Burlacul - Catalin Botezatu
Raspunsuri - Pagina 7
motanik spune:
Roxi era cea mai frumusica dar din pacate si un pic mai...netrecuta prin viata.
Cred ca Mihaela e aleasa.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
marutzu spune:
burlacul nostru e obisnuit prbl sa fie alergat de femei...mie una sincer nu imi place mihaela. nu imi place fizic cum spune bote fizicul este cel care primeaza la ineput,prima impresie...ce naiba o fi vazut la ea?!si cum si o fi dat el seama ca mihaela il iubeste? si la sfarsit sa zicem ca o alege, ce se intampla? o ia de nevasta si o duce acasa? sau alege de dragul showlui?hmmm ciudat , cred ca e o emisiune fake...
asi spune:
Nu cred ca o va alege pe Mihaela.Botezatu e in toate felurile dar nu e prost si in plus are sfatuitori buni.Alegand-o pe Mihaela si-ar cam sifona imaginea , iar ea a ramas in show datorita faptului ca a facut spectacol.Fara ea nu mai erau intrigi si picanterii si de asta a ramas.
Oricum daca o va alege va dezamagi si-si va sifona imaginea de om cu gusturi bune la femei ,iar daca va pierde Mihaela va face un "spectacol" pe cinste.Eu ii dau credit lui Botezatu si cred ca o va alege pe Violeta.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Theiuta spune:
Probabil ca Roxana Robotin a mizat pe a fi o provocare pentru Catalin, comparativ cu toate celelalte fete care se faceau pres in fata lui.Dar, ca dovada ca nu a fost decit o emisiune estivala, nicidecum un show nascut din dorinta lui C.B. de a-si cunoaste jumatatea, designerul nu s-a aratat interesat sa cucereasca el.
Mihaela parca e un
.Serios, puneti-i un nas rosu si 2 buline rosii in obraji (imaginare) si inchipuiti-va rezultatul.
Theiuta
Mami si Nicolas
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!
petra spune:
Eu as prefera sa o aleaga pe Violeta!Nici aia nu-i rupta din soare dar decat Mihaela aia .... este mult mai fina .
PS. nu am fost fan R.Robotin, dar mie m-i se pare ca Bote a fost total badaran cand ii facea observatie ca nu mai este era cand o femeie astepta sa fie cucerita, in asa maniera incat Roxana a lasat privirea in jos si Bote se ratoia si mai tare !
Asta nu -i stofa de domn si de barbat care este atent cu femeile.
a_alinta spune:
in ceea ce ma priveste, botezatu si-a sifonat imaginea de barbat cu gusturi bune la femei de cand a avut relatia cu bianca. asa ca poate sa aleaga pe oricine ca doar tot un show este![]()
sincera sa fiu, eu cred ca totul este aranjat, adica se joaca niste roluri. parerea mea
crinuta spune:
Wow, nu ma asteptam sa o aleaga pe Violeta. Ce surpriza placuta!
Crinuta si
minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica
motanik spune:
M-a surprins alegerea. Pana la urma a avut dreptate Asi, Botezatu a facut alegerea cea mai buna pt imaginea lui.
Am citit ca el chiar isi doreste o realtie cu Violeta, dar ca indiferent daca va exista sau nu, el o va sprijini in tot ce doreste ea sa faca, respectiv televiziune.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
iulix spune:
Daca vorbim de Botezatu mi se pare cel mai elegant barbat din showbizz.
Si stilat si finut. Mie mi se pare ca nu ar fi fost aranjata emisiunea, dar e cam mare diferenta intre cei doi: Violeta-25, el-43. Dar daca se plac... who care's? ![]()