Ce faci cand nu se mai poate?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

daa, Daria, cam asta zic eu - adica daca numai unul trage, de ce sa traga pina crapa?
de ce sa nu zica - ok, nu se mai poate, asta e?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adry2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Uiti un singur lucru, esential, ma repet: trebuie sa vrea ambii perteneri sa salveze casnicia, altfel nu faci nimic.

da, e si asta o pb. Dar din cate stiu, se poate face si individual si poate te invata cum sa-l motivezi. Ca sa revenim la ciclul "ca sa fiu cu inima impacata ca am facut chiar totul si nu mai puteam schimba nimic"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

daa, Daria, cam asta zic eu - adica daca numai unul trage, de ce sa traga pina crapa?

Da, conteaza si cat de mult vrei sa tragi. E optiunea fiecaruia. Revin si spun ca nu sunt pro doar unul sa traga, ci sunt cu trasul numai pana cand este convins ca a epuizat orice cale si ca nu l-a putut intoarce si pe celalat sa traga si el iarasi. Eu as trage si singura pana ma conving ca nu mai e nimic de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:

Eu n-am putut si gata am mai tras 1 an cu toti dintii, mainile, picioarele si tot degeaba a fost.
Eu personal as fi regretat sa nu fi incercat tot ce am incercat. Mai mult de atat nu se poate si atunci am renuntat. Din pacate, o spun si acum.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:

Cand nu mai poate, dar chiar cand nu mai poate , atunci trage putin pe dreapta. In momentul acela partenerul preia conducerea si incepe sa traga el

Incearca si ai sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

da, Adina, asa gindesc si eu
si ala e momentul adevarului: baga sau nu cheia in contact?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

hmmm, ma regasesc in situatia in care casnicia e pe duca: nu mai comunicam de ceva timp, nu ne mai simtim in largul nostru unul cu celalalt si pare ca tot ce ne mai tine impreuna sunt copiii. nu ne-am zis cuvinte urate pe care sa le regretam, nu sunt infidelitati de nici o parte, ne comportam civilizat (parca prea civilizat) cam ca doi batranei.
eu inca sper ca dupa ce vor trece problemele noastre grave vom gasi o modalitate de a pune pe masa ce ne deranjeaza. deocamdata e buna tacerea, o prefer si eu si se pare ca si el.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

eu din proprie experienta iti spun ca nu trebuie sa taci asa am facut si eu si regret amarnic si acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adry2010

Nici nu vreau sa-i judec si nici sa stiu de ce s-a ajuns aici, ci doar cred ca nu-i drept fata de nimeni sa nu epuizezi toate sansele. Ce ar fi avut de pierdut?

pai in primul rand scuze ca te intreb dar de unde stii tu ca nu au epuizat toate sansele? n-ai vrea sa stii cat de greu se ia o astfel de decizie mai ales atunci cand exista un copilas, sunt exact in aceeasi situatie, si asa cum a spus cineva mai sus, este nevoie de 2 intr-o relatie.
Oricat as fi tras eu tot degeaba.
E atat de superficial sa privesti din afara, numai cine trece prin asa ceva stie ce inseamna si cat de greu este sa recunosti ca nu mai ai cu cine si pt ce sa lupti. Si eu am considerat ca luptam amandoi pt o casa, ne-am facut-o, pt un copil, l-am facut, ca sa descopar ca el nu punea de fapt pret pe absolut nimic etc. etc. etc.

Asa se creeaza mai nou conceptia asta tampita cum ca persoanele care divorteaza o fac dintr-un moft, fara sa "lupte" sa salveze relatia, ca se hotarasc dupa prima cearta, etc.

Este o mare prostie. Consilierul matrimonial poate fi o solutie daca este acceptat de amandoi, daca exista resurse pentru asta si daca ei simt ca se mai poate face ceva si vor sa gaseasca calea de comunicare pe care probabil au pierdut-o pe drum.

As avea mai multe de spus dar ma opresc aici.
O zi frumoasa la toata lumea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iris_2009

n-ai vrea sa stii cat de greu se ia o astfel de decizie mai ales atunci cand exista un copilas, sunt exact in aceeasi situatie, si asa cum a spus cineva mai sus, este nevoie de 2 intr-o relatie.

Ba din pacate, tocmai de aceea am deschis subiectul pentru ca de multe ori am simtit ca sunt in aceasta situatie, doar ca noi inca mai incercam sa salvam. Acum de curand era iar sa se intample "ruptura". Simteam ca nu ne mai putem impaca de loc, desi imi dadeam seama ca totusi sotul meu are, pe langa cele care ma supara, si multe calitati. Ma gandeam ca amandoi iubim copilul si doream binele lui, dar in acelasi timp certurile si stresul dintre noi afectau foarte mult relatia noastra si copilul, care devenise sensibil. Traind sentimentul ca nu se va mai putea daca noi nu reusim sa ne rezolvam problemele, sa ne impacam si lucrurile sa fie bine intre noi, sa ne simtim bine in familia noastra, atunci mi-am adus aminte ca exista si aceasta consiliere matrimoniala si mi-am propus sa nu spun "da" despartirii inainte de a incerca si aceasta varianta. Deocamdata nu am incercat-o, din cauza banilor. Dar daca este, o sa va comunic si voua despre ce este vorba.

Numai bine ;)

Mergi la inceput