Cafea cu aroma de femei si de bebelusi-115
Raspunsuri - Pagina 8
wonderful spune:
Lista Anti-Depresie
1. Plimbati-va cu masina. Parcati la marginea drumului, puneti-va ochelarii de soare si scoateti pe geam uscatorul de par. Īndreptati-l catre masinile care vin din fata. Acum numarati cīti soferi franeaza brusc īn fata voastra!
2. Reīncarcati automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizata timp de trei saptamani. Cīnd toata lumea va fi depasit dependenta de cafea, schimbati-le cafeaua cu ESPRESSO.
3. Daca scoateti bani la ghiseul bancii la rubrica «scopul folosirii banilor» scrieti «pentru marijuana».
4. Cīnd sunteti pe un coridor, sariti īn loc sa mergeti. Apoi īncercati sa numarati cīte persoane se uita la voi crucis!
5. Daca sunteti la restaurant si vreti sa comandati ceva, cereti «apa plata dietetica».
6. Sunati-va prietenii cu cinci zile īnainte sa mergeti la o petrecere si spuneti-le ca nu veti putea fi prezent din cauza unei dureri de cap.
7. Cīnd scoateti bani de la ATM, apucati-va de strigat din toti rarunchii «Am castigat! Am castigat!»
8. Daca va aflati īntr-o gradina zoologica, luati-o brusc la fuga catre parcare strigand īngrozit «Salvati-va! Au scapat toate animalele!»
9. Daca aveti copii, la masa de seara spuneti-le ca din cauza recesiunii va trebui sa renuntati la ei!
10. La farmacie, cumparati o cutie de prezervative si dupa aia īntrebati farmacistul unde este cabina de proba!
Va garantez ca dupa ce veti fi īncercat toate cele zece puncte din aceasta lista, veti suferi de orice mai putin de depresie!
MsLara spune:
Buna lista W!
O doreste cineva? Promit ca are cofeina, nu aplic punctul 2 din lista.
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
ticker
Dodo-pui spune:
fain mirosul de cafea......
O zi frumoasa si numai bine tuturor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ramyteo spune:
Fetelor ne votati si pe noi?
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/fitzoasa-mica-159
Asta nu e o reclama
Suntem mari
wonderful spune:
M-am culcat la 4am din cauza furtunii,nu se putea dormi asa de tare vuia vantul,era de groaza,chiar m-am speriat,cred ca ati vazut cati oameni au ramas fara case pe la noi,zonele acelea sunt f. aproape.
ramyteo spune:
W. si la noi ploaie , ce mai vreme...macar e ploaie linistita de vara.
VA pe toate!!!
Votati fitzoasa mea
MsLara spune:
???
Ce faceti? Eu sunt la a doua cana (cu lapte), dar tot nu m-am trezit de tot...
Asa as iesi din biroul asta cu neoane...
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
ticker
ramyteo spune:
Lali am furat si eu cafea de la tine
Am intrat sa va salut pe toate si sa va zic o zi buna la toate!!!
Votati fitzoasa mea
Maadi spune:
Buna fete dragi,
Vad ca inca sunteti in concediu, marea majoritate.
din partea casei.
Sa aveti un we minunat.
Pupici la toate, de la mic la mare.