Program de facturare gratis ?
Raspunsuri - Pagina 2
ariel_7000 spune:
burtocika, retine clientii. produsele nu. mie-mi place ca poti corecta facturile si chitantele. eu la inceput le greseam in mod frecvent si functia asta mi-a fost utila.
am mai vazut mentionat de catre biara programul saga. vreau si eu sa imi fac timp sa ma uit prin el. mi l-a recoamandat si contabila mea.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
TweetyGeo spune:
Eu tot saga C folosesc pentru firme mai micute. Pentru cea mare am un program cumparat.
Burtocika spune:
Revin cu pareridupa ce am folosit putin ICEFACT: e destul de ok pentru mine, retine produsele, daca ai grija ca dupa ce emiti facturile sa-ti faci BACKUP la baza de date si sa-i dai RESTORE cand te apuci sa lucrezi din nou pe el. Clientii nu-i retine.
Pentru mine este important sa fie un program "portabil", adica sa-l pot folosi de pe stick sau pentru instalare sa nu-mi trebuiasac privilegii de administrator, pentru ca ma mult pe mai mute calculatoare, unde nu am intotdeauna aceste privilegii ...
CIEL-ul mi s-a parut foarte interesant, dar n-am putut sa-l incarc fara drepturi de admin.
marius spune:
Sunt multe aplicatii care solicita drepturi full pe windows. E vorba de partea de sql - e firesc sa solicite - adica normal sa nu existe restrictii la instalare. Cred ca este un impediment relativ minor fata de avantajele oferite de soft. retine clienti, produse, coduri produs inclusiv coduri de bara, cautarea este extrem de detaliata ca si posibilitati dupa cod, produs, factura, data calendaristica, client, cod fiscal, banca, suma, sau orice combinatie intre ele. Permite modalitati multiple de incasare (cash/banca/card) precum si incasari multiple partiale (stingeri de facturi multiple totale sau partiale pe aceeasi incasare).
Exista gestiunea produselor si multigestiunea lor. O spun in cunostinta de cauza deoarece ma ocup de multi ani de Ciel. Daca aveti nedumeriri intrebati va raspund cu mare placere.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
somalc spune:
Eu folosesc SAGA. E un program de contabilitate si gestiune complex. E si usor de utilizat.
Succes!
Burtocika spune:
Revin tot eu cu alte precizari, dupa ce am mai folosit programul (ICEFACT): retine si clientii, si produsele, cu toate datele aferente (nume, adresa, preturi produse etc.). Emite chitanta + factura pe aceeasi pagina, format A5 sau A4, in 1 sau 2 exemplare. E suficient pentru ce-mi trebuie mie, si portabil.