi.Ne asteapta in frigider cumintele toatele.
Cam atata mancare.Aperitive de porc facute de noi(mai am si un muschiulet mic si o bucatica de cotlet afumate de socru),racituri,sarmale,iar in congelator carne ptr tochitura,in caz ca vom avea musafiri si nu ne va ajunge ce e gatit.
Ptr revelion voi repeta salatele de /cu peste ce le-am facut si anul trecut,trei feluri,apoi peste la gratar(invelit in folie) iar la desert brownie,alba si fursecuri cu piper.
Si gata..:))
Ce voiam sa mai zic...Katty,si Catalina crede in Mosu C.,si la noi a fost o discutie de genul respectiv.Are copii in clasa care nu mai cred si stiu..ma rog,eu i-am spus ca sant copii care nu primesc de la Mosu nimic deoarece sant pe lista cu copii obraznici.
Si pe lista Catalinei consola WII e trecuta pe primul loc,de al doilea an deja,si anul acesta o primeste,bineinteles..;))
Va pup ,fug sa vad ce e cu raciturile.
Craciun fericit!!
katty spune:
Adi,, frumos, cica n-ai avut timp de pregatiri, dar ai facut o gramada de bunatati! Bravo!
Pentru toate Leoaicele mele dragi:
Va urez ca Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca in inimi pace si liniste, pe masa numai bunatati, si alaturi toate persoanele dragi voua!
CRACIUN FERICIT!!!
Annie80 spune:
craciun Fericit! multa sanatate si fericire si tot ce va doriti!
Adi, katty mia luat vorba din tastatura, :)) ai facut o gramada
Clau sia luat cadourile in primire de la 7.00 am si e fericit! e tot ce conteaza
o zi faina!
Dodo-pui spune:
Craciun fercit tuturor dragele mele feline!
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Annie80 Dodo, arati tare bine! |
multumesc... pentru vastra mea...nu??
Dumnezeu imposibilul!
catutza spune:
Craciun Fericit dragele mele sa aveti parte numai de bucuri, sanatate si liniste sufleteasca!