Ce faci cand nu se mai poate?
Raspunsuri - Pagina 6
KULTA spune:
Oh, cum poti spune ca au renuntat usor??? De unde stii ce a fost intre ei? Cum poti sti adevarul din casa cuiva? Am trait cu fostul meu sot 10ani, i-am crescut copilul din cealalta casatorie si am facut alti doi, am incercat ani de zile sa trec cu vederea, sa uit ca nu merge insa s-a ajuns la acelasi rezultat:divortul. Nimeni nu ia o asemenea decizie "just like that". Mie mi-au trebuit 4 ani sa iau decizia, n-a fost usor insa mi se rupea inima cind uitindu-ma la fetisoarelor puilor mei atunci cind ma certam cu ex, vedeam suferinta si groaza.
Alt exemplu, parintii me: au 36ani de casnicie si neintelegeri, stat impreuna "pentru copii" iar fratele meu si eu suntem marcati pe viata din cauza certurilor, discutiilor si batailor pe care le-am vazut la parintii nostri.
ASA NU!!!!
Bebe Beca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adry2010 Ati accepta, chiar daca pana atunci era peste acceptul dv, sa mergeti la un consilier matrimonial? |
Noi am facut terapie de cuplu, atunci cand relatia noastra a fost pe punctul de a se rupe. Si as recomanda oricui sa lase deoparte orgolii stupide in ceea ce priveste psihologii si sa faca psihoterapie atunci cand este nevoie.
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 8+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
oana_lex82 spune:
Pt tine IRIS, cred ca nu m-am facut bine inteleasa..eu n-am acuzat-o pe mama..ziceam ca din divort cu adevarat sifonati ies copii...mama saraca a facut tot ce a putut pt mine(si fratele meu)...nu acuz femeile care ies din relatii care nu merg deloc...Doamne fereste!! ca nici eu nu as vrea ca ,copilul meu sa vada certuri sau batai, decat asa mai bine fiecare pe drumul lui, dar fara ca copii sa simta lipsa...optez pt ca indiferent de relatia dintre soti cei doi sa isi viziteze frecvent copii si sa ii pese de viata lor!!
szivarvany spune:
citat din mesajul lui oana_lex82 Pt tine IRIS, cred ca nu m-am facut bine inteleasa..eu n-am acuzat-o pe mama..ziceam ca din divort cu adevarat sifonati ies copii...mama saraca a facut tot ce a putut pt mine(si fratele meu)...nu acuz femeile care ies din relatii care nu merg deloc...Doamne fereste!! ca nici eu nu as vrea ca ,copilul meu sa vada certuri sau batai, decat asa mai bine fiecare pe drumul lui, dar fara ca copii sa simta lipsa...optez pt ca indiferent de relatia dintre soti cei doi sa isi viziteze frecvent copii si sa ii pese de viata lor!! |
Problema mamei tale si a multora ca ea, este ca nu ai cum sa-ti obligi fosta jumatate sa fie tata ... din pacate, nu ai efectiv cum ... trist, dar asa este.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
oana_lex82 spune:
Asa este Mamagiuliei..sunt convinsa ca mama si-ar fi dorit ca noi sa fi ramas in relatii bune, dar n-a fost asa...din pacate mama se intristeaza cand iii spun ca fie cum o fi nu pot sa nu-l iubesc,chiar dak nu-l cunosc...pacat!
szivarvany spune:
citat din mesajul lui oana_lex82 Asa este Mamagiuliei..sunt convinsa ca mama si-ar fi dorit ca noi sa fi ramas in relatii bune, dar n-a fost asa...din pacate mama se intristeaza cand iii spun ca fie cum o fi nu pot sa nu-l iubesc,chiar dak nu-l cunosc...pacat! |
Pacat ca o intristezi ...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
szivarvany spune:
Eu cred ca de la o varsta incolo, incepe sa ne pese de sentimentele celor din jur, dar acesta este un alt subiect sensibil.
De ce sa-i provoc suferinta mamei mele, cand as putea sa nu-i provoc, dat fiind ca ea ar face orice sa-mi aline durerea, insa chiar nu are cum sa faca magie ? ...Bine-nteles, daca ii porti resentimente, e altceva.
Scuzati de offtopic.
buli spune:
citat din mesajul lui oana_lex82 Asa este Mamagiuliei..sunt convinsa ca mama si-ar fi dorit ca noi sa fi ramas in relatii bune, dar n-a fost asa...din pacate mama se intristeaza cand iii spun ca fie cum o fi nu pot sa nu-l iubesc,chiar dak nu-l cunosc...pacat! |
eu cred ca mai cinstit ar fi sa-i spui lui, tatalui tau, adica.
asa ... nu faci decit sa o intristezi si mai tare pe mama ta, care cu siguranta ca e si asa suficient de trista pe subiectul asta.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
alina_satena spune:
Sincer imi pare rau ca esti in aceasta situatie,eu stiu cum este ca parintii tai sa fie divortati sa ai un tata sau o mama vitrega(dupa caz)nu este deloc placut si comfortabil,eu p-ersonal am ff putini ani de convietuit cu sotul meu(chiar daca nu suntem casatoriti legal este tata copilului meu)sunt de 4 ani cu el si am avut mari probleme si din cauza noastra si din cauza persoanelor terte dar cel mai bine si dcel mai indicat civilizat si sanatos mod este sa comunicati sa vorbiti deschis si sincer unul cu celalalt asta can nu sunt copii acasa.Puteti sa lasati cu cineva copii ca voi do sa discutati si asa nu va abate nimeni atentia de la discutie,asta este parerea mea asa am facut si eu si pot sa spun ca merge chiar daca cateodata mai sunt ciondaneli ca in orice relatie.Iti doresc mult succesc si fie ca Dumnezeu sa te inzestreze cu rabdare si putere sa treci peste toate greutatile.Astept sa imi mai spui ce sa ma intamplat.