Prietene la bine si la greu - 33

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Intrasem foarte bine dispusa...am citit postarea despre Madalina Manole. Am adorat-o in copilarie. Ii stiam toate melodiile. Chiar si acum ii mai cant lui David.

Doamne, ce cruda este viata. Avea si ea un pui mic, mult asteptat.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

il pup si pe iuli tot tare tare si la el nu se mai pregateste nimeni sa-mi sara la moaca

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fac progrese cu entorsa mea...pot sa calc si mai indesat...azi chiar am reusit sa ma sprijin pe piciorul bolnav...ma mai doare, dar noroc cu cate un algocalmin, ca imi mai trece~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

neatza,
trist cu Madalina... mai ales ca avea si ea bebe... dar nu se stie niciodata cate se intampla in sufletul unui om. :(
de cand am devenit mamica parca sunt si mai matza cand vad copii... si la stop cand cersesc tigani sau aurolaci cu copiluti in brate imi vine sa plang si le-as lua bebicii sa nu ii mai chinuie.
dar sa revin la ganduri mai bune ca le am si eu pe ale mele...

am vazut filmulete si poze cu bebici frumosi

vroiam sa va intreb daca a gasit careva vreun tarc mai marisor... am vazut eu ceva pe net din lemn la vreo 10 milioane si mi s-a parut cam scump, mai bine ma apuc sa il crosetez de banii aia...

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Flavours, eu am abandonat cautarile de tarc, pana acum n-am gasit ceva suficient de mare sau bun la pret

azi mergem sa achizitionam mocheta pt dormitor sa-l pot lasa pe jos in voie si fara sa raceasca sper...

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

lylyana multumesc. eu am vazut la cineva un tarc mare si frumos cumparat din dragonul rosu... am cautat pe net sa vad ce program au si e unul imposibil plus ca e la mama naibii si nici nu stiu cat mai e de mers de la europa sau e chiar acolo...! si am o oarecare teama sa nu fie vreo chinezarie toxica, cu plastic toxic sau mai stiu eu ce...

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata,

Va invit la cinsteala,Ilincuta mia face 8 luni! Cate o felie mare de pepene rosu si o tava intreaga cu prajiturica de casa cu caise va ofer cu drag!
La multe lunite : MIHNEA,ROBERT ANA!Sa cresteti mari si sa fiti mancaciosi!

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

oooh la multi ani Ilinca, Ana, Mihnea si Robert!
multumim de tort mami_ilinca :)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Flavours, am "magazinul minune" la 2 pasi (vorba vine) dar nu-mi vine sa ma duc acolo deloc

Lavi, ma bucur ca esti mai bine

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza fetelor...eu sunt bulversata rau azi...stirea de astazi ma face sa ma gandesc intr-una la puiul mic de un anisor al Madalinei, atat de dorit, ma apuca plansul cand mi-l imaginez cum striga MA-MA si nu-i raspunde nimeni, si nu mai e mami sa-l ia in brate si sa-l stranga la piept ...cum ii explici tu unui copil de un an ca mami nu va mai fi langa el de acum incolo?

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput