Rautatea speciei

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

am citit subiectul si mi-a facut rau faptul asta: cum e posibil sa versi venin pe motivatia ca e la sectiunea de barfe? Cat de multa rautate ai in tine incat sa versi pana si virtual?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ralu, m-a impresionat pana la lacrimi clipul cu leopardul, momentul cand se asaza langa maimutica si o linge e extraordinar.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

de rautatea speciei ma-ntrebam si eu cand discutam despre subiectul MM-mamica... insa e foarte greu de crezut ca era ea, cea care ne-a scris atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Dragele mele si dragii mei,

De ce sunt oamenii atat de rai? Poate parea puerile intrebarea, insa chiar nu am reusit pana la varsta asta sa inteleg. De ce ne uram fara macar sa ne cunoastem? De ce trebuie sa moara capra vecinului pentru ca noi sa fim fericiti? De ce nu ne gandim nici un moment la ce simte un om pe care noi il atacam absolut gratuit si fara nici o noima? De ce nu incercam macar pentru o secunda sa ne punem in papucii celuilalt? Ce pierdem, ce castigam?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Poate e ceva animalic in genetica noastra. Sigur, teoria asa suna.
Referitor la cazul de rautate la care te-ai referit, nu cunosc discutiile, nu am citit subiectul pe forum, de-abia azi am aflat de pe-aici de acele discutii si mi se pare aberant ca ele macar sa existe. Totusi, asa este, din experienta mea de aiurea si de pe acest forum (citesc si forumuri din alte tari dar nicaieri nu am vazut aceasta batalie, dimpotriva am vazut mereu cum oamenii isi poarta respect), la noi am observat si eu aceasta tendinta de a ataca tot. E normal poate, cand exista divergente de opinii asupra unei idei, dar mi-e greu sa-mi iamginez ce rautati as putea sa-i spun eu unei femei care va deveni mama.
Si mai e ceva, ce se adauga acestui instinct animalic specific rasei umane: conditia noastra de romani. Nu stiu de ce la romani s-au adunat toate defectele posibile. Unii sociologi explica fenomenul prin amestecul intre rase, numeroasele influente mongole, slave, otomane, fanariote etc, prin amestecul civilizatiilor orientale cu cele occidentale (ca cica ne aflam la poarta dintre Orient si Occident, auzi explicatie)
Si stii ce ne-a mai inrait pe noi romani? Saracia, dar nu numai saracia ca stare economica, ci si ca stare spirituala, saracia in cultura si civilizatie.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Jasmine , eu am vazut oameni injurandu-se pe youtube, si nu erau romani, zau.
Mi se pare culmea naivitatii sa crezi ca doar romanii se cearta pe forumuri, doar romanii umbla cu spaga si doar romanii comit adulter.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Xio, da exista cazuri de injuraturi pe orice forum, probabil, dar una e sa te injuri pe o tema anume (conflicte de opinii, sa zicem, cu toate ca asta nu e o scuza) si alta e sa "ti-o tragi la gioale" gratuit, fara a avea de aparat vreo idee si numai din placerea de a-ti varsa veninul in exces.
Si eu cred ca la noi romanii asta se intampla mult mai des decat la alte natii, nu ca suntem cei mai cei, dar printre ei, orishcat.
La romani e crasa lipsa de toleranta fata de aproapele tau, indiferent ce natie ar fi acela si cate "greseli" ti-o fi facut.
Noi simtim nevoia sa taxam, cu orice pret.

Mergi la inceput

danat , pe forumuri sunt oameni care au X-ul pus pe un nick , si cand e prins nefericitul este ovit, muscat si scuipat cat se poate de mult.
De ce ? Asta nu mai stiu...
Din moment ce criminalitate exista in toata lumea , bullies exista peste tot, mi se pare naiv(scuze ca ma repet) sa spui ca doar in tara noastra e asa ceva.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

danat, ai dreptate cu trasul la gioale. de vre-o trei ani citesc si scriu f rar pe un forum nemtesc, dar n-am vazut niciodata atacuri sau improscari cu venin. desi am citit discutii in contradictoriu, erau in limite si de mult bun simt. a,si nu e un forum banal cu cateva persoane....unul aproximativ la fel ca dc.

nu-i inteleg pe cei care varsa venin, nici pe cei care trebuie sa aiba intotdeauna dreptate si nu se pot abtine in a ridiculiza mereu....si nici nu vreau sa incerc sa-i inteleg. ma tin departe de astfel de discutii.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

M-am uitat azi la un episod din Neveste disperate si in intro chiar se povestea despre cat de mul ne place sa judecam si sa ne bagam in viata altora.
tare adevarat, sunt unii care nu pot dormi din cauza ca am scris sau n-am scris ceva.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Am citit subiectul in care se anunta ca Madalina Manole va deveni mamica, subiect datand din 2009 si pur si simplu m-am simtit strivita de cuvintele ce i-au fost adresate acolo. Cuvinte ce veneau din partea unor femei, la randul lor mamici (cele mai multe dintre ele), romance, de-un neam cu ea!

sorry ... de cand ai deschis subiectul tot vreau sa am abtin sa nu spun asta, insa nu mai reusesc,, eu m-am simtit "strivita".. atunci , in 2009 ... daca ea era cea care ne-a vorbit.... acum e prea tazriu sa despicam firul in 4 ...

si apropos de asta.. n-am crezut nicio clipa ca era madalina manole cea care ne-a scris atunci,,, astazi am verificat mesajele.. au fost numai 7 .... si intr-unul din ele ne scria ca pe voinicul ei o sa-l cheme ca pe tatal lui... asta era in aprilie 2009 , iar ea a nascut in iunie 2009, iar copilul a primit numele tatalui lui
acum imi pun intrebarea: daca nu era ea, cum de a "ghicit" numele copilului madalinei inainte sa se nasca?

Mergi la inceput