carie adinca
Raspunsuri - Pagina 2
denizel spune:
scuze, nu ii pune anestezic, e vorba despre altceva. Eram cu gandul la durere si de aia oi fi zis anestezic :).
Tinem pumnii lui M!!!
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
kariguld spune:
nu accepta sa-i faca nimik fara anestezie. daca doctorita spune ca nu face anestezie la copii, o saluti si cauti alt dentist.
"umblatul pe canal" e destul de neplacut chiar dureros in cele mai multe cazuri.
asa zisul anestezic care se pune acolo, se numeste arsenic. care urmeaza sa omoare nervul in cateva zile procedura barbara dupa parerea mea si neaplicabila la copil mic.
nu mi-o luati in nume de rau, sunt patita rau cu copii la dentist.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
buli spune:
anestezic spray sau injectie?
la injectie nu sta al meu - fuge si-l gasesc acasa sub pat
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
denizel spune:
Buli, nu doare!!!! Daca doctorita e priceputa, nu doare!! In nici un caz nu-i va face copilului injectie.
E buna doctorita, da? Sigur, da??
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
buli spune:
pina acu a fost buna - numai la ea am mers cu tinarul.
puteti muta subiectul la "normale" va multumesc pt sustinere si info, dau de veste cum a fost.
buli spune:
asa ... nu stiu care a fost norocosul, dar am scapat cu plomba simpla. se astepta doc la ceva mai trist, dar era cam la limita. am ramas pe varianta asta. maselutele is sigilate, caria asta e cumva intre 2. pup si va multumesc
mamitzica spune:
Frate toata lumea in Ro se pricepe la masele-de la sfaturi de sigilat dintii si pina la a face sau nu anestezie.
Sfaturi se pot da in general din experientele traite cu copilul dar de la asta si pina la planuri de tratament e mare distanta.Lasati dentistii sa-si faca meseria si dati-va si voi cu parerea mai putin.
Ps Ma bucur ca a scapat copilul doar cu o plomba simpla.
A_Iulia spune:
Pai asta-i si rolul forumului: fiecare sa-si dea cu parerea. Unul se pricepe mai mult, altul mai putin. Dac-ar fi cum spui tu, pai n-ar trebui sa mai posteze nimeni decat la subiectele unde au deja o diploma in domeniu. Totusi nimeni nu i-a recomandat sa-i trateze maseaua acasa cu ierburi babesti, toti aveau in vedere varianta sa mearga la stomatolog
Daca esti cumva medic stomatolog, ai putea face tu corectiile de rigoare la subiect si nu doar sa treci sa mai dai cu linia peste degete la unul, altul. Buli si-a rezolvat problema, totusi poate vor mai fi altii in aceeasi situatie care vor citi topicul.
szivarvany spune:
Buli, ce mult ma bucr ca a fost totul mai simplu
Mamitzica, de asta exista forumul, sa ne dam cu pararea !
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam