**LMA Marc - zmeurici de iulie-aug09(44)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

sara! multa sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi!
Denis Serban smecheras frumos! sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si multa sanatate!

la noi e super cald...asa ca suntem la cumnata la piscina. de dim. a facut si edi baie si l-a prins soarele pe spate...e rosuuuu.
e inebunit dupa apa...a ajuns sotul sa sara in piscina cu el si n-are nicio treaba, in colac nu-i place.
si Marco face scufundari...arunca obiecte pe fundul piscinei si se baga dupa ele. asta aici a invatat.

Clara felicitari pt. primii pasi!
sopr la bagaje si drum bun sa aveti. Pozicile bestiale ca de obicei. tare haiosi si dragi imi sunteti!
Pooh noi inca dormim de 3x/zi, chiar daca dim. si dupa amiaza are somnuri de maxim o ora.
Andreea super pozele...multi musafiri si la voi. ToRTUL FRUMOS DE TOT. CE A ALES Laura de pe tava?
Andra ma bucur ca sunteti mai bine. super si pozele astea, o familie frumoasa sunteti si voi.

fug la o baita ca mor de cald.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

[size=4]Giova[/size=4]nu i-am pus nimic pe tava , pentru ca la noi nu se obisnuieste , cel putin la noi in familie . Mi-as fi dorit sa stiu ce o sa aleaga , dar din pacate ... nu i-am pus nimic .
Blancafrumoase pozele , iar Eva o scumpete !
Mami super fericita de fetita de 1 anisor - Laura Maria -16.07.2009
http://family.webshots.com/album/578192319hucVxj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani,Laura maria!
La multi ani,Denis!
La multi ani,Ana! La multi ani,Matei!

Blanca, e tare dragalasa Eva!

Giova, tare scump Edi. Si tare schimbat de cand nu l-am mai vazut, pare mult mai lung si mai... baietel.

romanitza, vorbim, sau da email ca mai degraba ma prinzi. Iti povestesc eu cu ce ma ocup de nu aud telefonu' :)). Vazut Mara, abia astept sa o vad for real.

Clara, drum bun, distractie frumoasa!

Si pe mine m-a afectat povestea cu Madalina Manole, desi nu cred ca imi amintesc decat o melodie de-a ei. Si coincidenta ca am si eu un copil cam de varsta alui ei "really hits home"... Of, of, necajeala mare.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana Maria si Matei- gemeni frumosi si scumpi de Elena!
Multa sanatate si fericire, mami tu sa ai parte de multa putere sa ii poti creste!

Leon, Denisa si Alexandra zmeurei frumosi! sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata!

Salutare!
noi ne-am prelungit sederea pana maine, mai profitam de soare si apa.
Edi a facut ieri putina insolatie-mama denaturata ce sunt....azi noapte era cu febra.
Gata cu apa si soarele pt. el...numai la umbra il tinem...dragul meu.

Cu Micaalsa nu ne-am mai intalnit vineri..... vom vedea cand reusim....azi o serbeaza pe Teo, asa ca poate dupa ce venim de la mare.
Andreea am inteles. eu la Marco i-am pus si nu e obiceiul in banat. aici la noi cica este...dar cred ca tot imprumutat de pe la altii.
mQQm a crescut...acum tuns mi se pare si mai matur...mie mi-e dor de bebelushul pe care l-am avut. din pacate nu avem ce face....cresc si nu putem da timpul inapoi.

o zi frumoasa si racoroasa sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

La multi ani Ana si Matei sa fiti sanatosi, sa va bucurati parintii!

La multi ani Leon,Alexandra si Denisa!

Am vazut aproape toate pozele,Blanca frumosi ca intotdeauna,sa ne spui cum mai e Eva, Clara de cate ori vad poze de la tine imi doresc si mai mult sa vad SUA,Giova frumos party, si eu ma bucur ca Alex e nascut vara,noi toti iarna, numai in casa si restaurant ne putem sarbatori. Ma intrebai daca mai alaptez,da,si inca foarte mult,nu stiu ce sa ma mai fac cu Alex,sanul e inca baza la el,solidele mai mult pt distractie, noaptea doarme agatat de san, cum ajung in tara merg sa ma sfatuiesc cu doctora ce sa fac, am incercat si laptele de crestere,nu ii place, nici apa nu bea,numai lapte de la mine.

Intre timp am ajuns la Malaga,foarte frumoasa si zona de sud a Spaniei,merita vazuta, avem piscina si parc aici,Alex e super incantat.
Azi aniversam 12 ani de casnicie,si daca va vine sa credeti,uitasem,bine ca au sunat parintii mei sa ne ureze,de fapt nu mai stiam in ce data suntem,diseara o sa iesim sa ne sarbatorim.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pup gemenutii de Viena!!!!
LA MULTI ANI!!! ANA MARIA LA MULTI ANI!!! MATEI STEFAN
Sa fiti sanatosi,voiosi,destepti si norocosi in viata.

Felicitari Elena pt primul an de viata al puiutilor tai si la mai multi!!!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani fericiti Ana si Matei!
La multi ani intru iubire, Alexandra, Leon si Denisa!
La multi anisori Sara si Denis!

Sa cresteti mari si buni, puilor!

Clara, mai aveti o luna pana la party! La multi lunite si vacanta frumoasa la lac! Asteptam multe poze!

Anemona, casnicie frumoasa in continuare! Si eu vreau sa vad sudul Spaniei demult, ai poze?

Giova, las' ca insolatia nu-i capat de tara, bina ca s-a distrat Edi. Mai greu cu pielea rosie, dar trece si asta

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cate mese pe zi au copilasii vostri? Ati ramas la 3 principale si 2 gustari? Se mentin asa, pana cand?
In afara de branza de vaci ce branzeturi dati copiilor?

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ana,Matei,la multi ani!!!!!Alexandra,Leon,Denisa,la multi ani!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moniland,Balazs mananca iaurt(e maaaare fan),branza de vaci,branza fagaras,si mai nou cas....tare mult ii place ca paine si rosii,doar ca nu primeste atat cat ar manca elPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput