Rautatea speciei

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariabia

e prima oara sa vad la acel subiect cum userul LUCIALU , cu burtica ..., nu s-a putut abtine , trebuia sa zica ceva sa se ia de Madalina si sunt oameni care se presupune ca vor educa si creste viitori oameni ... OARE ? pacat

nu stiu cand moderatorii atrag atentia ... dar la subiectul acela a fost ... au facut ce au vrut cu sufletul ei

wth? de unde pana unde ai tras tu concluziile astea? Sigur mi-ai citit postarile?
Am fost plecata si am ramas socata de veste. Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Imi pare teribil de rau desi nu i-am fost o ascultatoare a muzicii ei. Suflet gol m-a atins insa si nu doar pt am auzit-o in acest context, si imi pare rau pt ea ca nu de prea mult bine a ales asa si pt copilul ei ramas aici, care cu siguranta ar fi avut nevoie de ea. No comment la otv-izarea tragediei, chiar si aici pe forum. La inceput n-am inteles mai nimic din stiri asa ca am intrat pe forum, sigura fiind ca voi afla mai concret. Am gasit subiect inchis si acum o redeschidere sub o alta palarie.
Sa mai spun ca din nou nu cred ca a fost ea atunci? Doar cu un mic mic dubiu, dar ce mai conteaza, e atat de mic si stramb felul asta al nostru cateodata(si al meu in capul listei)...oricum ea nu mai e. Iar un copil e orfan de mama, un copil crudut la a mai mare nevoie de mama.
Si nu, nu am nici o remuscare, pt ca nu are logica, ea era o decenta si o finuta, repet. Asa cum nu a dat nici o explicatie acum nu cred ca s-ar fi impiedicat ever de parerile anonime de pe net, indiferent de cat de sensibila ar fi fost in acea perioada. Voi nu ati vazut cat de putin a aparut in presa gravi si cat de mult a tinut pt ea si sufletul ei sarcina, nunta, botezul?
Pe bune, nu mai trageti concluzii aiurea. Nimeni nu poate spune cu certitudine ca a fost au ba MM. Poate doar userul Hristina, dar nu o cunosc nici macar asa, ca de la user la user pe DC. Sa se ajunga la acuze de genul ca userii x sau y au batut cuie, Doamne fereste!ce mai le trece unora prin ganditor
(eu mai fac neghiobia sa citesc commenturi la unele articole de presa, iar la articolele recomandate de userul care afirma ca e MM, sa le citim, apare mereu si mereu un tip-probabil fan mai obsedat care a avut si acolo reactii asemanatoare-urate cum au fost la sub. mentionat cu aratatorul si ntzntz de voi, reactii vis--vis de commenturi mai putin sau deloc favorabile MM)
Maria, uite ca eu nu imi pun intrebare cum iti cresti/ iti vei creste copiii...
Una peste alta, trist, extrem de trist. Si ce se scrie aici si ce s-a scris, nimic in comparatie cu drama despre care ne dam cu parerea mai mult sau mai putin pertinent, mai mult sau mai putin uman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lucialu, Mirela (desprecopii) a confirmat ca era chiar Madalina la acel subiect.
Oricum mare pacat!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, sigur era ea. Am facut atunci un schimb de mesaje iar adresa de e-mail de pe care mi-a scris inlatura orce indoiala. Nu are nimeni nici un motiv sa vina acum aici si sa spuna minciuni.

Crede cine vrea, la urma urmei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-7637735-numai-astazi.htm

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput