Prietene la bine si la greu - 33
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
lili_a spune:
Mama dintzosului matusalemic nici eu nu bag ceaiuri nici tarite dar mai scap neshte picaturi de Romazulan sau un plic de ceai direct in apa calcaroasa si infecta de la putz
raluci m-ai rusinat cu spalatul unicului dinte, ca io nu prea prestez seara, ii dau la prinz sa roada periuta si cam atit. Am renuntat la degetar si i-am luat un set de 3 periute de la DM, asta nivelul 1 e un fel de bat cauciucat, foarte funny de ros
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lili_a spune:
Capisonica Lila maninca foarte bine, as prefera sa fie mofturoasa la haleala dar sa doarma mai binisor. Rade iaurt ca apucata, i-a mincat lu mama ieri un borcan intreg, ca io nu-i dau atit.
Printul-iepure-cu-6-dinti ce face?
PSeu: da doar Strohul, ca anason-feniculos tocmai ce-am baut, ca de oboseala numa praf mai scoteam din tzitze
lili_a spune:
K albastrel e frumos rau de tot, si doarme adorabil cu poponetul in sus. Si a mea face la fel, pacat ca tine somnul doar 5 minute...
Ma bag cu geana in pozele lui Monis ca doar n-o sa ma culc acuma, cu 5 minute inainte sa se trezeasca mica dictatoare
Aaaaaa, si cra-cra indirect: mama pretinde ca asta mica s-a ridicat in piciorute la pat
lili_a spune:
Inca una si ma duc ca e cam larga bancuta asta pt mine singurica
Monis am vazut poze dar nu ma lasa sa pun commenturi, vroiam sa zic ca l-am ochit pe prietenul meu riiosu intr-o poza, sa aduc borcanul?
Plec catinel catinel, va las cafelutili, apa rece si chiseaua cu dulceata pt miine dimineata si
ici deci
coquelicot spune:
Mai, de bine ce ieri a mancat bine, azi la toate mesele se batosea si chitaia cand vroiam sa il asez in scaunul de masa. Asa ca i-am dat din brate.
Nu stiu cu ce am gresit de vede asa o experienta neplacuta mancatul.
La noi, tot 50-80 de grame, evident ca imi pun probleme legate de anemie.
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a Capisonica Lila maninca foarte bine, as prefera sa fie mofturoasa la haleala dar sa doarma mai binisor. Rade iaurt ca apucata, i-a mincat lu mama ieri un borcan intreg, ca io nu-i dau atit. Printul-iepure-cu-6-dinti ce face? PSeu: da doar Strohul, ca anason-feniculos tocmai ce-am baut, ca de oboseala numa praf mai scoteam din tzitze ![]() |
mami de
![](punk.gif)
![](punk.gif)
coquelicot spune:
Pup toti bolnaviorii si maraitii.
Somn lin, fara treziri si febra, ne-am inteles?
NB.
mami de MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot Mai, de bine ce ieri a mancat bine, azi la toate mesele se batosea si chitaia cand vroiam sa il asez in scaunul de masa. Asa ca i-am dat din brate. Nu stiu cu ce am gresit de vede asa o experienta neplacuta mancatul. ![]() La noi, tot 50-80 de grame, evident ca imi pun probleme legate de anemie. |
Pai si baby terror a mea se batoseste si miorlaie cind o bag in scaun, dar dupa aia deschide gura cooperant si boncane in castronelul ei. Eu banuiesc ca face urit cind o pun in scaun pt ca o las din brate,nu pt ca ii voi da sa manince + ca ii mai fac din cind in cind aroganta si o pun in scaun cit spal eu vase sau fac chestii prin bucatarie, deci scaunul nu = mincare ci = stat singurica si cuminte cu ochii la mama deci = nu ii place
![](icon_smile_big.gif)
Pai 80 de grame nu e bine? ca eu mai mult de 100 de grame nici nu-i dau
![](confused.gif)
Dozz spune:
Diana, sunt groaznice enterovirozele astea, bine ca a trecut; imi pare rau ca ai suferit asa, e rau de tot.
Mami.ilinca, bine a zis Monis cu emoticanul ala, multumiri si iar multumiri. E tare rau ca revii din septembrie la munca, mie si noiembrie mi se pare extrem de curand... dar deh, nu am ce face. Ai retinut bine ca merg ceva mai repede pt ca din sept o sa incep sa particip la ceva intalniri, sa mai fac una, alta. Tragere de inima = 0, dar ma bucur de ce am, alte prietene de-ale mele au trebuit sa revina dupa 4-5 luni.
Monis, multumesc pt sugestie, eu as zice ca mentin conditiile de adormire, dar voi fi mai atenta la asta, nefiind niciodata atenta in mod special poate doar mi s-a parut ca nu schimb nimic. Noaptea asta e prima noapte si cu ham, sa vad cum va decurge alaptatul si adormitul de dupa. Azi dimineata dupa alaptarea de la 4.30 a inceput joaca.
Si eu ma tem de perioada in care o sa tina mortis sa stea doar cu mama, o sa se intample sa mai avem si noi treaba si atunci sa vezi. Daca persoana cu care ramane bb nu are suficienta imaginatie si rabdare... Si vad ca povesteste many ca episoade din astea se pot petrece si la plimbare, of, of, tare neplacut ar fi, mai ales ca plimbarea este cel mai la indemana sa fie delegata altcuiva.
Cory, noi am avut destul de multe drumuri cu masina si ultimul s-a desfasurat cel mai bine. Asta pt ca si-a aruncat ff repede pe jos jucariile si, din lipsa de altceva, i-am dat sa se joace cu un servetel (l-a rupt marunt, marunt cam 15-20 min, uau, record!), apoi cu o soseta de-a ei, apoi cu un ambalaj fosnitor de servetele de voiaj si, la final, succes absolut cu token-ul de internet banking (pe asta l-am curatat cat de cat la un popas, vazand ce succes nebun am avut cu celelate non-jucarii). Poate merge si la voi. Pt papa, eu am luat bucataria, dar si stau plecata mult timp.
Mie nu imi afiseaza imaginea tarcului luat de Andre, adica de la linkul asta:
http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330446105979&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Ma poate ajuta una din voi cu imaginea lui?
Doamne, lili, o ora de somn???? Dar musafirii tai cat mai stau?
Dozz spune:
La multe lunite, Ilinca, Mihnea si Robert! Si multumim de urarile frumoase, pt cele 7 luni.
Si in legatura cu cum as vrea si eu bb2 cat mai repede, dar daddy zice pas, asa ca slabe sanse, de fapt nule, zilele astea am inceput sa ma gandesc altfel la chestiune.
M-am vazut cu o prietena buna ieri, baietelul ei are 4 ani si acum sunt in pregatiri pt bb2, spera sa vina repede. Mi-a explicat cum s-a gandit ea cu diferenta de varsta intre copii. Eu stau aici si cu nepotii mei, au 5 ani, ies in fiecare zi la cel putin una din plimbari si cu ei, impreuna cu fetita. Asa ca am ajuns acum sa contemplu varianta unei distante de 3-4-5 ani intre copii, mi se pare ca lucrurile se simplifica destul de mult cu bb1 dupa varsta de 3 ani. Mamicile de copii mai maricei, astept cu interes parerea voastra despre asta.
Ei, si in felul asta, are timp si daddy sa se convinga ca o familie de patru ar fi mai faina decat una de trei. Doamne ajuta!
laviniablaga spune:
Niatza
Am vazut ca fetili au lasat cafea aburinda inca de aseara...dar mai fac si eu una bucata...sa fie mai sigur ca are toata lumea de unde bea!
Tina, eu pentru bubitele de la caldura nu ii dau cu nimic, ca se trec singure seara.Mi-a recomandat cineva sa incerc sa storc frunza de aloe si sa il tamponez cu seva respectiva...cica e racoritoare...dar n-am aloe.
Dozz...bebe2 dupa 3-4 ani...cam asa zice si soatza mea...oricum eu am predat armele de mult cu al meu strumfilici...nu cred ca m-as descurca mai devreme de 3 ani cu alt pusti!
Lili_a, nu iti dai seama cat de bine te inteleg cu noptile nedormite...si al meu copil si-a reluat vechiul obicei. De exemplu, aseara a adormit la 1, mi s-a trezit la 3 si a ras pana la 4, iar acum inca doarme...
Monis, merg si eu sa admir pozili, si apoi mai bag putin nasu` in perna...
Raluci...cum de te lasa Bubu mic sa speli dintele...eu doar daca incerc sa duc degetul la gurita lui Rares incepe simfonia...nu lasa sa se apropie de gurita lui decat lingurita cu papa
Pup you all...cu mare drag!