Aseara, cand am facut baie baietelului de un an jumate am vazut o umflatura in spatele urechii drepte. Aceasta nu este dureroasa, stiu deoarece sta cuminte cand o pipai dar este tare si de marimea unei monezi de un ban.
Nu poate fi de la lovitura deoarece eu stau cu ochii pe el si nu l-am auzit plangand.
Este vioi si nu il doare.
Pana ajung la medic daca ma poate ajuta cineva, poate stie cineva despre asta.
Eu am avut asa ceva si s-a dovedit a fi o infectie in sange, nu mai tin minte exact ce, streptococ parca. Aveam viteza sangelui foarte mare...in fine, reiese din analizele de sange. Am facut tratament cu moldamin injectabil pana mi-a venit rau. Dar fiind vorba de copil, poate e altceva, legat de faza de crestere, nu stiu. Sanatate multa!
Daca nu provine de la vre-o intepatura/lovitur, s-ar putea sa fie un ganglion inflamat. Cel mai bine ar fi sa mergi la medic. Ganglionii se pot inflama atunci cand organismul lupta cu "ceva". Pot fi multe: rubeola, viroza...Daca nu exista alte simptome, lasa copilul in pace pana mergi la medic (dar mergi cat de repede gasesti programare).
este un ganglion mai inflamat. este justificata marimea lui daca: ati facut de curand vaccinul ROR, a avut infectii ni zona ORL in ultimele 3-4 saptamani sau a avut alta boala virala.
Roxana
Am ajuns la medic si a spus ca este o inflamatie si sa ii dau nurofen. Urmarit sa nu se umfle mai mult.sper sa fie bine.
Multumesc celor ce mi-au raspuns.