Ce gatim azi (75)
Raspunsuri - Pagina 15
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvi_2005 Si eu am fost ieri cu mancarica de pui, am facut Pulpe de puila ceaun cu mamaliga la gratar merita sa testati o data reteta cu patratele de mamaliga trase in unt la gratar, cu orice manacre sunt delicioase. O ciorba lejera Ciorba de cartofi noi reteta bunicii mele. BUCATARIA SYLVIEI Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde |
Am facut si eu reteta de pulpe.. a iesit fff delicios! Incercati fetele ca-i bunnn.
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
ami_84 spune:
Nu am mai scris de cateva zile asa ca scriu ce imi mai amintesc:
- aripi de pui cu spanac, ou ochi si mamaliguta;
- mancarica din piept de pui cu castraveti murati;
- ardei umpluti;
- dovlecei pane;
- piftelute;
- ardei copti cu smantana;
- salata de vinete;
Pt azi inca nu stiu.. ma mai gandesc.
Spor la bucatarit!!
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
silvi_2005 spune:
Mcm ce bine suna o friptura de oaie mi-ai facut pofta.
Ami ma bucur ca ti-a placut reteta de pui la ceaun cu mamaliga, cred ca mamaliga la gratar trasa in unt ti-a placut cel mai tare, excelenta combinatie eu am mai facut de atunci inca o data
Eu ma facut Pastrav la cuptor pe pat de legume, cu putin tarhon verde peste, a ieist o minunatie. In rest o Bors de pui cu legume si galuscute vara prefer varianta asta mai acrisoara si Cremes la ala nu am apucat sa pun reteta.
felicic76 spune:
ciorba radauteana, fasole galbena cu pui, mancarica de vara (vinete , ardei, ceapa , rosii) si placinta/pateuri cu branza sarata de oi
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chiccutza varza calita orez cu sofran MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005) ALTE POZE BLOGU' MEU |
vreau si eu reteta la orez cu sofran, please
chiccutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui felicic76
vreau si eu reteta la orez cu sofran, please |
OREZ CU SOFRAN
Calesti o ceapa si 1/2 morcov tocate f. fin,pui orezul si il rumenesti putin,apoi torni 1 cana de apa.continui sa adaugi apa putin cate putin,ceva Delikat,iar cand orezul este fiert pui un plic de sofran(plicul meu are 1 varf de lingurita) dizolvat intr-o lingura de apa,mai fierbi 1 min.,opresti si adaugi 1 ling.unt si 2 ling. parmezan ras.
Pofta buna!
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU