oligoastenoteratozoospermie 9
Raspunsuri - Pagina 19
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liana.berbec tannoo25, Chiar ieri am "vorbit" cu sotia ta . Nici voi nu prea ne tineti la curent . Sarcina mea a decurs bine pana acum. Chiar ieri am fost la nenea doctoru. Totul e bine. Am 37 de saptamani si 3 zile azi, bebe 2.9 kg. Asteptam sa se hotarasca el cand vrea sa vina. Ar fi minunat sa mai stea vreo 2 saptamani. Multumim pentru ganduri. Si voi suteti in gandurile nostre. ![]() Mami de Bogdan 22.02.2000 si 37+ ![]() |
da, am aflat ca ai vb cu ea; asa mi se intampla mereu, aflu ultimul

deci vine un alt flacau
voinicel; ma bucur ca totul a decurs bine pana acum si astept marea intalnire ...e fooooarte darnic Mos Craciun cu voi anul asta
; ati fost cuminti nu trebuie sa te superi ca nu te-am informat despre planurile noastre
; ramane o discutie intre tine si sotzia mea, doar
, fara detalii aici
(am fi offtopic 
alla76 spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 alla, un pentru tine si unul pentru ![]() cum te mai simti? ![]() |
binisor, hiperstimularea este inca, dar nu mai deranjeaza foarte tare. pot respira, si spre fericirea noastra, azi am vazut un delfinas in uter. asteptam pe luni sa-i vedem/auzim si inimioara
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
evaioanna spune:
Buna ziua,
Nu am mai scris de ceva vreme. Felicitari celor care au reusit intre timp si bafta celor care urmeaza (aviz Tannoo dar nu numai).
Eu ma pregatesc sa fac in ianuarie instilatii; daca tot nimic, voi face laparoscopie. Sotului nu i-am mai dat nimic de ceva vreme, voi reincepe sa ii mai dau cate-o vitamina, ceva.
Va doresc Sarbatori Fericite si sa venim cu vesti bune la anu'!
housepocket480 spune:
Felicitari Tanoo!
Felicitarile mele din tot sufletul!
banuiam ca mai incercati o data la Budapesta si uite ca ati reusit! Bravo voua!
Acum sa va bucurati de sarcina si apoi de copil!
Va pup!
racheel spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 fetelor, declar FIV 3 - budapesta/peter kovacs - REUSIT ![]() |

Tanno25, SINCERE FELICITARI.
Ati facut FIV simplu sau FIV+ICSI?
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
tannoo25 spune:
multumesc pentru gandurile voastre bune, 

racheel, la budapesta am avut fiv simplu;
cele doua fiv-uri de la szeged/zadori au fost cu icsi+aha+embryoglue.

37+