Licurici de ianuarie-februarie 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 14
Leditia spune:
Cristi,ma bucur sa aud o asa veste buna.Sarcina usoara si un bb sanatos iti doresc.
Miere,felicitari micului inotator.L-am vazut in filmulet,e simpatic foc.
Irina multa sanatate lui Andrei.Ma bucur ca s-a rezolvat cu casa.Doamne ajuta!
O seara placuta tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Selene_Bunny spune:
Felicitari, cristi, pentru noua semnatura!
Si felicitari si celorlalte viitoare mamici, ca nu stiu daca am apucat sa va felicit.
Sa aveti parte de o sarcina usoara, fara greturi si stres, si de o nastere fara peripetii!
Si sa ne tineti la curent.
bebelusi, nu contest ca exista copii geniali, care se dezvolta genial, fie pentru ca au in gene chestia asta, fie fiindca parintii au dispozitia si timpul necesare de a se ocupa mai mult de ei, de a le solicita mereu creierasul (si just povestea ca bebica ei iti arata cati ani are si diverse alte chestii, si asta de mult, de vreo cateva luni).
Daria nu stie nicio poezie, ce puii mei de poezii, nici macar propozitii simple nu face.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Selene_Bunny spune:
Daria a revenit la faza de dinainte de modificarea programului - adica refuza mancarea, o arunca pe jos, peste tot, si doarme mult...
Au observat si altii, care nu o vazusera de ceva timp, ca a slabit...
Of, tocmai cand incepeau sa se vada niste imbunatatiri...
M-a necajit chestia asta de n-am mai avut chef de nimic ieri si azi, am dormit si eu impreuna cu ea, mi s-a rupt de mizerie si curatenie...
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
bebelusi spune:
Selene, incearca sa te gandesti ce ai schimbat iar in progeam sau comportament, poate iti dai seama unde gresesti
Selene cred ca e vorba in pecial de gene, pot sa ma chinui eu sa il invat pe Vladddddddddd ore in sir, ca eventual va mai zice 10 cuvinte in plus, dar chiar poezii....zau ca nu
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Bebelusi,
Mi-a placut asta cu stiutul poeziilor, cred ca fetita respectiva este geniala, si ma bucur ca exista asa copii deosebiti. Hahaha, si eu care eram incanata ca al meu stie 2 "cantecele", la modul urmator, stie linia melodica si canta primul vers cu ritm. Adica, din "Bate vantul" canta asa: "Bate va...si bebeluseasca" si din "Azi grivei e manios" canta asa: "bebeluseasca...ham ham"
Oricum, e simpatic ca merge la pian sau orga si apasa pe clape cu toate degetele si canta cantecelele din gura.
Miere, super lectiile, si eu am observat ca nu are nicio treaba daca se scufunda cu fata in apa, la piscina mai cadea cu totul sub apa, dar se ridica fara nicio probleme in picioare ca si cand nu se intamplase nimic. E bine ca poti sa-i oferi lui Aidan sansa sa invete de mic sa innoate. Eu in Bucuresti nu stiu unde as gasi un asemenea loc... Mai pune odata link-ul cu filmuletul cu micul inotator, ca eu nu l-am vazut 
de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
ingrid70 spune:
Cristi, multe felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos si norocos!
Justme25, bine ai revenit! Din pacate nu stiu sa-ti raspund, pentru ca la mine nu s-a pus problema si deci, nu am studiat aspectul acesta.Noi nu stim poezii, dar de ieri mergem singuri, in sfarsit! Cred ca suntem ultimii, asa-i?Bebelusi eu zic sa nu te stresezi. Eu nu cred ca are asa mare importanta daca stie sau nu poezii la 1 an si 7 luni. Eu am o vecina care zice ca nepoata-sa la 9 luni stia 2 poezii si la 1 an vorbea f bine (nevasta de medic pediatru si mai confirma o alta vecina ca e asa). Acum are 3 ani si ceva, am cunoscut-o, nu mi s-a parut deosebita fata de multi alti copii de varsta ei, si m-am uitat atent. Deci poate e doar un boom in dezvoltare, urmand apoi sa ajunga la fel cu copii de varsta ei.
Si apoi, in viata, mie mi se pare mult mai important decat asta sa ai noroc si sanatate!
Cea mai inteligenta eleva din clasa mea este secretara si cel mai recalcitrant, care punea cele mai multe probleme, nu invata nimic la scoala si era de o inteligenta medie, nu stralucea prin nimic nici chiar atunci cand se chinuia si el, si profesorii cu el, este medic stomatolog (slab, dar este...). Deci....Selene, poate ar trebui sa reconsideri parerea ta vizavi de carne pt Daria. Sper sa nu te superi ca ti-am zis, dar eu nu as avea curaj sa nu-i dau lui alex carne, mai ales dupa tot ce am citit/auzit legat de importanta administrarii de carne la copii. Fe, de care au atata nevoie copii, este cel mai usor de asimilat de organismul lor cel care provine din carne. Eu m-as gandi mereu ca din 100 si ceva de mamici, cate suntem pe aici, tu cred ca esti singura care nu ii dai carne. Ma gandesc ca totusi sansele ca noi sa avem dreptate sunt mai mari. Stiu ca e greu in conditiile in care voi nu mancati. Si mi-e mie greu sa-i gatesc lui alex separat tot felul de legume pe care eu nu le-am mancat niciodata (spanac, conopida, dovlecel etc.), dar o fac pt el.
bebelusi spune:
Anna, eu cu Mircea radeam de nu mai puteam ca noi ne bucuram ca isi duce pampersul la gunoi sau ca zice Nani nani puuu mami si Uta uta cu ca..uta
Cutiuta cu bijuterii
bebelusi spune:
Ingrid nu ma stresez deloc cu poeziile, eu v-am povestit pentru ca noi ne-am distrat copios pe tema asta. Nici nu mi-as dori sa am un geniu in familie, am cunoscut o familie cu un mic geniu, si crede-ma ca nu parea deloc fff fericit, La 3 ani avea preocupari de scolar, nu stia ce e aia joaca cu o masinuta, si multe altele.
Cutiuta cu bijuterii
miereamara spune:
Nu stiu despre ce filmulet vorbiti? Ledi poate ai vazut un alt filmulet?Am pus eu unul mai demult cu un alt copilas de varsta lui a. care inota, dar nu este vorba de aidan.
ce mai face David? tu cum esti? Ai fost la eco?
Si Aidan are copilasi de varsta lui la gradi care vorbesc cursiv, in propozitii.
Acum sincer chestia asta cu poeziile pe mine m-a enervat teribil cand eram copil
, te intalneai cu bunica/matusa/vecina prima intrebare era: pe cine iubesti tu mai mult, pe mama sau pe tata, a doua intrebare: stii vreo poezie?![]()
Azi mi s-a parut ca Aidan a spus "Open the door", da cred ca e numai imaginatia mea debordanta![]()
Selene nu dispera cu mancarea...uite si A. a inceput sa faca un circ la masa ceva de speriat, arunca cu farfuriile dupa mine, dar ce am observat este ca dc il las in ale lui, sa se joace cu mancarea dupa 10-15 minute incepe sa manance. a...si am instituit regula, la masa mancam cu totii, sau cel putin un parinte mananca cu el, asezati frumos la masa mare, poate vrei sa incerci sa mananci si tu cu Daria.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Selene_Bunny spune:
bebelusi, schimbarile facute dadusera rezultate bune. Adica incepuse sa manance. A revenit la nemancat din cauza intoxicatiei alimentare.
ingrid, nu e usor sa fii vegetarian intr-o lume de carnivori. Si eu am citit/auzit destule si inca aud. Repet, anemia Dariei nu este datorata lipsei carnii din alimentatie, ci lipsei oricarei mancari gatite timp de doua luni. Adica nu a vrut mancare gatita de niciun fel, nici macar ou.
La penultima vizita cu iepurasul la veterinar, pe unul din scaune era o matahala de femeie, nu exagerez, un scaun nu-i ajungea. S-a uitat la mine cu o juma' de ranjet in coltul gurii si m-a intrebat: "Cand creste mare, il taiati, nu-i asa?" I-am spus ca in niciun caz, una, ca e animalul meu de casa, si eu nu mananc animalele de casa, si doi, ca suntem vegetarieni si oricum nu mancam carne. La care a ramas stupefiata vreo cateva secunde, dupa care a intrebat: "Da' faceti parte dintr-o secta?"
Mi s-a suit instantaneu sangele la cap, dar m-am abtinut. Cred ca, daca mai aud intrebarea asta tampita, o sa raspund ca da, facem parte din secta Thugi, care nu mananca carne, dar, la anumite sarbatori, beau sange. De taur.
Fetelor, asta cu X a spus ca al lui copil... e din seria "Da' pe tine ce te costa sa zici?"
miere, incerc, ca ea si asa ma hraneste si pe mine. ![]()
Io am facut acum gem de piersici, supa de legume cu orez si salata de ardei copti. ![]()