oligoastenoteratozoospermie 9
Raspunsuri - Pagina 7
silc spune:
claris multumesc pt urare.
sa stii ca m-a intristat tare povestea prietenei tale. ufff, dupa 4 ani asa o tragedie.
io de dr. de origine araba nu am auzit dar pe dr. Mihaila toata lumea il lauda si spune ca este un fff bun chirurg. io personal nu merg la el deci o parere nu pot sa am.
zuzet job-le astea nu-s niciodata ce speri a fi la inceput. linisteste-te si va fi bine.
o zi frumoasa tuturor.
15+
aristica spune:
zuzet nu dispera cu locul de munca, cazul tau a devenit deja banal in Roamnia, din pacate. Iti urez succes in continuare si, poate nu strica sa intrebi din nou de acea posibila colaborare care ti-ar fi adus ceva banuti. N-ai ce sa pierzi, adresand o simpla intrebare.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
claris spune:
Silc nu stiu cat de bun e Mihaila ,si eu m-am dus la el din cauza ca e cotat bine,am facut o programare la Ominiclinic pentru dr.Mihaila,am asteptat o luna apoi la consultatie mi-a evaluat toata situatia,rezultate la analize in maxim 5 minute apoi mi-a facut un ecograf care a durat in jur de 3 minute,mi-a zis ca am ovare cu aspect micropolichistic si ar fi necesara laparascopia ca sa efectueze drilling ovarian.Deci nu stiu daca am stat 10 minute in cabinet si am platit 200 RON.
Asta nu-i o problema,problema e ca am platit mai scump de atata,m-am lasat pe mana lui si in 2 saptamani am facut laparascopia ,n-am mai stat sa ma gandesc prea mult,am facut-o ca eram disperata pt ca nu gaseam cauza infertilitatii care dura de vreo 4 ani.Nici un medic nu-mi gasea nimic,analiza sotului iesea ok,ca mai tarziu sa aflu ca de fapt nu e asa.Si eu care nu facusem nici macar o injectie la viata mea m-am dus la operat ca doar doar voi rezolva si eu in final problema .
Macar daca se rezolva..............
Imediat dupa ce m-au adus din salon dupa operatie vine si doctorul(atata a venit la mine in spital,in rest nu s-a mai interesat) ,imi aduc aminte ca prin vis ca inca eram ametita de la anestezie si-mi spune nu a fost nevoie sa mai faca a treia gaura pentru interventie ca nu a gasit nimic,totul e in regula si ca a facut numai 2 gaurele mici(asta pentru ca tot e laudat ca e chirurg bun). Ok si drillingul ovarian? N-a mai fost nevoie.
Oare chiar nu s-a putut vedea pe ecograful ala performant ca nu e cazul de operatie? AAA ! Mi-a mai zis ca am un DVD educativ sa-l vizionez acasa cu sotul ca sa ma conving ca totul e in regula.Ma facuse curioasa,ajung acasa dupa perioada de spitalizare,il pun si..............nu vad nimic. DVD-ul n-are nimic inregistrat pe el.Ii spun si zice ca n-are ce face,crede ca n-a fost pus bine.C`est la vie in gandul meu am facut-o si pe asta,a trecut,am scapat cu bine,asa e.
Cand m-am dus la scos firele a zis ca nu mai are ce sa-mi faca decat sa mai aduc o spermograma mai detaliata si apoi sa incepem stimularea.Nu putea sa ceara spermograma inainte de operatie,asa scapam si eu,dar nuuuuuuuuuu.Mie nici nu-mi trecea prin cap ca ar putea fi sotul problema nu stiam spermograme mai simple mai detaliate.Facusem de 2 ori si erau ok.Daca putea sa faca un ban ce mai conteaza de pacient?
Silc medicul arab de care iti spuneam e foarte cautat ,prietena mea care ti-am zis ca a ramas insarcinata dupa 4 ani cu ajutorul lui a ramas,are multe rezultate bune,din pacate mi-a aplicat aceeasi metoda si mie dar nu era cazul meu.
Fetelor care nu sunteti lamurite cu rezultatul spermogramei,repetati la un alt laborator mai bun. In Iasi este un laborator Tritest care o face foarte detaliata costa 120ron,iti da si CD si e gata in cateva ore ca o prelucreaza pe un aparat automat.
O seara frumoasa tuturor si
cu rezultate................
marig spune:
mIhailaaaa????
un nesimtit.am fost anul trecut la el..ca na,cica e f,bun.
dupa 2 minute de holbat in hartiile mele(spermorama dezastru)imi zice sec:du-te si convinge-l pe sot sa faceti fiv cu donatoro din danemarca..iar tu(eu vroiam sa fac tratament impotriva candidozei) ,ia tratamentul asta,daca nu ti trece nici dupa asta,te bag in piz..ma-ti...

sa mor nu alta...SA NU MAI AUD DE DOBITOCUL ASTA IN VIATA MEA!!!!!
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Zuzet Seara buna tuturor, Dragilor, eu sunt in galeata din nou. Eram fericita ca in sfarsit imi gasisem un loc de munca foarte bun....un job care imi placea, dar ce folos? Oamenii s-au dovedit a fi niste caractere marunte, lipsite de cel mai elementar bun simt. Drept urmare, dupa o luna in care renascusem, o luna in care incepusem sa sper la mai mult, sunt din nou in galeata....fara loc de munca . Pentru a merge la ei, renuntasem la colaborarea care imi mai aducea niste banuti, putini dar buni. Sunt ravasita, dezamagita si nu stiu cat timp imi va lua sa ma ridic din nou. Nu asa trebuia sa se intample!!!Tannoo-Betty , Tweety felicitari pentru pruncul mult asteptat!! |
heyyyyyyyyy, tu esti o luptatoare, asa ca, revino-ti

nu se intampla mereu ce ne dorim noi
si stii asta 
orice cazatura, orice pas in fund, poate fi un pas inainte

haide, fruntea sus ...

evaioanna spune:
Buna seara,
Zuzet, fruntea sus ca nu s-a naruit decat o varianta care inseamna ca nu era asa buna cum ai crezut, din moment ce nu a mai fost sa fie... Nu a fost potrivita pentru tine si punct. Sunt convinsa ca in curand vei reusi sa gasesti altceva insa de data aceasta va fi stabil! Cauta pe e-jobs, best jobs (la mine aproape toate locurile de munca au fost de pe aceste doua site-uri) sau apeland la o firma de recrutare (cum ar fi manpower si nu numai). Trebuie sa crezi in sansa ta, o sa vezi ca foarte curand vei reusi sa te angajezi si va fi un post bun!
O seara frumoasa tuturor si multa bafta!
silc spune:
claris mi-am schimbat parerea despre acest medic Mihaila. sa stii ca si pe mine un renumit medic m-a trimis la laparoscopie, dar mi-a fost asa de frica ca nu am mai mers. de fapt cred ca as fi facut si asta daca mi-ar fi fost explicat ce presupune, dar bineinteles medicul fff ocupat a spus ca este o chestie banala care dureaza 10 minute si apoi plec acasa. uff, dupa ce ai povestit tu nici nu-mi vine sa cred ca am scapat ca prin urechile acului de asa ceva. imi pare nespus de rau ca te-a facut sa suferi. nu pot sa cred ca nici macar nu a avut bunul simt sa ceara o spermograma inainte sa vada care este situatia si apoi sa te cauti tu mai mult.
medicul arab despre care vorbesti tu este urolog?
marig nu mai am cuvinte. nu pot sa cred ca ti-a spus asa, cum sa te injure!!! io cred ca-l bateam, doamne nu pot sa cred. pai asta merita inregistrat si dat mai departe. m-ai lasat muta!
o zi frumoasa si racoroasa.
15+
racheel spune:
Buna, fetelor.
Acum 2 saptamani i-am facut si eu sotului spermograma si arata cam asa:
5,6 mil sp/ml
Motilitate 44% din care:
a)40% motilitate progresiva
b)60% motilitate neprogresiva
morfologie normala 65%, valori normale 80-90 %
Foarte frecvente leucocite
Intre timp i-am dat musculion 2/zi, vitamina E, Ginsavit, si dupa cele doua saptamani i-am repetat spermograma care arata cam asa:
7,1mil sp/ml
Spermatozoizi mobilitate normala 57%
a)48%progresie rapida
b)progresie incetinita 4%
c)imobili 8%
Morfologie 80% forme normale ,valoare normala peste 70%
Comentarii:frecvente leucocite, rare spermatocite
Diagnostic-oligospermie
I-am facut si spemocultura iar rezultatul il iau pe 17.VIII.
Intrebarea mea este daca mai sper ca aceasta spermograma sa se imbunatateasca.
aristica spune:
Offffff rachel si eu ma intreb acelasi lucru. Consortul meu se duce maine dimineata "la recoltat", dar rezultatul il va avea luni. La noi, daca spermocultura nu arata balarii, demaram FIV 2.
La numar voi aveti 7 milioane, sotul meu are 3,2
La mobilitate normala voi aveti 57%, sotul meu are 16%
La morfologie aveti 80% forme normale, sotul meu are 20%
...vom vedea luni daca renuntatul la fumat+tratamentul au adus imbunatatiri si, sincer, la spermocultura incercam amandoi sa nu ne gandim pana luni dimineata
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
Zuzet spune:
Multumesc pentru gandurile bune.
Din pacate situatia nu este deloc roz. Eu nu aveam job de 1 an de zile, desi am experienta cu duiumu...doar ca nu s-a prins. La cei cu care colaboram nu ma mai pot intoarce pentru ca am adus in locul meu o prietena care era intr-o situatie foarte delicata. Job-ul sotului este pe duca. Cei la care am lucrat in ultima luna nu mi-au dat nici banii. NU STIU cum i-am gasit, ma tot intreb ce m-a dus la ei, de ce au facut ce au facut, mai ales ca vazusera deja niste rezultate frumoase din partea mea.
Sunt debusolata si extrem de dezamagita. Voi lua o pauza...plec prin tara cu cortul. Poate imi vine mintea la cap si se mai aseaza lucrurile.
Betty, rezultatele la analize au iesit foarte bine. Trebuie sa continui sa fac analizele :toxoplasma, lysteria, CMV, chlamidia etc. Se pare ca este o infectie in organism care trebuie depistata.
Daca stie cineva cum as putea face aceste analize fara a plati 5 milioane pe ele, va rog sa-mi spuneti. Inca nu am gasit modalitatea de a le face gratuit, iar acum nu pot da atatia bani.
Succese