Leoaicele DC**52**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello felinele
va multumesc pt incurajari...sunt bine, nici nu ma asteptam sa-mi revin asa de repede
bebe Petru e ok, papa si doarme, asa ca am timp sa ma odihnesc, sa stau cu Ema si sa am grija de casa.

Pe data de 7 noiembrie vom boteza piticul si vom face si cununia religioasa.

Ema a avut bronsita acuta, acum ii mai curge un pik nasul, sotul in schib e racit rau, dar ne revenim noi...numai eu si bebe suntem ok
va pup si ...mai scrieti si voi!!!

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ola leoaicelor! Ce fac felinele?

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Bine facem.

Uitati niste poze:

http://community.webshots.com/album/578612603poLhtH?start=0

Emma 24+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

felinele dragi si tacute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui catutza

felinele dragi si tacute

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Bricolam

Cam prea tacute

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
la mine"se comprima "timpul nu-mi ajung orele la cate am de facut.D tot la 3 saptamani apare un wk acasa,sunt obosita si stresata cu clasa 1-a lui Bogdi.Sper sa-i gasesc invatatoarea/ul bun/a pentru el.
In rest Isabella ma tine in forma prin casa ma alearga pe afara sta lipita de mine .
Iar eu ma straduiesc sa tricotez/crosetez sa pot acoperi toate nevoile -necesitatile lor.Daca sunteti interesate dati-mi PM si va dau link.Fac caciuli,fulare ,manusi,veste,poncho....Pot si pentru fete si pentru baietei.

Ema v-am admiratmulta sanatate si numai bine va doresc.

all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

dod-participarea noastra in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna si de la mine!
Si la mine se "comprima" timpul, nu stiu de ce sau cum, dar asa e, parca niciodata nu-mi ajunge sa fac tot ce as vrea, asa ca forumul a ramas cam pe ultimul loc unde mai intru sau scriu, mai ales ca si aici e activitatea destul de slaba!

Mari, ma bucur ca sunteti bine, tu si cu Petru, cred ca abia asteptati botezul micutului si cununia, bine-inteles!! Mai aveti putin! Sper ca e mult mai bine Ema acum si si-a revenit dupa bronsita!

Gabi, vazut pozele cu huni, tare frumosi sunt piticii tai, Isabela e o scumpa, s-au distrat de minune la Atelier, am vazut!
Vad ca si pozele cu Donu sunt la ei pe site!!! L-am recunoscut dupa tricou in cateva poze!

Emma, ce frumoase pozele de la petrecerea finutei, se vede ca v-ati distrat, ce burticuta frumoasa ai, radiezi, si eu v-am admirat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim frumos! Sunteti tare dragute!

O zi buna va dorim!

Emma 25+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nu stiu cum, mesajul precedent, l-am lasat in asteptare, si cand sa-l continui, am vazut ca de fapt i-am dat "trimite"!!!
Asa ca continui aici:

Catutza, de ce zici ca e frig la voi? Tu unde lucrezi acum de nu mai esti in birou???
Ma intrebai de Andrei, e ok cu mama, se mai cearta inca, are Andrei o personalitate puternica, vrea tot timpul sa fie ca el (deh, tot Leu), dar per total merge bine!

Annie, cum mai e la voi? Tot asa calduri cum ziceai in mesajul tau? Trimiti si la noi ceva soare? Ca la noi e tare urat!!!

Ai mei baieti pleaca o saptamana (viitoare) la munte, ca e Andrei in vacanta, asa ca poate facem cumva sa ne vedem, ce ziceti dragi Leoaice de bucuresti, asta daca se si face mai frumos afara, bine-inteles!
Dar vorbim pe mess sau pe FB!

Pupici, si sper sa intru mai des!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello

Katty , scoala nostra este in renovare si noi am ramas intr-o aripa nerenovata pana sunt gata birourile noastre, faza e ca abia acum vreo saptamana au dat drumu la caldura si pana acum am tremurat la greu
eu cu mare drag as veni la intanlire dar intai decideti voi unde si cand si apoi va spun daca pot ca fiind vacanta la I-IV si la gradi e mai greut cu Bianca...

Gabi , tata admiratia pentru ceea ce faci

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eu ma simt foarte rau, cred ca ma ia raceala ca ma doare in gat ingrozitor, ma ustura nasul si abia ma misc de durere [:((] zici ca sunt batuta asa de rau ma dor toate oasele!

va si sper sa intrati mai des pe aici

Mergi la inceput